Follow:

Shoplog Frankrijk – Kiko, Yves Rocher, L’Oréal, Stradivarius & Cache cache

Shoplog FrankrijkZoals je misschien al op mijn instagram had kunnen zien, was ik de afgelopen paar dagen met mijn ouders en oma op vakantie naar Frankrijk! Ik had het bewust niet op mijn blog gezet, want je weet maar nooit wie er mee leest. Ik had gelukkig wel wat vooruit kunnen werken dus tijdens mijn vakantie kon ik lekker genieten! Ik heb natuurlijk ook geshopt, er zijn heel veel leuke winkels in Frankrijk. Benieuwd wat ik allemaal heb gekocht?

Shoplog Frankrijk

Shoplog Frankrijk

De eerste winkel waar ik leuke dingen tegenkwam was de Cache cache! De meeste kleding in de winkel vind ik niet echt mooi, maar als je goed kijkt zit er af en toe een pareltje tussen. Zo ook deze keer, twee parels zelfs haha! Ik heb deze Chelsea boots gekocht met een heel leuk gouden detail op de hak. Ook heb ik dit jasje gekocht. De stof is een soort vilt, de jas is dus ook niet heel dicht. Met dit weer kan ik hem nog prima dragen, als ik er maar iets met lange mouwen onder heb. In de winter kan ik hem als verst gebruiken. Ik ben helemaal verliefd op de kleur! Van beide items komt nog een outfitje.

Shoplog Frankrijk

Toen we naar een supermarkt gingen bleek dat er een groot overdekt winkelcentrum bij zat met onder andere Kiko Cosmetics en de Stradivarius. Aaah, twee van mijn favoriete winkels! Bij Stradivarius heb ik deze prachtige trui gekocht! Hij poft een beetje aan de onderkant en bij de mouwen, wat een leuk effect geeft. Ook hier komt nog een outfit van.

Shoplog Frankrijk

Tot slot de beauty spulletjes. Bij Yves Rocher zag ik een limited edition collectie in de geur peer karamel. Dit is een van mijn favoriete thee smaken dus ik was erg benieuwd hoe deze douchegel zou ruiken. Lekker! Bij Kiko kocht ik weer een prachtige semi matte lippenstift. Tot slot nog een lippenstift van de Pure Reds collectie die in Nederland niet te koop is. Ik ga niet te veel vertellen over de beauty spulletjes want er komen uiteraard nog reviews van, dus stay tuned 🙂

Wat vind je van mijn gekochte spulletjes?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

14 Comments

 • Reply Mariëlle

  Leuke shoplog, je laarsjes zijn zo mooi. En ik ben benieuwd naar de beauty producten!

  30 oktober 2014 at 20:09
  • Reply Sarah

   Thanks, ik ben er ook heel er blij mee! 🙂

   31 oktober 2014 at 10:43
 • Reply Northflix

  Oh, die laarsjes zijn te gek! Dat gouden detail is prachtig!

  30 oktober 2014 at 21:08
  • Reply Sarah

   Dat gouden detail vind ik ook super leuk! Thanks!

   31 oktober 2014 at 10:44
 • Reply saskia

  De laarsjes en jas zijn echt gaaf, super leuk!

  30 oktober 2014 at 21:42
  • Reply Sarah

   Dankje Saskia! 🙂

   31 oktober 2014 at 10:44
 • Reply Simone

  De L’oreal lipstick is mooi ^^

  30 oktober 2014 at 22:35
  • Reply Sarah

   Thanks! Ik geef er binnenkort een weg so stay tuned 😉

   31 oktober 2014 at 10:45
 • Reply Deisy

  Die trui is echt heel mooi, benieuwd naar je outfit 🙂 Leuke shoplog!

  30 oktober 2014 at 22:35
  • Reply Sarah

   Dankje Deisy! Vandaag komt er een outfit online, maar niet die met de trui haha!

   31 oktober 2014 at 10:46
 • Reply Esther

  Wauw je laarsjes en jas zijn echt heel erg mooi! En ik vind je furry krukje zo leuk<3

  30 oktober 2014 at 23:44
  • Reply Sarah

   Dankje Esther! Het krukje komt van de Action! 😀

   31 oktober 2014 at 10:46
 • Reply Nicole

  Stuk voor stuk prachtige items! Helemaal de blauwe blazer/jas en laarsjes!

  1 november 2014 at 20:17
  • Reply Sarah

   Dankjewel Nicole!

   1 november 2014 at 21:03

  Leave a Reply