Follow:

The sweet life of Sarah – Hema, bios & Fashion Week

The sweet life of Sarah

Last week was fun! Ik ging gezellig met mama en opa naar de Hema, ik ging spontaan naar de bios en zaterdag gingen mijn zusje en ik richting Amsterdam voor de Mercedes-Benz Fashion Week! Kijk je met me mee?

The sweet life of Sarah

Dinsdag ging ik met mama en opa naar Drachten! Opa wou een nieuwe leesbril en toen zijn we ook nog bij een paar andere leuke winkels geweest. We waren rond etenstijd in de stad dus natuurlijk moesten we ook even langs de Hema voor wat lekkers haha!

The sweet life of Sarah

Woensdag avond ben ik meestal bij mijn vriend, maar deze woensdag niet. Toevallig vroeg een vriendin of ik zin had om iets te doen, yes! We besloten spontaan om naar de film te gaan en de film die we wouden zien draaide om half 8 dus we moesten heel snel, maar we hebben het gehaald. We gingen naar Unbroken, prachtige film! Na de film ging ik even op de foto met dit schattige poppetje.

The sweet life of Sarah

Selfie met lieve Tessa! Na de bios gingen we naar de Mac voor warme chocolademelk, omdat het zo koud was. Bleek dat ze dat helemaal niet hadden! Dus toen hebben we lekker een bakje thee in de Mac opgedronken, haha!

The sweet life of Sarah

We hadden nog komkommer en tomaten dus ik maakte deze lekkere lunch.

The sweet life of Sarah

Met een tropische smoothie! Deze was ook echt lekker. Ik had er banaan, kaki, yoghurt en kokos in gedaan, hmmm!

The sweet life of Sarah

Pien heeft een nieuw mandje en dat vindt hij heerlijk! Hier ligt ie bij de haard, vindt ie ook heerlijk 😀

The sweet life of Sarah

Zaterdag lag er ook in Friesland sneeuw, yeah! Helaas had ik niet echt tijd om erin te ‘spelen’, ik had graag even een sneeuwpop gemaakt haha!

The sweet life of Sarah

Rond een uur of 4 gingen mijn zusje en ik richting Amsterdam, omdat ik kaarten had gewonnen voor de catwalk show van Tony Cohen! Het was awesome, maar binnenkort kun je er in een verslagje meer over lezen 😀

The sweet life of Sarah

Zondag gingen we naar de kerk en daarna hadden we geen zin in brood dus pa bakte pannenkoeken, hmmm zo lekker! Hierna gingen we naar mijn oom & tante om de verjaardag van mijn tante en neef te vieren! Het was heel gezellig 😀 in de avond ging ik naar mijn vriend en toen was de week alweer voorbij.

Heb jij nog iets leuks gedaan vorige week?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

12 Comments

 • Reply Jorinda

  Wat een leuke foto’s =)
  Liefs Jorinda

  26 januari 2015 at 10:33
  • Reply Sarah

   Dankjewel! 😀

   26 januari 2015 at 17:53
 • Reply Esther

  Leuke week heb je gehad! Ik was ook zo blij toen er sneeuw lag haha. En wat gaaf dat je naar AFW bent geweest!

  26 januari 2015 at 12:04
  • Reply Sarah

   Ja eindelijk ook in Friesland haha! Jaa, het was super gaaf!

   26 januari 2015 at 17:58
 • Reply Mandy

  ZO gaaf dat je bij Tony Cohen bent geweest, ik ben echt benieuwd naar het verlag. Eindelijk hadden jullie ook een keer sneeuw.

  26 januari 2015 at 12:29
  • Reply Sarah

   Jaaaa het was heel gaaf! 😀

   26 januari 2015 at 17:59
 • Reply Northflix

  Wat een fijne week!
  Ben benieuwd naar je verslagje van Tony Cohen.
  Ik zou me overigens (denk ik) zwaar ongemakkelijk voelen bij Fashion Week.

  26 januari 2015 at 12:47
  • Reply Sarah

   Komt gauw online! Haha, dat voelde ik me soms een klein beetje maar het viel mee gelukkig :p

   26 januari 2015 at 18:00
 • Reply Roxanne

  Wauw! Geweldig dat je naar de AFW mocht. En dat recept voor die smoothie ga ik overnemen. Ik heb onlangs een blender aangeschaft! 🙂 Liefs, Roxanne

  26 januari 2015 at 23:58
  • Reply Sarah

   Jaa het was geweldig om eens mee te maken! Ooh, leuk! Ga je vast veel plezier van hebben 😀

   27 januari 2015 at 11:11
 • Reply Tamara

  wauw wat gaaf naar de AFW! En die foto van je hond is té schattig!

  27 januari 2015 at 17:59
  • Reply Sarah

   Haha, dankjewel! Het is echt een schatje!

   27 januari 2015 at 18:49

  Leave a Reply