Follow:

Update: wekelijkse blogtopics

NaamloosbewerktEven een update over een paar dingentjes die ik anders wil doen op ohsobeautiful. Ik ben nu al een tijdje aan het bloggen en ik vind het ontzettend leuk! Daarom heb ik besloten dat ik ga proberen om elke dag een artikel te plaatsen. Lukt dit, leuk! Lukt het een keer niet, dan vind ik dat ook prima. Verder had ik, toen ik net was begonnen met bloggen, het idee om ook meer over reizen en bakken te schrijven. Ik ben gek op bakken en reizen en ik wil andere mensen daar graag mee inspireren! Tot nu toe heb ik hier nog niet veel over geschreven en daar wil ik graag verandering in brengen. Daarom heb ik besloten om wekelijkse onderwerpen te maken! 

Wekelijkse onderwerpen zijn handig voor mij maar ook voor jullie. Ik weet waar ik over kan schrijven en voor jullie is het duidelijk wat jullie kunnen verwachten. Een aantal dagen heb ik vrij gelaten. Dat vind ik wel fijn zodat ik op die dagen kan schrijven over wat ik maar wil! Mijn planning met wekelijkse onderwerpen is als volgt:

Maandag – Reizen

Dinsdag – Beauty

Woensdag

Donderdag – Bakken

Vrijdag – Fashion

Zaterdag

Zondag

Ook zal ik eens in de 2 weken of in de maand foto’s van wat ik allemaal beleef plaatsen in de serie: ‘The sweet life of Sarah’. Ik doe dit niet elke week omdat ik mijn leven daar niet interessant genoeg voor vind haha. Maar het is wel leuk omdat het mijn blog wat persoonlijker maakt! Deze foto’s zullen op zondag online komen. Als jullie nog tips of ideeën hebben voor onderwerpen, of dingen die jullie leuk vinden om te lezen, laat het me dan weten in de comments.

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

4 Comments

  • Reply Denise

    Leuk dat je wat meer reis artikelen gaat schrijven, ik ben benieuwd!

    17 mei 2014 at 17:48
    • Reply Sarah

      Er komen ook Amerika tips, dus wie weet lees je nog iets leuks voor je vakantie! 😀

      18 mei 2014 at 01:03
  • Reply Ys

    Slim om er wat meer structuur in te brengen! Dan weten je lezers meteen wat ze kunnen verwachten 🙂 Ben benieuwd!

    17 mei 2014 at 18:56
  • Reply Rosina

    Je planning is echt leuk. Vooral donderdag, ik ben gek op koken en bakken. 🙂 Liefs

    17 mei 2014 at 19:54
  • Leave a Reply