Follow:

The sweet life of Sarah – Griep, kerstboom & oma’s 80e verjaardag!

The sweet life of Sarah

Afgelopen week had ik griep, dus heel veel heb ik niet gedaan! Wel is de kerstboom opgetuigd, had ik een feestje ter ere van oma’s 80e verjaardag en at ik weer allemaal lekkers. Kijk je met me mee?

The sweet life of Sarah

Maandag had ik een sloom dagje. Ik wou vooruit werken en veel sollicitaties schrijven maar ik had geen zin om de hele dag achter de pc te zitten. Ik schreef een kaartje voor een vriendin die in Wenen woont en een kaartje & brief voor een vriendin die in Londen woont! De enveloppen waren nogal saai en doorschijnend dus ik besloot de achterkant op te leuken met tape.

The sweet life of Sarah

Dinsdag had ik weer een fijne to do list, maar deze keer wou de computer niet mee werken dus kon ik niks doen. Ik besloot dus maar mijn kamer schoon te maken en op te ruimen! Helaas kreeg ik heel erg last van m’n allergieën -ik ben allergisch voor stof, je snapt dat het schoonmaken dus echt wel weer nodig was- en voelde ik me ook niet echt fit, dus ook de dinsdag was een beetje een sloom dagje. Woensdag bleek ik griep te hebben dus dat verklaarde de slome dagjes ook een beetje denk ik. Woensdag en donderdag heb ik op de bank doorgebracht!

The sweet life of Sarah

Woensdag had ik het ontzettend koud de hele dag dus gelukkig kwam Pienie lekker bij me liggen. Ik heb me vermaakt met Nashville, thank God for Netflix wanneer je ziek bent! Donderdag ging het eigenlijk nog wat slechter dan woensdag, maar in de avond begon ik me gelukkig wat beter te voelen. Toen kwam mijn lieve vriendje ook nog even langs en kreeg ik cadeautjes -kaarsjes- van mama, lief!

The sweet life of Sarah

Vrijdag heb ik lekker uitgeslapen en toen ik van bed kwam voelde ik me gelukkig al een stuk beter, al was ik nog wel aardig verkouden. Omdat ik zo laat van bed was skipte ik mijn ontbijt en lunchte ik met een heerlijk maaltje gemaakt door opa! Hij had ook sambal gemaakt en die was echt verschrikkelijk heet haha!

The sweet life of Sarah

Ik schreef een blogje en ik maakte wat product foto’s, onder andere van dit prachtige setje van Mac. Het fotograferen van de kleuren vond ik ontzettend moeilijk en daardoor de foto’s ook niet altijd mooi dus ik weet nog niet zeker of ik ze op m’n blog laat zien hehe.

The sweet life of Sarah

The sweet life of Sarah

Mama ging de kerstboom optuigen -met een klein beetje hulp van mij- en ondertussen vond ze allemaal leuke accessoires zoals kerstmutsen die we bij Pienie op deden! Hij vindt het altijd wel best als we dat doen en het levert heel veel leuke foto’s op! Ik heb trouwens een kerstbal op Pien zijn mannelijkheid gephotoshopt aangezien niet iedereen dat wil zien, mocht je afvragen wat dat rode is haha!

The sweet life of Sarah

The sweet life of Sarah

Zaterdag vierden we oma haar 80e verjaardag met de familie! Mijn nicht had allemaal lekkers gemaakt en een heel leuk buffetje neergezet. De zongedroogde-tomaten boter en de quiche met tomaat en chorizo waren mijn favoriet!

The sweet life of Sarah

Na het feestje gingen mijn zusje, broer, ik en aanhang nog even wat drinken in de stad. Het was heel gezellig en ik ben blij met zulke leuke ‘broers en zussen’! Deze foto is trouwens gemaakt met mijn selfie stick, hehe.

The sweet life of Sarah

Zondag ging ik eventjes naar de kerk want daar was mijn lieve vriendin uit Wenen! Helaas heeft ze tijdens haar korte bezoekje aan Nederland geen tijd om af te spreken maar om haar even te zien was heel leuk! 😀 Nog gezellig gekletst met Sylvia en daarna ging ik bij mijn vriend chinees eten. Hmmm! De rest van de middag hebben we lekker chill serie gekeken. We zijn net begonnen met Marco Polo maar ik weet nog niet zo goed wat ik er van vind.

Wat was jouw hoogtepunt van de week?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply ESther

  vervelend dat je ziek was! Dat is echt niks aan. Mijn week was ook wel erg leuk! Hoogtepunt dat laminaat in de slaapkamer ligt yeah haha

  15 december 2014 at 08:09
  • Reply Sarah

   Dat is inderdaad niks aan! 🙁 Aaah gaaf haha!

   15 december 2014 at 11:15
 • Reply beautifulday4makeup

  Oooh wauw, ik ben dol op vegetarische quiches

  15 december 2014 at 09:21
  • Reply Sarah

   Jaaa, die zijn lekker he!

   15 december 2014 at 11:16
 • Reply Rachel

  ziet er goed uit zeg liefs

  15 december 2014 at 13:30
  • Reply Sarah

   Thanks!

   16 december 2014 at 11:57
 • Reply Nynke

  Jeeeeh mijn eten staat op je blog! 🙂

  16 december 2014 at 10:29
  • Reply Sarah

   Jaaa! 😀

   16 december 2014 at 11:57
 • Reply Denise

  Ik vind het altijd zo leuk om foto’s van iemand anders te bekijken! Dat setje van mac is inderdaad prachtig! x

  16 december 2014 at 21:25
  • Reply Sarah

   Haha ik vind even gluren in andermans leven stiekem ook heel leuk! :p

   16 december 2014 at 22:04

  Leave a Reply