Follow:

Winkels die ik niet kan verlaten zonder iets te kopen

Huisje, boompje, beestje

Oké, deze titel klinkt best wel erg. Gelukkig ben ik niet iemand die met haar geld smijt en kan ik me vaak goed inhouden wanneer ik leuke hebbedingetjes zie. Maar mocht ik eens een dag hebben waarin ik alles mag kopen wat ik wil, dan verlaat ik deze winkels zeker niet zonder een goed gevuld tasje! 

Huisje, boompje, beestje

Flying Tiger

Volgens mij wordt deze winkel door de meeste mensen gewoon Tiger genoemd, maar goed. Als ik in deze winkel ben, zie ik alleen maar leuke dingen! Mijn liefde voor deze winkel begon in, jawel, Rome! Ik zag de winkel en dacht: daar moet ik naar toe! En ik liep de winkel uit met een paar sokken en het leuke huisje wat je hierboven ziet. Weer in Nederland aangekomen ging ik googlen waar de winkel nog meer was. Bleek hij ook in Nederland te zitten en nu zelfs ook in Groningen! Yay! Ik ben blij maar mijn portemonnee iets minder hihi.

Hema

Oh Hema, sinds jij een tijdje terug een beetje bent vernieuwd zie ik allemaal leuke dingetjes. Een USB stick in de vorm van een lippenstift, een opblaas tompouce, een fish-eye lens voor op je mobiel, de leukste notebooks, grote lucifers in een schattig doosje en een cute snijplankje van bamboe. Heb ik het nodig? Nee. Wil ik het allemaal hebben? Jaaaa! 

20150126_132035

Paperchase

Paperchase heeft kaartjes. Heel veel leuke kaartjes. Maar ook heel veel leuke notebooks, pennen, stickers, papier, lint en nog veel meer leuke stationary dingetjes! Voor Valentijn schreef ik al een kleine ode aan dit merk, je leest hem hier terug.

Sostrene Grene

Eindelijk ben ik eens heel erg blij dat ik in noord-Nederland woon, want deze winkel is LIEFDE! Ben je hier nog nooit geweest? Ga dan gauw eens naar Groningen! Serieus alles hier is leuk en de meeste dingen hebben nog een fijn prijsje ook. Van servies, tot lipstickhouders, van thee tot knutselspullen en van speelgoed tot kandelaars, Sostrene Grene heeft het allemaal.

Action

Dit is echt zo’n winkel waar je heen gaat om iets te kopen, en dan kom je later thuis met van alles zonder datgene wat je moest kopen. Zucht. Gelukkig is de Action ontzettend goedkoop, dat scheelt dan weer.

Xenos

Super veel leuke dingen waar ik helemaal geen plek voor heb, zoals prachtige waxinelichthouders en een geweldige piñata. Gelukkig valt de prijs bij Xenos ook ontzettend mee!

The sweet life of Sarah

Ikea

Ik woon zelf nog thuis, maar toch kom ik elke keer wanneer ik bij de Ikea ben wel weer iets leuks tegen voor mijn ‘uitzet’. Zo heb ik al een knoflookpers en uiensnijder bij de Ikea gehaald, tijden terug, die nu in de kast liggen te wachten tot ze mogen worden gebruikt! En koop ik eens iets niet voor in huis, dan word ik altijd wel verleid tot een lekker ijsje of een heerlijke hotdog aan het eind.

Welke winkel kan jij niet verlaten zonder iets leuks mee te nemen?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

14 Comments

 • Reply Lonneke

  Een aantal winkels die jij benoemd kan ik ook echt niet uitlopen zonder iets te kopen. Dit heb ik altijd bij de Action, Big Bazar en Hema.

  15 februari 2015 at 07:00
  • Reply Sarah

   De Big Bazar valt bij mij gelukkig nog mee, al hebben ze daar wel heel vaak leuke dingen!

   15 februari 2015 at 11:10
 • Reply 4Balou

  Flying Tiger ken ik niet, ik koop vaak dingetjes bij de Xenos en Action 🙂

  15 februari 2015 at 10:07
  • Reply Sarah

   Flying Tiger is super leuk!! 😀

   15 februari 2015 at 11:11
 • Reply tineke

  Ikea! Heel erg. Ik kom er veel te vaak (gisteren toevallig ook, haha)

  15 februari 2015 at 14:09
  • Reply Sarah

   Haha, Ikea is ook gewoon te leuk!

   16 februari 2015 at 11:15
 • Reply Deisy

  Hahahha.. heel herkenbaar hoor. Ikea, Xenos, Hema en Action kan ik ook niet uitlopen zonder iets kleins (of groots, oeps) mee te nemen. Raar hoe dat toch aantrekkingskracht op ons heeft hea 😉 ? X

  15 februari 2015 at 14:54
  • Reply Sarah

   Ja best wel raar he! 😀

   16 februari 2015 at 11:15
 • Reply beautifulday4makeup

  De flying tiger is super leuk

  15 februari 2015 at 18:00
  • Reply Sarah

   Vind ik ook!

   16 februari 2015 at 11:15
 • Reply Julie

  Ik kan ook de Action niet passeren zonder iets te kopen… Bij The Body Shop, Lush en Kruidvat is het bij mij ook haast onmogelijk! 🙂

  16 februari 2015 at 15:20
  • Reply Sarah

   Aah, Lush ja! Die had er nog wel bij gekund 😀 Kruidvat en TBS vallen mee bij mij gelukkig haha!

   16 februari 2015 at 19:07
 • Reply Kim

  Oh zo herkenbaar dit haha. Omdat ik echt probeer te minimaliseren kom ik expres bijna nergens meer. Op sommige momenten de enige oplossing 😉

  16 februari 2015 at 15:30
  • Reply Sarah

   Haha, ja dat doe ik ook wel eens! Wat zijn we toch verstandig af en toe haha! 😀

   16 februari 2015 at 19:08

  Leave a Reply