Follow:

L’Oréal Collection Exclusive Pure Reds – Freida + winactie! [gesloten]

L'Oréal Collection Exclusive Pure Reds - Freida

Weet je nog dat ik vertelde over de kleur Laetitia uit de Limited Edition L’Oréal Collection Exclusive Pure Reds? Toen ik in Frankrijk was zag ik dat ze daar 2 andere kleuren hadden dan in Nederland. Na een paar swatches gegoogled te hebben besloot ik de kleur Freida mee te nemen. Eentje voor mij en eentje voor een van jullie! 

L'Oréal Collection Exclusive Pure Reds - Freida

L'Oréal Collection Exclusive Pure Reds - Freida

De huls ziet er hetzelfde uit als de Laetitia lippenstift, strak zwart met gouden details. Op de voorkant staat dat de naam ‘Freida’ en onderop staat nog een sticker met de kleur en daarop ‘Freida’s Pure Red’. Ik wist eerlijk gezegd niet precies wie Freida is, maar na googlen zag ik dat ze een prachtige vrouw is!

L'Oréal Collection Exclusive Pure Reds - Freida

L'Oréal Collection Exclusive Pure Reds - Freida

De lipstick smeert heel fijn en romig, anders dan je zou verwachten bij een matte lippenstift, en hij geeft veel pigment af. De kleur is fuchsia roze! Op sommige foto’s lijkt de lippenstift rood, maar de kleur komt het meest overeen met de swatch op mijn arm. Grappig dat hij bij de Pure Reds collectie hoort, want rood is hij dus niet. Het is wel een prachtige matte kleur! De lippenstift zit heel fijn en hoeft na een uur of vier of een maaltijd pas wat bij gewerkt te worden. Aan het einde van de dag is hij een klein beetje uitdrogend bij mij.

L'Oréal Collection Exclusive Pure Reds - Freida

L'Oréal Collection Exclusive Pure Reds - Freida

Omdat ik het zo leuk vind dat mijn lezers de tijd nemen om mijn blog te bekijken en reacties achter te laten besloot ik ook een lippenstift voor een van jullie mee te nemen als bedankje! Wil jij  kans maken op deze limited edition lippenstift die niet in Nederland te koop is? Volg dan onderstaande verplichte stappen:

– Volg mij op Bloglovin en like dit bericht

– Laat een reactie achter met daarin welke stappen je hebt gevolgd (eventueel onder welke naam) en een geldig email-adres zodat ik je kan bereiken indien je hebt gewonnen

Wil je extra kans maken?

– Volg me op Instagram (+1)

– Like mijn pagina op Facebook (+1)

De winactie loopt 2 weken, tot 17 november 24.00! Hierna zal ik randomly een winnaar kiezen, welke ik een mailtje stuur. Reageer je niet binnen 3 dagen dan zal ik iemand anders kiezen. Je kunt alleen meedoen wanneer je in Nederland woont.

 Succes!

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

30 Comments

 • Reply Lotje - Beautybylj

  Leuk! Het is een ptachtige lipstick, ik doe graag mee. Ik volg je op Bloglovin en heb het bericht geliked. Ik like jr FB pagina(Lotje Janssens) en op Instagram (Beautybylj) XOXO

  3 november 2014 at 16:35
 • Reply Tessa

  Wat een onwijs mooie kleur! Ik heb alle stappen gevolgd! Succes iedereen xoxo

  3 november 2014 at 16:35
 • Reply bymarlayne

  Mooi kleurtje!

  3 november 2014 at 18:50
 • Reply Mariëlle

  Oh mijn god!! Ik las de review en ik dacht jeetje dit is een gave kleur, echt ook wat voor mij, ik houd hier echt van. Toen zag ik dat ie hier niet verkrijgbaar is, auw! En toen scrolde ik verder om een reactie te plaatsen, zie ik dat je er één weggeeft, gaaf!!! Ik doe dus zeker mee, ik vind hem prachtig <3 Ik volgde je al op bloglovin, heb het een hartje gegeven en ik volgde je al op Instagram! Ben heel benieuwd 🙂

  3 november 2014 at 20:20
  • Reply Sarah

   Haha, leuk dat je zo enthousiast bent! Helaas moet je nog even in spanning zitten 🙂

   3 november 2014 at 20:44
 • Reply Indira

  Hij staat je mooi! Ik wil ook nog een paar nieuwe hebben, want ik ben er twee kwijt en vind het vooral nu het weer winter wordt wel lekker om wat kleur toe te voegen haha! Ik doe mee hoor, ik volg je al en heb het geliked, ook op FB 🙂

  3 november 2014 at 21:00
 • Reply Manon

  Staat je prachtig! <3

  3 november 2014 at 21:19
  • Reply Sarah

   Dankjewel Manon!

