Follow:

The sweet life of Sarah – bloggers meeting, bakken & verjaardagen

The sweet life of Sarah

Ik ging film kijken met een vriendin, at voor het eerst bij Bagels & Beans met 2 hele lieve bloggers en vierde 2 verjaardagen. Kijk je mee naar mijn week?Β 

The sweet life of Sarah

Begin van de week sneeuwde het weer eens. Ja hoor! Ik dacht dat we dat inmiddels wel gehad hadden. Niet dus! Ik schreef een artikeltje over het weer. Gelukkig is het inmiddels helemaal omgeslagen en schijnt nu de zon!

The sweet life of Sarah

Ik maakte dit tΓ© lekkere broodje met mozzarella, tomaat en pesto uit de oven. Ik ben zo gek op mozzarella en eigenlijk op bijna alle soorten kaas! Ik heb ervan gesmuld.

The sweet life of Sarah

Lente taart

Woensdag bakte ik een taart bij mijn vriend voor de verjaardag van mijn moeder! Ze was donderdag namelijk jarig. Dit kuikentje vond ik super schattig en best wel goed gelukt! Meer foto’s van de taart kun je hier bekijken. Hij zag er leuk uit maar de smaak was gelukkig ook raak, minstens zo belangrijk.

The sweet life of Sarah

Vrijdag had ik eindelijk afgesproken met Svenja en Esther! We probeerden lange tijd al eens een meeting te plannen, maar nu was het dan eindelijk gelukt. Het klikte meteen en het was super gezellig! De tijd vloog echt voorbij en ik kan nu alweer niet wachten tot we weer eens afspreken.

The sweet life of Sarah

We hadden afgesproken bij Bagels & Beans, mijn eerste keer! Ik had een bagel met carpaccio gekozen, echt tΓ© lekker, met een superfood smoothie. We hebben heerlijk zitten kletsen over bloggen & make-up dus na een tijdje bestelde ik ook nog een lekkere warme chocolademelk. Bagels & Beans heeft er een nieuwe fan bij! Aan het eind van de middag zijn we nog even de stad -Leeuwarden- in geweest waar ik nog een rokje heb gekocht…..

The sweet life of Sarah

…en popcorn! In de avond ging ik namelijk film kijken bij een vriendin en we zijn beide gek op popcorn. We hebben Troy gekeken, daar waren we vroeger namelijk ontzettend fan van. Waarom weet ik ook niet, maar ik kan me nog wel herinneren dat ik toen zelfs een poster van Troy op mijn kamer had hangen haha!

The sweet life of Sarah

Zaterdag had mama loempia’s gebakken, hmm! Zo lekker! Sowieso staat er teveel lekkers in deze diary haha. In de avond ging ik oppassen en at ik patat met een frikandel speciaal. Alweer zo lekker. Oh en op de verjaardag van mama donderdag aten we ook patat met een kroketje. Oeps, niet zo’n gezonde week voor mij haha!

The sweet life of Sarah

The sweet life of Sarah

Zondag vierden we de verjaardag van mijn moeder en zusje -ze is de 18e jarig- voor de familie! Ik nam een heerlijk stukje slagroom taart met een heel gezond ananasje erop hehe. Ik sloot de week af met Boer zoekt vrouw, ik heb weer dubbel gelegen om Geert! En ik hoop echt dat het nog wat wordt tussen Theo en zijn chick!

Hoe was jouw week?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

30 Comments

 • Reply Anouk

  Super gezellig dat jullie een bloggersmeeting hebben gehouden! Ik ben ook nog nooit bij de Bagels & Beans geweest, maar dat broodje ziet er wel heel erg lekker uit! <3

  9 maart 2015 at 12:25
  • Reply Sarah

   Jaa het was ontzettend gezellig! Aah, zeker eens naar toe gaan hoor, je vindt het vast heerlijk!

   9 maart 2015 at 12:34
 • Reply Denise

  Zo leuk dat je met die lieve meiden afgesproken hebt! Ziet er heel gezellig uit!

  9 maart 2015 at 12:51
  • Reply Sarah

   Jaa het was echt super gezellig! πŸ˜€

   9 maart 2015 at 15:03
 • Reply Esther

  Het was echt super gezellig! En ik snap dat je nu verslaafd bent aan Bagels&Beans πŸ™‚ ik ben er ook gek op. De loempia’s zien er ook erg lekker uit!

