Follow:

My cupcake factory

My cupcake factory

Ik ben een sucker voor alles met leuke printjes en vrolijke kleurtjes. Toen ik dit ‘My cupcake factory’ setje met cupcake vormpjes en vlaggetjes in de toko zag was ik dan ook meteen verliefd! Helaas vond ik hem iets te duur dus ik liet ze liggen. Een paar dagen terug was ik in de Kwantum en wat zag ik daar? Hetzelfde pakketje en hij was goedkoper dan bij de toko! Ik besloot hem mee te nemen. 

My cupcake factory

Bij de Kwantum is het pakketje €8. Nog steeds niet heel goedkoop voor cupcake vormpjes, maar het zijn er wel 200! Ook zitten er nog 34 vlaggetjes bij en een decoratieboekje. Het zit allemaal in een leuk, vrolijk doosje zodat je het ook heel goed als cadeautje aan iemand kunt geven. Aan de bovenkant van het doosje zit een lint waaraan je het doosje kunt vasthouden.

My cupcake factory

Er zitten grote en kleine cupcake vormpjes in. De kleine cupcake vormpjes hebben 3 verschillende patroontjes in 3 kleuren. Er is een geel, blauw en groen patroontje! Bij de grote cupcake vormpjes zijn er 4 verschillende patronen in 3 verschillende kleuren. Er is een patroon in het groen, blauw en 2 patronen zijn rood/roze. De vlaggetjes hebben 2 verschillende patronen in 3 verschillende kleurtjes!

My cupcake factory

Het boekje wat erbij zit is niet heel groot, het heeft 28 pagina’s. Er staan basisrecepten in voor bijvoorbeeld vanille- en chocolade cupcakes en voor glazuur. Dit is denk ik vooral leuk voor beginnende bakkers. ‘Gevorderde’ bakkers zullen voor deze dingen al wel eigen favoriete recepten hebben denk ik. Wat er nog meer in het boekje staat, en wat leuk is voor zowel beginnende als gevorderde bakkers, zijn de tips inpak- en serveer tips. Er staan bijvoorbeeld inpak tips in voor Valentijnsdag en Moederdag!

My cupcake factory

Ik vind het een heel leuk pakketje, zowel om te geven als om te hebben. Het is een leuk starters pakketje voor beginnende bakkers en voor gevorderde bakkers zitten er leuke vormpjes, vlaggetjes en inpak tips in! Dus wil je jezelf even verwennen met iets leuks, of ben je nog op zoek naar een cadeautje voor een vriendin, ga dan even langs de Kwantum!

Wat vind jij van dit pakketje?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

6 Comments

  • Reply Denise

    Leuk pakketje, maakt het bakken toch weer net iets leuker!

    29 mei 2014 at 14:23
  • Reply iiiThinkPink

    Leuk pakketje!

    29 mei 2014 at 14:43
  • Reply Anouk

    Wat een schattig setje!

    29 mei 2014 at 15:16
  • Reply yvonnedo

    Schattig pakketje! Inderdaad ook leuk om iemand cadeau te doen.

    29 mei 2014 at 15:43
  • Reply Vera

    Dit maakt het bakken zeker leuker en ook een leuk cadeau om aan vriendinnen te geven.
    Vind bakken zo leuk alleen doe ik het bijna nooit. Misschien toch maar weer eens doen voor de ontspanning.

    29 mei 2014 at 20:07
  • Reply Manon

    Dat is een heel leuk pakketje

    30 mei 2014 at 13:41
  • Leave a Reply