Follow:

The sweet life of Sarah – Primark, Frankrijk, Zwolle

The sweet life of Sarah

Vorige week is er geen photo diary online gekomen omdat ik toen in Frankrijk zat! Deze week dus een extra grote. 

The sweet life of Sarah

The sweet life of Sarah

Maandag (de 20e dus) ging ik met mijn zusje naar Arnhem op bezoek bij mijn nicht. Natuurlijk gingen we ook even naar de Primark! Dat was niet zo’n geweldig idee want het was ontzettend druk -herfstvakantie- en eigenlijk was er niks in mijn maat. Toch heb ik wat ondergoed, een legging en panty’s kunnen scoren! Na de Primark gingen we lunchen bij V&D, daarna bij mijn nicht haar huisje kijken en daarna wat eten bij Julia’s op het station. Het was heel gezellig! Jammer dat ze zo ver weg woont, want we waren zo’n 3,5 uur onderweg in de trein…

The sweet life of Sarah

The sweet life of Sarah

The sweet life of Sarah

Dinsdag was ik de hele dag bezig met bloggen en inpakken want woensdag ging ik op vakantie! Met mijn ouders en oma naar de Elzas in Frankrijk. Het is daar prachtig!

The sweet life of Sarah

The sweet life of Sarah

The sweet life of Sarah

We hebben veel lekkers gegeten zoals deze pannenkoek en hebben veel dorpjes en kerkjes bekeken als echte toeristen. In Colmar en Strassbourg hebben we ook heerlijk gewinkeld bij onder andere Kiko. Sephora viel trouwens best wel tegen, ik kon niks leuk vinden (gelukkig maar denk ik haha) en ze hadden niet eens Nars & Too Faced… Ik heb trouwens nog wel iets leuks van een van jullie gekocht, dus stay tuned voor de winactie!

The sweet life of Sarah

Dinsdagavond kwamen we weer thuis! Woensdag en donderdag heb ik veel opgeruimd en lekker gechilld (want ja, op vakantie gaan met ouders & oma is best vermoeiend haha!). Vrijdag had ik een date dag met mijn vriend! We gingen onder andere heerlijk eten in Zwolle. Maar daar meer over in mijn eerste plog volgende week 🙂

Heb jij nog iets leuks beleefd?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Manon

  Leuke fotos!

  2 november 2014 at 14:34
  • Reply Sarah

   Thanks Manon!

   2 november 2014 at 15:04
 • Reply Mandy

  De blauwe colbert met leren broek staat je zo gaaf! Leuke dingen heb je meegemaakt en je was dichtbij mij in de buurt toen je in Arnhem was 🙂

  2 november 2014 at 17:02
  • Reply Sarah

   Thanks Mandy! ♡ haha ja ik heb nog even aan je gedacht toen ik er rond liep 🙂

   2 november 2014 at 18:10
 • Reply Marloes/GLAMOURMOES

  Lekker er even tussenuit! Ik ben na de persopening nog niet weer bij de Primark in Arnhem geweest. Voor mij is het 15 minuutjes met de trein.

  2 november 2014 at 18:12
  • Reply Sarah

   Ja heelijk! Oh super chill zeg 🙂

   3 november 2014 at 08:42
 • Reply Esther

  Heel leuk! Jammer dat de Sephora tegenviel. Maar aan de andere kant goed voor je portemonnee hihi! Ik ben benieuwd naar je winactie!

  2 november 2014 at 21:40
  • Reply Sarah

   Ja gelukkig wel haha! Hij komt vandaag online als het goed is!

   3 november 2014 at 08:42

  Leave a Reply