  9 maart 2015 at 13:17
  • Reply Sarah

   Jaa! πŸ˜€ Die waren ook super lekker!

   9 maart 2015 at 15:03
 • Reply Northflix

  Wat leuk om te lezen!
  Ook ik heb (te)veel lekkers gegeten de afgelopen week.

  9 maart 2015 at 13:31
  • Reply Sarah

   Haha, mag soms best wel even he? πŸ˜€

   9 maart 2015 at 15:03
 • Reply beautifulday4makeup

  Wat leuk dat jullie een bloggersmeeting hebben gehad πŸ™‚

  9 maart 2015 at 13:53
  • Reply Sarah

   Jaa, het was super gezellig!

   9 maart 2015 at 15:05
 • Reply Marleen

  Mmm, die taart ziet er lekker uit!

  9 maart 2015 at 14:12
  • Reply Sarah

   Echt he, haha!

   9 maart 2015 at 15:04
 • Reply Mandy

  Wat een super leuke meeting, met allemaal lieve meiden! Toevallig homemade loempia’s over? Ze zien er heerlijk uit!

  9 maart 2015 at 14:18
  • Reply Sarah

   Homemade ja! Het lekkerste! πŸ˜€

   9 maart 2015 at 15:04
 • Reply Lisa

  Aaah, loempiaatjes <3 De meeting ziet er erg leuk uit.

  9 maart 2015 at 15:24
  • Reply Sarah

   Het was ook echt heel leuk! πŸ˜€

   9 maart 2015 at 17:08
 • Reply Lisa

  Leuke foto’s, en van die taart krijg ik honger!

  9 maart 2015 at 19:21
  • Reply Sarah

   Dankjewel Lisa! πŸ˜€

   9 maart 2015 at 19:23
 • Reply lonneke

  Wat een leuke foto’s allemaal weer meid!
  Gaaf dat je met Svenja en Esther afgesproken hebt, lijkt me leuk!
  En zo’n broodje mozzarella,pesto,tomaat uit de oven is zo heerlijk!
  Liefs Lonneke

  9 maart 2015 at 19:38
  • Reply Sarah

   Lief, dankjewel Lonneke! Jaa, het was ontzettend leuk! πŸ˜€

   9 maart 2015 at 20:28
 • Reply Svenja

  Wat leuk om te zien wat je afgelopen week allemaal hebt uitgespookt! Vooral afgelopen vrijdag was wel heeeel erg gezellig he?! Moeten we echt vaker doen <3

  9 maart 2015 at 19:56
  • Reply Sarah

   Jaaa, vrijdag was de leukste dag van de week! πŸ˜€ Gaan we zeker vaker doen!

   9 maart 2015 at 20:30
 • Reply Frederique

  Leuke blog heb je! Ik kende je nog niet πŸ™‚ Nu wel πŸ™‚ xx Frederique

  9 maart 2015 at 20:26
  • Reply Sarah

   Lief, dankjewel! πŸ˜€

   9 maart 2015 at 20:33
 • Reply Laura - Essential Honesty

  Zo leuk dat jullie een blogmeeting hebben georganiseerd! Ik ga binnen twee weken ook weg met enkele Belgische bloggers!

  9 maart 2015 at 20:43
  • Reply Sarah

   Oeeh, spannend! Dat gaat vast hartstikke gezellig worden! πŸ˜€

   9 maart 2015 at 21:07
 • Reply Annelies

  Wat leuk dat jullie samen hebben afgesproken, gezellig! En oh, die taartjes zien er zo lekker uit! Liefs

  9 maart 2015 at 23:03
  • Reply Sarah

   Jaa, het was ontzettend gezellig! πŸ™‚

   10 maart 2015 at 19:09
 • Reply Lotje

  Wat leuk dat je met Svenja en Esther hebt afgesproken! Super gezellig! En ik vind ne taart zo mooi gelukt! X

  10 maart 2015 at 01:45
  • Reply Sarah

   Jaa het was heel leuk! Ah lief, dankjewel!

   10 maart 2015 at 19:09

  Leave a Reply