Follow:

My favourite armcandy

IMG_3859BEWERKT

Nu het lente is en het steeds prachtig weer is draag ik weer vaker armbanden. Ik heb veel armbanden met vrolijke- en pastel kleurtjes, dus die passen perfect bij het mooie weer. Ik laat je mijn favoriete armcandy (wat vind ik dat toch een leuk woord) zien!

IMG_3851BEWERKT

De eerste 2 armbandjes (van links naar rechts) zijn van SuperTrash van vorig jaar. De ene is zacht oranje en de andere heeft een lichte lila kleur. Ze zijn simpel, maar ik vind ze wel hartstikke leuk staan, vooral samen. Ze blijven helaas niet heel lang mooi maar ach, ik vind ze nog steeds super leuk. Dezelfde armbandjes, maar dan in andere kleuren, zijn nu te koop in de webshop van SuperTrash. Het volgende armbandje is roze en heeft spikes. Ik had deze vorige zomer bij de Forever 21 gezien in Amerika in de eerste stad waar we waren. Ik vond hem super leuk maar had hem niet gekocht  en later kreeg ik natuurlijk spijt. We maakten een roadtrip door Amerika, dus vervolgens keken we in elke stad met een Forever 21 of daar het armbandje was. En ja hoor, bij de laatste Forever 21 in San Francisco was hij er nog! Oh wat was ik blij haha. De armband ernaast is ook van Forever 21 en heb ik een aantal weken terug in Antwerpen gekocht. Ik vind hem super mooi! Helaas is het sluitinkje niet erg goed en is hij meerdere keren afgegaan zonder dat ik het wou. Gelukkig kwam ik er op tijd achter en ben ik hem nog niet kwijt geraakt, maar nu durf ik hem eigenlijk alleen nog maar thuis te dragen.

IMG_3852BEWERKT

Het laatste armbandje is ook van SuperTrash, die heb ik ook vorig jaar gekocht. Het armbandje bestaat uit een soort halve balletjes in de kleuren oranje, wit en taupe. Je kunt de balletjes omdraaien zodat een bepaalde kleur bovenaan zit, of juist onderaan. Last but not least, mijn horloge. Hij is van Michael Kors en ik ben er helemaal verliefd op. Ik heb het horloge van mijn ouders gekregen toen ik mijn HBO diploma heb gehaald. Het is een special edition en Michael Kors zijn handtekening staat achterop het horloge. Hoe cool is dat?

IMG_3865BEWERKT

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply merle

    Mooie armbanden.
    Je horloge is prachtig.
    Leuke combinatie van armbanden.

    14 april 2014 at 19:35
    • Reply Sarah

      Dankjewel! 🙂

      14 april 2014 at 19:40

    Leave a Reply