Follow:

Mijn favoriete herfst nagellakjes

Herfst nagellakjes

Nu het herfst is merk ik dat ik weer wat vaker een donkerder nagellak kleurtje kies in plaats van de felle kleurtjes. Vooral de paarse en rode kleurtjes ben ik gek op! Ben je benieuwd naar mijn favoriete herfst nagellakjes? 

Herfst nagellakjes

Als eerst de rode & paarse tinten. Terwijl ik dit typ draag ik de rode kleur van OPI. Ik vind de kleur echt prachtig en ideaal voor de herfst! Het is de kleur Skyfall uit de limited edition van James Bond uit 2012. Wow wat gaat de tijd snel haha. Ondanks dat de lak al 2 jaar oud is lakt hij nog heerlijk! Verder zie je dit mooie matte lakje van de Hema en de kleur Dolce Vita van SuperTrash (ook een oldie) met een mooie shimmer er door. Het laatste lakje is eentje van Barry M, een van mijn favoriete nagellak merken. Het is een mooie framboos kleur en de lak heet dan ook Raspberry.

Herfst nagellakjes

De Hema lak van het volgende groepje is eigenlijk ook een beetje paars, maar dan met grijs erbij. Ook deze is mat en vind je hier. Het lakje van Essence komt uit de Hello Autumn collectie dus past ook heel goed bij de herfst, obviously haha. De kleur is nude, maar verandert in een mooie herfstige oranje kleur wanneer de temperatuur verandert. Hoe cool! Het laatste lakje is er een van Kiko, een mooie blauwe petrol achtige kleur.

Welke kleur is jouw favoriet voor de herfst?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

16 Comments

 • Reply beautyforgirls

  Mooie kleurtjes.
  Liefs, xxx

  6 november 2014 at 12:10
  • Reply Sarah

   Thanks!

   6 november 2014 at 14:29
 • Reply Nicole

  Hele mooie kleuren, jammer dat er weer een HEMA lakje bijzit. IK heb helemaal niets met die nagellak, echt horror! Wat vreemd is, terwijl andere juist de HEMA nagellak nadrukkelijk erg fijn vinden.

  6 november 2014 at 12:22
  • Reply Sarah

   Ik heb ook wel eens een nagellak van Hema gehad die ik iets minder vond hoor, maar deze vind ik echt super! Misschien had je net een verkeerde? 🙂

   6 november 2014 at 14:29
 • Reply Pauline

  Wat een leuke lakjes! Vooral die van Barry M!

  6 november 2014 at 12:59
  • Reply Sarah

   Thanks! Ja die is echt mooi hè! ♡

   6 november 2014 at 14:27
 • Reply Liese

  Ooh, die bordeaux vind ik heel mooi! Ik draag momenteel heel veel een lichtblauw lakje van Kiko. Allesbehalve herfstig, maar toch mijn favoriet :p

  6 november 2014 at 19:11
  • Reply Sarah

   Haha, dat mag ook best hoor, een niet herfstig lakje in de herfst! :p

   6 november 2014 at 20:55
 • Reply Eilish (artisticstateofmind)

  De donkere kleurtjes zijn leeuk! Al mag een fel kleurtje ook gewoon in de herfst vind ik, kan allemaal! 😀

  6 november 2014 at 21:12
  • Reply Sarah

   Vind ik ook hoor! Maar toch pak ik een feller kleurtje eerder als het heel mooi weer is ofzo haha!

   6 november 2014 at 21:54
 • Reply Laura - Essential Honesty

  Oooh! Die van supertrash is écht mooi! Wist niet dat ze nagellak hebben!

  6 november 2014 at 21:28
  • Reply Sarah

   Ja mooi hè! Ja ze hebben volgens mij ook niet veel kleurtjes, maar ze hebben ze wel! 🙂

   6 november 2014 at 21:55
 • Reply Laura

  Ik vind vooral donkerrode tinten heel mooi!

  6 november 2014 at 21:34
  • Reply Sarah

   Die zijn echt prachtig ja! ♡

   6 november 2014 at 21:56
 • Reply vintageandbeauty

  Wat leuk dat je hierover schrijft! Onbewust draag ik ook steeds meer pastel tinten. Gisteren droeg ik voor het eerst in maanden geen nagellak. Zo kaal voelt dat dan!

  6 november 2014 at 21:45
  • Reply Sarah

   Thanks! Ja dat vind ik ook altijd ontzettend kaal voelen. Ik draag vrijwel altijd nagellak!

   6 november 2014 at 21:56

  Leave a Reply