Follow:

The sweet life of Sarah – date dag, uit eten & kringloop shoppen

The sweet life of Sarah

Vorige week was leuk! Ik ging met een vriendin naar kringloopwinkels, ik had een date dag met mijn vriend en ik ging uit eten. Benieuwd naar wat ik nog meer heb gedaan?

The sweet life of Sarah

Ik ben lekker in bad geweest met een bakje chips, PLL en Lush, heerlijk! Wat houd ik toch van badderen als een baas.

The sweet life of Sarah

Tijdens het opruimen was mama deze oude schoolopdracht van mijn zusje tegen gekomen. Super leuk en lief en zo grappig om weer eens terug te zien!  Op de foto’s was ik denk ik 16/17? Ze had er een 7,5 op haha!

The sweet life of Sarah

Donderdag had ik afgesproken met Jeltine. We gingen foto’s maken, kletsen, saucijzenbroodjes eten en naar de kringloop. We gingen naar een echte kringloop met allemaal tweedehands spullen en naar een winkel die ook restpartijen enzo opkoopt. Bij die laatste zag ik deze leuke oude garage met autootjes!

The sweet life of Sarah

The sweet life of Sarah

Vrijdag had ik een date dag met vriend! We gingen een beetje shoppen, naar het Fries museum en uit eten. Mijn plog van deze dag kun je hier lezen.

The sweet life of Sarah

Lieve Pienie lag zo lekker in zijn mandje zaterdag! Ik heb hem even helemaal ingestopt, dat vindt ie heerlijk!

The sweet life of Sarah

Als lunch wou ik iets lekkers, ik hou totaal niet van brood. Ik had ook geen zin in teveel gedoe dus ik heb maar drie van mijn favorieten bij elkaar gegooid, gekookt ei, champignons en paprika! Het was lekker, maarja, hoe kan dat ook anders met drie favorieten bij elkaar?! 😀

The sweet life of Sarah

In de avond gingen we weer uit eten, deze keer met de broer en ouders van mijn vriend! Ik vond m’n make-up goed gelukt dus daar moest even een selfie van gemaakt worden hehe. Vriendlief mocht de lippenstift uitkiezen dus dat werd roze!

The sweet life of Sarah

Ik nam een lekkere steak! Zondag gingen we naar de kerk en daarna hebben we de hele dag series gekeken, want wat was het shit weer zeg! En toen was de week alweer voorbij. Komende week wordt ook super leuk want ik ga met Marco een weekend naar Den Haag! Yay! Ik heb er mega veel zin in.

Hoe was jouw week? En volg je me al op Instagram?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

20 Comments

 • Reply Denise

  Aaah die schoolopdracht van je zusje, zo cute! Wat zag je er mooi uit toen je uit eten ging!

  30 maart 2015 at 13:08
  • Reply Sarah

   Jaa, cute he! Ah lief, thanks!

   30 maart 2015 at 16:44
 • Reply Lisa

  Je uit eten-look is zo gaaf1

  30 maart 2015 at 16:22
  • Reply Sarah

   Dankje Lisa! 😀

   30 maart 2015 at 16:44
 • Reply Nicky

  In bad met chips? Dat heb ik nog nooit gedaan. Sommige mensen kunnen echt in bad gaan, en allerlei zaken doen. Mij lukt dat nooit!

  30 maart 2015 at 16:54
  • Reply Sarah

   Haha, met chips is niet zo moeilijk! Met nootjes is moeilijker, die hebben al eens bij mij in bad gelegen haha!

   30 maart 2015 at 20:51
 • Reply Nina Simplynspecial

  Uiteraard volg ik je al 😉 Kringloop-shoppen is leuheukkk! En ah,die Pienie! Zo ligt Kenzo ook altijd, maar dan nog het liefst met zijn hoofd onder de deken haha.

  30 maart 2015 at 17:19
  • Reply Sarah

   Aah, cuuuute! Kenzo is zo’n schatje! Pien ligt meestal ook onder zijn kleedje maar deze keer even niet haha!

   30 maart 2015 at 20:51
 • Reply Marloes/GLAMOURMOES

  Oeh leuk een weekendje Den Haag, is een leuke stad! Roze lipstick staat je goed! En Pienie is echt een schatje!

  30 maart 2015 at 19:35
  • Reply Sarah

   Jaa, ik heb er mega zin in! Dankjewel Marloes! 😀 en jaa, het is echt een schatje!

   30 maart 2015 at 20:51
 • Reply Farah

  Mijn vriend kiest ook altijd voor roze lipstick!

  30 maart 2015 at 22:42
  • Reply Sarah

   Haha grappig! Ik dacht dat mannen juist van rood hielden maar dat is dus toch niet zo 😀

   31 maart 2015 at 12:01
 • Reply Cynthiiaa

  Oh, eerlijk in bad met een bakje chips en Lush, maar ook een serie! Jaloers! Damn, hadden wij nog maar een bad, haha! Aw, hondjes instoppen is ook leuk om te doen, daar worden ze indeed happy van. 🙂 Wat leuk dat hij een lipstick mocht uitkiezen, maar ook voor een lekkere knalkleur!

  30 maart 2015 at 22:58
  • Reply Sarah

   Aah een bad is zoooo chill he! Gister ging ik weer, maar dan met popcorn hehe. Ja hij had een goede keuze gemaakt! 😀

   31 maart 2015 at 12:01
 • Reply beautifulday4makeup

  Leuke week heb je achter de rug

  30 maart 2015 at 23:41
  • Reply Sarah

   Dankjewel!

   31 maart 2015 at 12:02
 • Reply Mandy

  Leuk kringloopwinkelen! Moet ik ook echt weer een keer doen, gewoon even snuffelen. Je zag er prachtig uit voor het diner! Alvast veel plezier in Den Haag.

  31 maart 2015 at 07:54
  • Reply Sarah

   Jaa, heel leuk! Dankjewel & dankjewel! 😀 <3

   31 maart 2015 at 12:02
 • Reply Marleen

  Mooie foto’s!

  31 maart 2015 at 15:47
  • Reply Sarah

   Thanks! 😀

   1 april 2015 at 15:31

  Leave a Reply