Follow:

Ziaja event

Ziaja

Afgelopen zaterdag, 22 november, mocht ik aanwezig zijn bij het bloggersevent van Ziaja wat gehost werd door Serena Verbon! Het was mijn eerste event, dus een beetje spannend vond ik het wel, maar het was ontzettend leuk! Benieuwd wat we allemaal hebben gedaan? 

Ziaja

Ziaja

Ziaja kende ik al een beetje omdat mijn van origine Poolse buurvrouw wel eens producten van Ziaja mee nam voor mijn moeder wanneer ze in Polen was geweest. Ik had dus al een aantal producten in mijn handen gehad, maar ik snapte niet veel van de Poolse tekst die op de producten stond. Toen ik hoorde dat ik was uitgenodigd voor het bloggersevent was ik dan ook erg blij! Wat leuk dat het merk nu ook in Nederland verkocht werd en wat leuk dat ik bij de tweede winkel in Den Haag een kijkje mocht nemen!

Ziaja

Ziaja

v

Ziaja

Eerst even een beetje over Ziaja. Ziaja is dus een Pools merk, wat 25 jaar geleden is opgericht door meneer en mevrouw Ziaja. De eerste lijn die werd uitgebracht was de natuurlijke olijfolie lijn. Om te vieren dat het merk 25 jaar bestaat hebben ze nu ook een olijf blad lijn uitgebracht! De producten van Ziaja zijn gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten en ze testen niet op dieren! De prijzen van de producten zijn erg laag. Dit komt mede doordat Ziaja een eigen waterbron heeft en omdat ze de verpakkingen simpel houden. De inhoud is het belangrijkste! Inmiddels wordt Ziaja al in zo’n 20 landen over de hele wereld verkocht en heeft het merk in Polen meer dan 1000 verschillende producten. In Nederland werd een jaar geleden de eerste winkel in Den Haag geopend en er worden tot nu toe zo’n 250 producten van Ziaja aangeboden. De 2e winkel is nu net in Den Haag geopend!

Ziaja

Ziaja

Ziaja

Ziaja

Het event vond plaats in de nieuwe winkel in Den Haag. Bij binnenkomst kregen we een naamkaartje en een glaasje champagne of fris aangeboden met een lekker (maar moeilijk op te eten, haha) taartje! Na gezellig gekletst te hebben met andere leuke bloggers hield Serena een praatje. Ze vertelde dat zij in Polen de producten van Ziaja had ontdekt en dat ze er erg enthousiast over was geworden. Ze kwam er achter dat het merk sinds kort ook in Nederland verkocht werd en nam contact op met het merk, hoe leuk! Hierna werden we in 2 groepen verdeeld.

Ziaja

Ziaja

Ziaja

Mijn groep kreeg als eerste een workshop door Dagmar. Zij is schoonheidsspecialiste en werkt in de Ziaja winkel! Bij de workshop werd gekeken wat voor huidtype je had en welke producten daar het beste bij passen en je kon vragen stellen als je deze had. Het was heel interessant, ik heb weer een paar nieuwe dingen geleerd! Daarna wisselden de groepen en kregen we een rondleiding door de winkel met uitleg van de producten door Melissa. Ook heel leuk om wat meer over de producten te leren!

Ziaja

 Producten uitzoeken met de leuke Manon! 😀

BWIMG_0762

Ziaja

Hierna mochten wij elk maar liefst 10 producten uit kiezen om mee naar huis te nemen, super lief! Het was nog best moeilijk om tien producten te kiezen, vooral voor een twijfelaar als mij, haha! Ondertussen kwamen er ook heerlijke borrelhapjes langs. Nadat je tien producten had gekozen kon je nog even kletsen en dat heb ik onder andere ook even met Serena gedaan. Ze is ontzettend aardig! De andere bloggers ook trouwens, ik heb hele leuke mensen ontmoet.

Ziaja

Ziaja

 Astrid en ik gingen happy weer naar huis 😀

Hieronder kun je de 10 producten zien die ik heb uitgezocht. Ik wou ze het liefst zo snel mogelijk uit proberen, maar er moesten eerst nog foto’s gemaakt worden haha! Binnenkort kunnen jullie een aantal reviews verwachten, so stay tuned 🙂 Ik wil graag iedereen van Ziaja bedanken voor het ontzettend leuke event! Iedereen was ontzettend vriendelijk, alles was top geregeld en het was gewoon ontzettend leuk. Thanks again!

Ziaja

Ziaja kun je vinden aan de Prinsestraat 112A en Regentesseplein 223A. Een aantal van deze foto’s komen van de Facebookpagina van Ziaja.

Kende jij Ziaja al?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

14 Comments

 • Reply Mariëlle

  Het ziet er echt heel leuk en goed uit!

  25 november 2014 at 11:23
  • Reply Sarah

   Het was super leuk! 😀

   25 november 2014 at 12:50
 • Reply beautyforgirls

  Wat leuk dat je daarbij was.
  Liefs, xxx

  25 november 2014 at 12:07
  • Reply Sarah

   Zeker, het was ontzettend leuk! 🙂

   25 november 2014 at 12:50
 • Reply Mandy

  Het ziet er super leuk uit! Leuk verslag! Helaas kon ik niet anders had ik me er ook voor op gegeven. Jammer want dan had ik je eindelijk eens in het echt kunnen ontmoeten. Ik ben benieuwd naar de producten.

  25 november 2014 at 13:26
  • Reply Sarah

   Het was ontzettend leuk! Ah jammer, ik hoop dat ik je binnenkort eens kan ontmoeten 😀

   25 november 2014 at 15:20
 • Reply beautifulday4makeup

  Ooh dat ziet er leuk uit. Weet jij of ze ook in België verkocht worden?

  25 november 2014 at 13:33
  • Reply Sarah

   Volgens mij wel! Ik weet alleen niet of er ook winkels in Belgie zijn of dat het via een webshop gaat. Als je wilt kan ik het even navragen? 🙂

   25 november 2014 at 15:19
 • Reply Anouk

  Ziet er echt ontzettend leuk en gezellig uit!

  25 november 2014 at 16:47
  • Reply Sarah

   Het was zeker gezellig!

   25 november 2014 at 18:06
 • Reply Deisy

  Wat leuk dat je naar je eerste event mocht en wat fijn om te horen dat je het leuk hebt gehad: dat kan je ook wel op de foto zien, je straalt namelijk 🙂 Ik ben benieuwd naar de producten, had er niet eerder van gehoord (schaam schaam)…

  25 november 2014 at 21:47
  • Reply Sarah

   Aah wat leuk dat je dat zegt Deisy! Ik had het ook echt naar mijn zin! 😀 haha je hoeft je niet te schamen hoor! Het is in Nederland & België nog niet super bekend maar daar gaat vast verandering in komen 🙂

   25 november 2014 at 23:09
 • Reply Letitia

  Wat leuk zeg! En ook zeker niet verkeerd om met 10 producten naar huis te gaan! 😀

  28 november 2014 at 13:37
  • Reply Sarah

   Het was super leuk! En helemaal niet verkeerd nee! Voelde me net als een kind in de snoepwinkel haha!

   28 november 2014 at 20:20

  Leave a Reply