Follow:

The sweet life of Sarah | Barbecue, de Hulk, nasi & Netflix

PicMonkey CollageDe afgelopen weken had ik het aardig druk, dus mijn blog is een klein beetje verwaarloosd. Ik hoop dat ik er de komende tijd wat meer aandacht aan kan besteden, want ik mis het bloggen echt wel wanneer ik er geen tijd voor heb! Deze week heb ik veel leuke dingen gedaan en ook veel lekkers gegeten! Kijk je met me mee?

IMAG2536

Zondagmiddag gingen we barbecueën bij mijn vriend thuis, en ‘s avonds alweer bij ons thuis met familie uit Frankrijk! Het was heel gezellig maar poeh, wel veel vlees op 1 dag hoor, haha!

IMAG2554

IMAG2553

Maandag had ik gewerkt en ‘s avonds waren we uitgenodigd bij mijn oom en tante, om -jawel-, te barbecueën! Ze hebben een super lief hondje, wat een cutie hè? Ik vond dit wel de lekkerste barbecue van de drie, het was heerlijk en heel gezellig!

IMAG2555

Dinsdagavond ging ik oppassen op 2 lieve kindjes. Ik ging samen met ze eten en we zouden een pizza bestellen, maar de pizzeria bleek met vakantie te zijn, bummer! Er was nog een andere pizzeria die ook bezorgde, maar daar was het erg druk dus het zou wel 1,5 uur duren voor de bestelling er was. Zo lang wouden we niet wachten! Aangezien wij in een gehucht wonen was er ook niets anders wat bezorgde. Stom hé? We zijn dus maar met zijn drieën op de fiets naar de snackbar gegaan, was ook lekker!

IMAG2556

Pienie spam! Hij heeft zijn hele kussen kapot gemaakt. Boefje!

IMAG2567

Nasi & New Girl op Netflix, een heerlijke combi! De nasi was heerlijk en New Girl weer geweldig as always.

IMAG2583

Ik heb het kookboek van Rens Kroes gekocht, vrijdag had ik er iets uit geprobeerd. Courgettebootjes! Het was super lekker!

IMAG2586

IMAG2588

Zaterdag ging ik met mijn ouders en opa naar de Media Markt, ze wouden een nieuwe computer hebben. Er stond een hele grote Hulk in de winkel! Daarna gingen we nog even langs de Aziatische supermarkt. Ik nam nog iets lekker als lunch; een lumper! Ik ben er gek op!

IMAG2589

IMG-20140811-WA0000

Kennen jullie Mountain Dew? Ik dronk het altijd in Amerika en in de Aziatische supermarkt was het ook te koop. Lekker! ‘s Avonds ging ik nog met mijn vriend naar de bios, naar The fault in our stars. Ik vond het een hele mooie film! Mijn vriend vond hem niet zo super haha!

Heb jij nog iets leuks gedaan?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk

No Comments

Leave a Reply