Follow:

The sweet life of Sarah – Intratuin, verjaardag en de Aziatische supermarkt

The sweet life of Sarah

Het is alweer tijd voor een nieuwe aflevering van The sweet life of Sarah! Ik dacht dat ik de hele tijd was vergeten foto’s te maken en dat ik afgelopen week bijna niets leuks had gedaan. Dat viel uiteindelijk reuze mee! Kijk gauw mee wat ik allemaal heb gedaan afgelopen week!

The sweet life of Sarah

The sweet life of Sarah

Maandag middag ging ik met mama naar Intratuin. Aan het begin waren allemaal kleine kerst dorpjes, zo ontzettend leuk! Ik stond er heel lang bij te kijken terwijl mijn moeder al lang verder was gelopen, maar er was ook zoveel te zien haha! We vonden de kerstspulletjes verder best wel tegenvallen. Er was niet veel moois! We hebben nog een paar kerstballen en een boompje gekocht.

The sweet life of Sarah

The sweet life of Sarah

We gingen ook even wat eten en drinken bij het café. De chocolademelk was heerlijk! De panini was ook wel lekker, maar niet bijzonder.

The sweet life of Sarah

Dinsdag heb ik geblogd en kwam ‘s avonds mijn vriend bij me. Wij (hij haha) gingen lekker koken en daarna hebben we serie gekeken. Woensdag ging ik bloggen en kwam mijn oom op visite en ‘s avonds oppassen! Donderdag middag heb ik weer niet veel spannends gedaan maar ‘s avonds vierde mijn nicht haar verjaardag! Het is een nicht van de indo kant dus er was weer veel lekkers te eten 🙂

The sweet life of Sarah

The sweet life of Sarah

Vrijdag ging ik met mijn vriend en opa naar de Aziatische supermarkt in Groningen. Onze kar zat ontzettend vol! Maar er zat dan ook spul in van opa, mijn moeder, de moeder van mijn vriend en spulletjes van Marco & mij want binnenkort willen we een nieuw receptje proberen. We namen ook nog allemaal bakjes met lekker eten mee wat we ‘s avonds met mijn zusje op aten. Er was 1 gerecht wat verschrikkelijk heet was! Mijn zusje en ik kunnen echt niet tegen pittig eten, mijn vriend veel beter haha!

The sweet life of Sarah

Zaterdag ging ik ‘shoppen’ met mijn zusje in Drachten. Ik kocht een chocolade hart voor mijn vriend, wat make-up en een paar ringen voor kerst. Het was verschrikkelijk weer en toen ik thuis kwam zat m’n hele haar verschrikkelijk door de wind en regen! Toch ging ik schaamteloze selfies met Pien maken -hij had er wat minder zin in- en gelukkig zie je op deze foto mijn haar niet haha!

The sweet life of Sarah

We aten ‘s avonds geitenkaas quiche en sla. ZO LEKKER!

The sweet life of Sarah

Dit was ons toetje. Mijn broer had kersen en slagroom in zijn kerstpakket gekregen en wij hebben er nog zo’n simpele bodem bij gehaald. Ook super lekker!

The sweet life of Sarah

Zondag ging ik make-up en een kapsel voor kerst proberen. De paarse lippen vind ik leuk maar ik ga denk ik toch voor rood! En de krullen vind ik ook leuk, maar een opgestoken kapsel ook. Aahh, moeilijk!

The sweet life of Sarah

‘s Avonds kwam mijn vriend langs en gingen we Alles is familie kijken. Toen de film uitkwam hebben we deze in de bios gezien en ik vind hem nog steeds leuk!

Weet jij al wat voor kapsel & make-up look je maakt voor kerst? En heb jij nog iets spannends beleefd afgelopen week?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk

6 Comments

 • Reply beautifulday4makeup

  Oooh die kerstdorpjes lijken mij ongelooflijk leuk en schattig!

  22 december 2014 at 16:36
  • Reply Sarah

   Jaaaa die zijn echt super leuk!!

   22 december 2014 at 17:19
 • Reply Dewi

  Weer zo’n leuk blogje!!! En fijn dat je het eten lekker vond

  22 december 2014 at 22:01
  • Reply Sarah

   Thanks Dee! Haha altijd 🙂 ♡

   22 december 2014 at 23:00
 • Reply Nina Simplynspecial

  Leuke diary! Dat eten ziet er lekker uit zeg!
  Ik heb mijn nagels nu kerstproof, maar verder ben ik echt totaal onvoorbereid voor de kerst qua looks. Slecht he!

  23 december 2014 at 09:57
  • Reply Sarah

   Haha dat is niet slecht hoor! Het is dat ik er genoeg tijd voor heb, anders had ik waarschijnlijk ook nog geen look geprobeerd 😀

   23 december 2014 at 11:27

  Leave a Reply