   3 november 2014 at 21:44
 • Reply Marloes/GLAMOURMOES

  Prachtige kleur! Die zou ik graag aan mijn stash toevoegen.

  Alles gedaan! 🙂

  3 november 2014 at 21:24
 • Reply Laura

  Ik doe zeker mee! Ik volg je op bloglovin en op instagram 🙂

  4 november 2014 at 10:52
 • Reply beautyforgirls

  Wat een prachtig kleurtje.
  Je hebt een leuke blog, ik ga je meteen even volgen via bloglovin’.
  Liefs, xxx

  4 november 2014 at 12:46
 • Reply Mandy

  Wat een mooie kleur is het ! Het staat jou ook zo ontzettend mooi! Ik ben trouwens echt jaloers op jouw mooie haar.
  Ik doe graag mee met de winactie, zo iets moois kan ik niet overslaan. Ik volg je overal.

  5 november 2014 at 13:48
  • Reply Sarah

   Thanks en thanks! Ik sta vaak op het punt om het af te knippen maar wanneer ik een foto zie waarbij het heel mooi valt begin ik toch weer te twijfelen haha!

   5 november 2014 at 14:47
 • Reply sabrina

  Mooie kleur! Ik heb het bericht geliked en ik volg je op BL en Instagram. Sabrina72com.
  Spannend!

  7 november 2014 at 20:07
 • Reply Lisanne

  Wauwww wat super gaaf! Deze kleur is echt super en wat jammer dat hij niet in Nederland verkrijgbaar is! Ik ga duimen! LOVE IT!
  Ik volg je op facebook: lisanne versluis, bloglovin: lisannemelissa en instagram: fashiongirll1996

  Lots of love,
  Lisanne

  7 november 2014 at 23:52
 • Reply Lisa

  Ik doe graag mee met deze leuke winactie, wat een prachtige kleur ! Ik volg je al een tijdje via bloglovin en heb dit bericht geliked. noella_95@hotmail.nl

  11 november 2014 at 13:34
 • Reply Nynke

  Wat mooi zeg, ik volg je via bloglovin en FB en heb het bericht op bloglovin geliked.

  11 november 2014 at 14:43
 • Reply melissa

  Ik doe ook mee. Ik volg je via BL (melissavanstipdonkmaas) / FB (melissa.vanstipdonkmaas) / Instagram (melissamaas1984).

  11 november 2014 at 15:07
 • Reply Vera

  Ik doe graag mee! Vind de matte zwarte huls echt heel gaaf en de kleur ziet er super mooi fel uit!

  Ps. Jou haar is echt super mooi lang staat je goed!

  11 november 2014 at 17:52
  • Reply Sarah

   Ah lief, thanks! Leuk dat je mee doet!

   11 november 2014 at 18:58
 • Reply Anita H.

  Ik doe graag mee. Aan alles voldaan!

  12 november 2014 at 03:21
 • Reply zoe

  ik doe mee!
  alles gedaan
  facebook en bloglovin; zoelouwerse
  instagram; zowiezo_

  12 november 2014 at 16:11
 • Reply Flo

  Wauw deze lipstick is echt prachtig en staat je zo mooi! Echt jammer dat ze deze niet in Nederland verkopen.
  Je foto’s komen ook weer heel mooi over!!
  Ik volg je op bloglovin, facebook en insta!

  13 november 2014 at 00:55
 • Reply Beautyding

  Wouw mooie kleur! Hij staat je erg goed! Als ik zou winnen, dan zou ik hem op doen naar gala.
  Ik volg en like je op bloglovin (beautyding), veel succes!

  14 november 2014 at 14:58
 • Reply melissa

  Het is echt een prachtige kleur zeg. Ik doe graag mee. Ik volg en like je via BL (melissavanstipdonkmaas) / FB (melissa.vanstipdonkmaas) / Instagram (melissamaas1984). Gr. Melissa

  15 november 2014 at 07:33
 • Reply Mandy

  Wat een prachtige lipstick is dit, ik zou graag kans maken! Ik volg je nu op Bloglovin en heb het bericht geliked. Ook ben ik je gaan volgen op Instagram!

  16 november 2014 at 02:30
 • Reply Merly

  Mooie kleur! ik doe graag meeIk volg je via Bloglovin en like het bericht en ik volg je op Instagram en via Facebook.

  16 november 2014 at 21:07
 • Reply Mirne

  Oeh, prachtig! Ik ben nog net op tijd. 😀 Ik heb alle stappen gedaan, ook de extra’s.

  17 november 2014 at 14:06
 • Reply Simone

  Pretty! Staat je goed!

  2 januari 2015 at 21:48
  • Reply Sarah

   Dankjewel Simone!

   2 januari 2015 at 22:00

  Leave a Reply