Follow:

Pasen cupcakes

Pasen cupcakes

Het is bijna weer Pasen en bij feestdagen horen feestelijke hapjes. Ik ben gek op bakken dus de hapjes die ik maak zijn dan ook meestal zoet. Vorig jaar heb ik met Pasen cupcakes gemaakt en het leek me wel leuk om deze aan jullie te laten zien!

Haasjes cupcakes voor Pasen

Als eerste de haasjes. Bij Pasen denken vele mensen natuurlijk aan de paashaas en online kwam ik veel cupcake ideeën voor Pasen tegen waarin haasjes een grote rol spelen. Dit ontwerp heb ik niet zelf bedacht maar kwam ik online meerdere keren tegen. Ik vond ze zo leuk dat ik ze besloot na te maken! De haasjes en het gras zijn gemaakt van marsepein. De haasjes heb ik gewoon zelf gemaakt en het gras heb ik gemaakt met behulp van een knoflookpers. De knoflookpers was overigens nieuw dus ik hoefde niet bang te zijn voor nare smaakjes aan de marsepein hihi. Deze cupcakes waren aardig veel werk, ik had er dan ook niet zoveel gemaakt. Maar ze zijn wel super schattig toch?

Pasen cupcakes met paaseitjes

Ik heb ook nog paasmandjes met paaseitjes erin gemaakt. Ze zijn super simpel te maken en zien er hartstikke leuk uit! De mandjes heb ik gemaakt door drie bruine sliertjes marsepein te vlechten en in een rondje te leggen. Omdat cupcakes niet groot zijn heb je aan 1 vlecht genoeg. De paaseitjes heb ik gewoon met de hand gerold. Ik heb voor de eitjes leuke pastel kleurtjes gebruikt omdat ik dat zo goed bij de lente vind passen!

Welke cupcakes vind jij het leukst?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Jana

  Ik vind ze allebei zo leuk! Ik kan er geen favoriet uitkiezen 🙂

  12 april 2014 at 16:10
  • Reply Sarah

   Hihi, thanks! Ik vind ze beide ook zo cute 🙂

   13 april 2014 at 16:30
 • Reply Laura

  Wat een leuke cupcakes!! Ze zijn super schattig zeg!

  14 april 2014 at 18:54
  • Reply Sarah

   Dankje! 😀

   14 april 2014 at 18:57

  Leave a Reply