Follow:

Bikini Body Guide – Kayla Itsines – update 2

Bikini Body Guide - Kayla Itsines

Begin januari begon ik met de Bikini Body Guide van Kayla Itsines! Hier kun je mijn eerste update na de eerste week lezen. Hoe gaat het nu? 

Hier kan ik heel kort over zijn! Ik heb gefaald! De eerste 2 weken gingen prima, daarna had ik eens geen tijd op maandag en daarna weer geen tijd en dan heb je zo 2 keer gemist. Oké, ik had het wel ‘s avonds na 21.00 uur nog kunnen doen, maar dat is echt niks voor mij. Ik heb dan ook een schijthekel aan sporten! Ik snap niet dat mensen het leuk kunnen vinden. Ik vond het ook best wel zwaar! De laatste sets met oefeningen moest ik gewoon met vele pauze’s doen, omdat ik bang was dat ik anders wel eens heel erg duizelig zou kunnen worden. En als je zo vaak pauze moet nemen, dan wórdt het ook gewoon niet leuker.

Het hardlopen ging wel super! Not. Ik ben best wel een mietje, want als het slecht weer is, of koud is, dan ga ik veeeel liever binnen zitten bloggen. Wat ik dus ook heb gedaan. Foei, slecht! I know, maar ik ben nou eenmaal echt geen sporter. Ik hoop dat ik het ooit leuk ga vinden, maar dan zal ik eerst wel moeten doorzetten. Omdat ik het niet leuk vind om na 2 weken niks doen ineens weer verder te gaan heb ik besloten om maar opnieuw te gaan beginnen! Want ja, ik wil wel nog steeds ooit een blokjes buik.

Maandag begin ik dus weer vol goede moed! Ik hoop dat ik het vol kan houden. En ik hoop dat ik over een tijdje kan zeggen dat deze sport hatende dame het stiekem een beetje leuk is gaan vinden om te sporten. So stay tuned, hopelijk is er de volgende keer een update waarin ik progress heb gemaakt!

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Denise

  Ah, wat een eerlijke post. Goed dat je er in ieder geval niet over liegt, voor de een is sporten gewoon wat minder weggelegd als voor de ander. Ik vind het ook niet leuk!

  7 februari 2015 at 11:09
  • Reply Sarah

   Precies, en ook voor mij helaas wat minder.. Misschien gaat het ooit veramderen!

   8 februari 2015 at 12:23
 • Reply Veronique - MLB

  Haha heel eerlijk! Ik houd ook niet van sporten en faal té vaak. Wel jammer want ik geloof wel in dit trainingsschema.

  7 februari 2015 at 17:23
  • Reply Sarah

   Ja het is wel een fijn schema! Hoop dat ik de volgende keer kan volhouden 🙂

   8 februari 2015 at 12:23
 • Reply beautifulday4makeup

  Het is goed dat je het ziet zitten om opnieuw te beginnen!

  7 februari 2015 at 20:44
  • Reply Sarah

   Yes, I got this! 😀

   8 februari 2015 at 12:24
 • Reply Mandy

  Ik begrijp best dat je het niet volhield. VOoral als je niet van sporten houdt is elke dag sporten niet vol te houden. Ik vind het eerlijk gezegd ook niet realistisch voor de ´normale´ mens. Een programma van drie keer in de week zou veel beter werken, in ieder geval voor mij. en ik hou van sporten.

  11 februari 2015 at 12:57
  • Reply Sarah

   Precies! Al is dit niet élke dag hoor. De vrijdag is bijvoorbeeld optioneel en er zijn ook dagen dat je LISS moet doen, dus bijvoorbeeld een stuk wandelen. Dat is al minder erg haha! Maar wanneer je een hekel aan sporten hebt is eigenlijk elke dag al teveel haha!

   11 februari 2015 at 15:43

  Leave a Reply