Follow:

Vintage kinderkleding: de leukste online shops

Vintage kinderkleding, ik hou er zo van! Vooral nu Layla wat groter is (3) vind ik het heerlijk om in mijn favoriete online vintage winkels rond te struinen, op zoek naar de mooiste pareltjes. Ik moet mezelf regelmatig inhouden om niet teveel in mijn winkelmandjes te stoppen. Want uit duurzaam oogpunt wil ik niet teveel kleding en koop ik vrijwel alleen items die we echt nodig hebben. Dat duurzame oogpunt is trouwens ook een reden waarom ik zo van vintage houd. Naast dat het er vaak geweldig uitziet natuurlijk. Anyway, genoeg gekletst, laten we een kijkje nemen bij mijn favoriete shops!

Read more
Share

  We gaan verhuizen!

  Jaa, je leest het goed, we gaan verhuizen! We hebben een héle mooie woning gevonden, niet ver van onze huidige woning. Het is weer een nieuwbouw woning, dus we moeten nog zeker een jaar wachten totdat we echt kunnen verhuizen, maar we hebben er nu al super veel zin in! Benieuwd wat voor woning het is en waarom we gaan verhuizen? Lees snel verder.

  Read more
  Share

  De geboorte van Layla

  Een bevalling is een heftige, maar ook hele mooie gebeurtenis. Mijn bevalling ging niet geheel volgens het boekje, maar toch kijk ik er erg positief op terug. Ik heb nooit echt iets gedeeld over de geboorte van Layla, maar nu, ruim twee jaar later ben ik toch een bevallingsverhaal aan het typen. Op dit moment weet ik nog goed hoe het ging en ik vind het toch mooi om mijn verhaal op te schrijven, zodat ik het altijd terug kan lezen. Daarnaast merk ik dat ik vaak aan het vergelijken ben met de geboorte van Romy. En wie weet, misschien zijn er zwangere vrouwen die iets aan mijn verhaal hebben. Het is een realistisch verhaal, zonder al te kleine details, maar wel met dingen als knippen, katheters en dippende hartjes. Ben je zwanger en kun je daar niet tegen, klik dan maar even weg en kom weer eens terug wanneer je zelf bent bevallen.

  De uitgerekende datum en strippogingen

  Weten jullie nog dat ik een berichtje plaatste op mijn uitgerekende datum van Layla? 7-7-2018. Een mooie datum, ik was er klaar voor! Maar er kwam geen baby en de week erna nog steeds niet. Mijn geduld werd op de proef gesteld. Een paar dagen erna, vlak voordat ik de 41 weken zou aantikken zou ik gestript worden. Dit ging helaas niet door omdat er iemand aan het bevallen was en de verloskundige moest daar uiteraard bij zijn. Ze zou de volgende dag weer proberen langs te komen voor een controle en strippoging. De controle was goed, maar strippen was weer niet mogelijk. Door de zomervakanties, ziekte en familieomstandigheden waren mijn verloskundigen zondagmiddag t/m maandagmiddag niet beschikbaar en stond er iemand van een andere praktijk op wacht. Ze deden daarom liever geen strippoging. Begrijpelijk, maar ook jammer want we waren inmiddels wel heel erg nieuwsgierig naar onze dochter.

  Read more

  Share

  Welkom lieve Romy ♥

  Op 2 november is onze dochter Romy Madée geboren! Het gaat heel goed met Romy, we zijn heel gelukkig en Layla is een super trotse zus. De newborn fase is weer even pittig en de nachten zijn kort.. (Het is as we speak 04.00 uur en ik zit in bed met een slapende baby op de arm) Maar het is vooral ook weer heel erg genieten!

   

  Share

  Layla wordt grote zus!

  Layla, wat zit er in mama’s buik? “Navel!” Ja lievie, en wat nog meer? “Baby!”

  Als je me op instagram volgt dan had je het vast en zeker al gezien, maar ook hier wil ik dit leuke nieuws nog even delen. Layla wordt in oktober grote zus! We zijn zó blij en kunnen niet wachten tot de baby er is <3

  Liefs Sarah

  Share

  Hal make-over

  We hebben onze hal een make-over gegeven en ik ben er zó blij mee! Zoals je misschien weet wonen wij in een nieuwbouwwoning en een groot voordeel hiervan is dat de ruimte meestal optimaal wordt benut. Wij hebben dus een kleine hal, want dat is in principe een ruimte waar je niet veel mee doet. Heel fijn natuurlijk, maar daardoor zag ik in het begin niet echt hoe we het gezellig konden maken. Gelukkig is dat nu wel gelukt. Benieuwd hoe? En wil je de verschrikkelijke before foto’s zien? Lees dan gauw verder! 😉 Read more

  Share

  Bewaarbundels voor kaartjes van SUS Design

  Bewaarbundel kaartjes

  Eén van de leukste dingen wanneer je bent bevallen? De hoeveelheid post die door de brievenbus valt! Ik vond het elke dag weer een feestje om alle kaartjes te ontvangen, lezen en op te hangen. De kaartjes die we voor Layla haar geboorte hebben ontvangen hebben ruim een half jaar in huis gehangen. Best lang hè? Ik vond het veel te gezellig al die kaartjes en best wel een dingetje om ze allemaal op te ruimen. Daarnaast had ik géén idee wat ik met al die kaartjes moest. Gelukkig kwamen toen ineens de bewaarbundels voor kaartjes van SUS Design voorbij. Ik was direct fan!  Read more

  Share