Follow:

Throwback thursday – Mijn eerste cupcakes en taart

Throwback thursday

Vandaag een throwback thursday in donderdag bakdag! Het is alweer een aantal jaren geleden dat ik begon met bakken.

 De cupcakes met pinguïns waren mijn allereerste cupcakes ever (sorry voor de slecht foto’s)! Toendertijd vond ik ze geweldig goed gelukt, nu vind ik ze best slordig haha. Ze zijn gemaakt van rolfondant. De stropdasjes had ik met een eetbare stift getekend, voor het grote rondje wat op de cupcake ligt had ik een kopje gebruikt om het rondje uit te steken en de rest heb ik met de hand en een mes uitgesneden, haha! Ik vraag me af hoe lang ik hier mee bezig ben geweest, je kunt wel zien dat ik erg geduldig ben.

Throwback thursday

Mijn allereerste taart ever was een Hello Kitty taart! Ik heb hem samen met mijn buurmeisje gemaakt, ze vond het helemaal geweldig een Hello Kitty taart. De taart was gevuld met aardbeien jam en slagroom, en versierd met marsepein. Ook dit heb ik met de losse hand en een mes uitgesneden. Gelukkig is Hello Kitty niet het meest ingewikkelde figuur. Van de buitenkant vind ik ook dat hij aardig netjes is gelukt! Alleen de binnenkant was wat minder. De biscuit cake aan de binnenkant was niet echt luchtig en niet goed gerezen helaas. Ik geef onze oven hiervan de schuld, want dat ding van ons is echt niet goed! Tegenwoordig bak ik altijd bij mijn vriend thuis als ik een taart bak, daar lukken ze veel beter!

Throwback thursday

Weet jij nog wat je allereerste taart en/of cupcake was?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

4 Comments

  • Reply Mandy

    Ahh zo lief! Ik vond bakken en het versieren ook super leuk. Ik heb het nu al lang niet meer gedaan. Maar eerste cupcake was geloof ik met rozen.

    5 juni 2014 at 09:24
  • Reply alexa

    Die taart is heel goed gelukt!

    5 juni 2014 at 17:06
  • Reply merle

    Ah, super leuk.
    Die taart ziet er super schattig uit, echt mooi gelukt.

    5 juni 2014 at 18:26
  • Reply Liza dekker

    Gefeliciteerd sarah!
    Jij bent vandaag mijn nummer 1 van de week op mij blog!
    Ik zet jou blog vandaag in de spotlights!
    Neem even een kijkje!

    Liefs

    7 juni 2014 at 13:22
  • Leave a Reply