Follow:

Travels of 2014

Florida dag 1 & 2

Reizen, andere landen en culturen ontdekken en lekker relaxen tijdens een heerlijke vakantie zijn toch wel een paar van mijn favo bezigheden –maar hee, van wie niet?!-. Afgelopen jaar ben ik in behoorlijk veel landen en steden geweest! Soms moet ik mezelf even knijpen of het wel allemaal echt is gebeurd. Ik ben in maar liefst 5 verschillende landen geweest, en nog meer verschillende steden, waaronder een paar steden waar ik nog nooit was geweest. Kijk je met me mee?

Schermafbeelding 2015-01-01 om 17.22.43

Schermafbeelding 2015-01-01 om 17.23.08

Schermafbeelding 2015-01-01 om 17.24.01

Antwerpen – België

In februari ging ik een weekendje met mijn vriend naar Antwerpen. Dit was mijn verjaardagscadeautje wat ik van hem had gekregen, ontzettend lief! Ik vind Antwerpen echt een prachtige stad, ik ben er een beetje verliefd op! We hebben lekker gewinkeld -Antwerpen is een geweldige shopstad-, heerlijk gegeten en natuurlijk de mooie stad bekeken. Het was een geweldig cadeautje! Mocht je nog op zoek zijn naar een leuke stad voor een weekendje of dagje weg, dan is Antwerpen zeker een aanrader!

Schermafbeelding 2015-01-01 om 17.27.43

Schermafbeelding 2015-01-01 om 17.28.26

Antwerpen – België

Hee, alweer! Ja dat klopt, ik ben 2 keer naar Antwerpen gegaan dit jaar! De tweede keer was in maart en deze keer ging ik met 4 hele gezellige dames -oud collega’s- met een hele leuke spontane reden. We gingen namelijk naar het concert van The Backstreet Boys! Aaaahhhhh, de helden uit mijn jeugd! Het concert was GEWELDIG en de stad natuurlijk ook weer. Oh en ik at het grootste broodje kebab ever.

Florida dag 1 & 2

Florida dag 1 & 2

Florida dag 1 & 2

Florida dag 3 & 4

Florida dag 3 & 4

Orlando, Florida – Verenigde Staten

Amerikaaaa, wat hou ik toch veel van jou! Mijn vriend en ik hadden nog geen idee waar we naartoe op vakantie wouden en eigenlijk wouden we niet naar Amerika (lees hier waarom), maar we gingen toch. Eind juni gingen we naar Florida en het was een super vakantie -zie je vast wel aan mijn prethoofd op de foto’s-! Alleen alweer even terug zijn in Amerika, mijn tweede thuis, deed me goed. En dat ik eindelijk naar Disney World ging was ook geweldig haha! Florida waren we nog nooit geweest, maar wauw, Florida is mooi! Ben je benieuwd naar al mijn reisverhalen? Type dan even ‘Florida’ in bij de zoek balk, dan kom je ze vast wel tegen 😀

IMG_6867

IMG_6727

IMG_6891

IMG_6844

Calella – Spanje

En alsof ik nog niet genoeg verwend was afgelopen zomer plakten we er begin september ook nog onverwachts een paar dagen Spanje achteraan. Mijn zusje liep namelijk stage in Calella en het leek mij ontzettend leuk om haar daar te verrassen. Mijn vriend was nog nooit in Spanje geweest en hij wou er ook wel even een paar dagen tussenuit, dus voordat we het wisten zaten we alweer in het vliegtuig. Mijn zusje verrassen was spannend maar zeer geslaagd, ze had niks door! We hebben genoten van de gezelligheid met elkaar, het mooie weer en natuurlijk zijn we even naar Barcelona gegaan. Lees hier mijn photo diary van die week en hier wat ik van Calella vond!

IMG_7652BEWERKT

IMG_7697BEWERKT

IMG_7468BEWERKT

IMG_7442BEWERKT

IMG_7426BEWERKT

IMG_7213BEWERKT

IMG_7282BEWERKT

Madrid, Rome & Parijs

Hierna kwam alweer een hele onverwachte maar wel ontzettend leuke en spannende trip! Ik bezocht begin oktober namelijk Madrid -was ik nog nooit geweest!-, Rome en Parijs, drie prachtige steden. En nee, dit was niet zomaar een reisje, ik ging met een gezin uit Indonesië mee als gids! Ik had dit nog nooit eerder gedaan en ik kende het gezin niet, dus ik vond het ontzettend spannend, maar oh wat was het leuk! Ik kwam moe en met heel veel verhalen weer thuis, maar als ik die hier allemaal vertel dan zit je morgen nog te lezen. Als je toch heel erg benieuwd bent naar deze reis, dan kun je hier een kleine samenvatting en uitleg vinden!

The sweet life of Sarah

The sweet life of Sarah

The sweet life of Sarah

De Elzas – Frankrijk

Ennn, eind oktober ging ik alweer op pad want mijn ouders gingen met mijn oma op vakantie naar Frankrijk. Ik had op dat moment niet veel te doen dus ik dacht, ik kan net zo goed mee gaan. Deze vakantie was totaal anders dan de andere, want ik ging weer eens met mijn ouders en oma op pad, maar het was wel heel erg leuk! Vooral het winkelcentrum wat we ontdekten waar onder andere een Kiko en een Stradivarius in zaten, aahhh! Hier kun je een aantal foto’s van de vakantie zien.

Ik ben me er heel erg van bewust dat ik een geluksvogel ben en dat ik heel erg gezegend ben dat ik zoveel prachtige plaatsen van de wereld heb mogen zien afgelopen jaar! Het leuke vind ik dat vele van deze reisjes niet gepland en behoorlijk onverwacht waren. Ik hoop dat ik in 2015 eindelijk mijn lieve vriendin Esthera in Wenen kan bezoeken en met Jeltine naar Londen kan en voor de rest hoop ik op weer een heleboel onverwachte reisjes! 🙂

Wat was jouw mooiste reis/vakantie van 2014?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply mariëlle

  Aah wat een hoop gave steden zeg, *jaloers*

  3 januari 2015 at 09:29
  • Reply Sarah

   Jaa, ik had echt geluk afgelopen jaar haha!

   4 januari 2015 at 14:50
 • Reply beautifulday4makeup

  Wat heb je veel gereisd. Ik wil ooit ook nog naar Amerika :-). Ik ben zelf naar Antwerpen verhuisd en ik ben verzot op de stad…

  3 januari 2015 at 09:48
  • Reply Sarah

   Wat super gaaf dat je in Antwerpen woont! Lijkt me een heerlijke stad om in de wonen!

   4 januari 2015 at 14:49
 • Reply Inge

  Wauw jaloers wat een gave plekken zeg! Ik wil zó graag naar Amerika XO

  4 januari 2015 at 00:27
  • Reply Sarah

   Als je de kans krijgt, zeker gaan! Amerika is awesome 🙂

   4 januari 2015 at 14:49

  Leave a Reply