Follow:

Coconut Passion bodylotion & fragrance mist van Victoria’s Secret

Coconut Passion bodylotion & fragrance mist van Victoria's Secret

De laatste tijd komt de ene na de andere review van bodylotions en fragrance mists van Victoria’s Secret online dankzij de Etos. Ik was dan ook niet van plan om een bericht aan mijn nieuwe aanwinst te wijden. Toch kon ik het niet laten. Benieuwd waarom? 

Simply because I freaking love it! Maar eerst even een ander verhaal. Toen ik vorig jaar bij Victoria’s Secret was heb ik een ontzettend cute make-up tasje gekocht. Je kreeg hier een kleine fragrance mist, bodywash & -lotion bij, namelijk Amber Romance. Ik vond de geur wel oké, het ging mij vooral om het make-up tasje, ghehe. Toch ben ik de geur steeds meer gaan waarderen en de Amber Romance fragrance mist gebruik ik nu dus ook regelmatig. Toen een aantal weken geleden de eerste actie van Victoria’s Secret bij de Etos verscheen ging ik een kijkje nemen. Er waren bij mijn Etos nog 2 verschillende fragrance mists (volgens mij waren het Love Spell en Pure Seduction) te koop dus ik ging er gauw aan ruiken. Ieeee, ik vond ze beide absoluut niet lekker! Veeeel te zoet ugh, gewoon níet mijn smaak.

Coconut Passion bodylotion & fragrance mist van Victoria's Secret

Toen ik in Florida weer in de Victoria’s Secret was lette ik dus ook helemaal niet op de bodylotions en fragrance mists, ik had alleen oog voor de andere leuke spulletjes. Totdat ik ineens vanuit mijn ooghoek Coconut Passion zag staan… Aaah, ik wist niet wat ik zag! Coconut Passion bestaat namelijk uit de geuren kokos en vanille en als je een trouwe lezer van mijn blog bent dan heb je inmiddels denk ik al wel door dat dat mijn lievelingsgeurtjes zijn. Gauw rook ik eraan en aaaah, heaven! De geur was perfect. Je ruikt echt de vanille en de kokos ! Deze geur is ook zoet, maar lang niet zo zoet als bijvoorbeeld Love Spell.

Coconut Passion bodylotion & fragrance mist van Victoria's Secret

De bodylotion voedt mijn huid en maakt hem heerlijk zacht. Hij is niet plakkerig, wat heel fijn is. Meestal doe ik de bodylotion op en daarover de fragrance mist, dan blijft de geur nóg langer hangen. Want ja, de geur van alleen de bodylotion of fragrance mist blijft al heerlijk lang hangen. De fragrance mist  is trouwens ideaal, je kunt hem op je huid spuiten of in je haar spuiten, en ik spuit stiekem ook wel eens wat op mijn kleren. Oh, wat ben ik blij dat ik dit tegenkwam voor de zomer! Ik weet niet of Coconut Passion ook bij de Etos te koop is, maar ben jij ook gek op kokos en vanille en vind je de andere geuren van VS ook iets te zoet, probeer dan zeker Coconut Passion eens! Je krijgt vast geen spijt. Tijdens mijn vakantie kon ik het trouwens niet laten om de bodylotion en fragrance mist al te gebruiken, vandaar dat er een beetje uit mist hihi.

Wat is jouw favoriete geur van Victoria’s Secret?

Liefs Sarah

 

Share
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Ysanne

  Vorige keer toen de Kruidvat ze verkocht, was ik er te laat bij. Nu wil ik ze eigenlijk wel eens proberen, zien er goed uit 🙂

  15 juli 2014 at 20:06
  • Reply Sarah

   Jammer zeg! Maar er komt vast wel weer eens een actie 🙂

   15 juli 2014 at 23:22

  Leave a Reply