Follow:

Loves lately #3

Loves lately

In deze Loves Lately laat ik je weer een paar van mijn liefdes van de afgelopen tijd gezien! Kijk mee naar mooie budget kommetjes, een nieuwe favo chill trui en een hele leuke blog die ik onlangs heb ontdekt.

Loves lately

Xenos kommetjes

De Xenos liep ik in omdat ik zulke leuke gekleurde schaaltjes in hun folder had gezien. Toen ik in de winkel was zag ik dat ze nog veel leukere schaaltjes hadden! Ik was op slag verliefd op deze blauwe Tokyo Design Studio achtige kommetjes. Ik hield het netjes bij 2 schaaltjes –voor de seroendeng en kering tijdens een lekkere Indonesische rijsttafel– maar als ze nog te koop zijn wanneer ik uit huis ga dan sla ik er vast meer in hehe. Deze kleine versie kost €2,50 en de grotere versie volgens mij €5 per stuk.

www.dinastie.nl

De leuke blog Dinastie leerde ik kennen dankzij Tineke en aaahh, wat ben ik daar blij om! Dina schrijft ontzettend leuk over allemaal random dingen zoals haar hilarische treinflirt of een dagje strand met Nesquik in de hoofdrol. Inmiddels behoort ze tot het groepjes blogs wat ik bijna direct check wanneer ik uit bed kom gerold. Dus, gauw kijken op haar blog, ennneeh, you’re welcome he!

Deborah Lippmann - Fashion

Fashion van Deborah Lippmann

Dit lakje is gewoon dé perfecte nude voor mijn nagels! Een beetje overpriced, maar het geld waarvoor ik hem in de sale kocht helemaal waard. Bovendien had ik vrijwel geen last van eczeem bij mijn ogen toen ik lange tijd dit lakje op had. Zou het door dit lakje komen? Of verzin ik het? Maakt niet uit, ik ben gewoon fan van deze nagellak.

loves lately

 Bloggers do it better trui

Tot een tijdje terug leefde ik zowat in mijn Transformers trui met Optimus Prime erop. Deze trui begint nu helaas wel een beetje smoezelig te worden. Ergens anders dan binnen in huis kan ik hem dus eigenlijk niet aan, terwijl ik het soms best fijn vind om even een chille trui aan te doen. Bij de Mango zag ik deze trui die ik als blogger natuurlijk niet kon laten liggen! Hij zit ook nog eens super lekker. Bekijk hier mijn outfit met deze trui!

The Walking Dead

Zombies en Sarah. Dat klópt gewoon niet. Ik hou namelijk totaal niet van enge & onrealistische dingen. Toch ben ik hooked aan deze serie. Niet zozeer om de zombies, maar om het verhaal eromheen. Ik ben gewoon een sucker voor zulk soort overlevingsseries. Mochten de zombies worden vervangen door wandelende en vleesetende aardbeien en giftige fluffy unicorns dan had ik de serie waarschijnlijk nog leuk gevonden. Ik baal als een stekker dat ik moet wachten tot het volgende seizoen op Netflix staat!

Barbecue - MAC Toledo collectie

 Barbecue – MAC Toledo

Op een zonnige dag grijp ik direct naar dit schatje. Mijn allerlaatste aanwinst van MAC en direct mijn allereerste limited edition. Wat een prachtige oranje rode kleur! En die huls… geweldig! Mijn hele review kun je hier lezen.

Wat is jouw favoriet van de laatste tijd?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

18 Comments

 • Reply Tineke

  Die trui is zo gaaf en wat een mooie kommetjes!
  Liefs

  26 maart 2015 at 07:01
  • Reply Sarah

   Thanks Tineke!

   26 maart 2015 at 18:27
 • Reply Mirjam

  Oh die kommetjes zijn leuk! Echt heel cute 🙂

  26 maart 2015 at 09:40
  • Reply Sarah

   Jaa, gaaf zijn ze he! 😀

   26 maart 2015 at 18:28
 • Reply Denise

  Super leuk dat je die Bloggers do it better trui hebt aangeschaft!

  26 maart 2015 at 10:15
  • Reply Sarah

   Jaa, de trui is zo leuk! 😀

   26 maart 2015 at 18:28
 • Reply Esther

  De trui is zoo ontzettend leuk<3 Ook de lipstick van Toledo is een beauty!

  26 maart 2015 at 11:25
  • Reply Sarah

   Jaa, ben helemaal verliefd op beide haha!

   26 maart 2015 at 18:28
 • Reply 4.Balou

  Die kommetjes vind ik helemaal geweldig! Hadden ze ook nog andere kleurtjes bij de Xenos? Ik heb ook mooie kommetjes gevonden in andere kleuren maar dan betaal je al snel 18 euro voor twee stuks..

  26 maart 2015 at 11:29
  • Reply Sarah

   Ze waren alleen in het blauw, maar wel met andere printjes. Wel waren er nog soortgelijke kommetjes in wat vrolijkere kleurtjes! Maar dan dus wel met een ander printje 🙂 ze staan in de folder, mocht je willen weten hoe ze eruit zien haha! Ja, pff, dan kun je beter voor de budget variant van Xenos gaan!

   26 maart 2015 at 18:30
 • Reply beautifulday4makeup

  Wat zijn dat mooie spulletjes

  26 maart 2015 at 14:25
  • Reply Sarah

   Dankje! 😀

   26 maart 2015 at 18:30
 • Reply Marleen

  Wauw, die lipstick van mac ziet er echt prachtig uit!

  26 maart 2015 at 15:54
  • Reply Sarah

   Jaa, hij is mooooi! <3

   26 maart 2015 at 18:31
 • Reply Het Sushimeisje

  Die kommetjes zijn heel leuk, vind die kleur blauw altijd zo mooi. Toevallig heb ik zelf ooit jaren geleden dat soort kommetjes gehaald bij de Blokker.

  26 maart 2015 at 19:19
  • Reply Sarah

   Ik vind de blauwe kleur ook prachtig! Ooh wat leuk! 😀

   26 maart 2015 at 21:23
 • Reply Northflix

  Wat een mooie favorieten!

  27 maart 2015 at 09:57
  • Reply Sarah

   Thanks! 🙂

   27 maart 2015 at 10:13

  Leave a Reply