Follow:

Wanted – Spring edition

LENTE

Het zonnetje lacht, de lucht is blauw, nieuwe lente items, kom maar gauw! Wanneer de zon schijnt en ik sneeuwklokjes buiten zie dan krijg ik een instant lente gevoel. De winkels druppelen ook langzaamaan weer vol met prachtige lente collecties. Deze items zou ik graag aan mijn garderobe willen toevoegen! 

LENTE

Toevallig zijn het allemaal lieve pastel kleurtjes geworden. Ik zie veel geel voorbij komen in de collecties. Ik was nooit heel erg fan van geel, maar ik vind het nu toch wel heel erg leuk! Vooral als je een lekker bruin kleurtje door de zon hebt staat het mooi.

SuperTrash

Het rokje rechtsboven is van SuperTrash. Ik vind hem helemaal geweldig! De zachte gele kleur vind ik prachtig, het model is heel leuk en de stof is een beetje harig, heel apart. Yes, deze zou ik graag aan mijn kleding kast toe willen voegen. Hij kost €79,95.

Manfield

De slip-ons zijn van Manfield. Er is ook nog een leuke zachtroze variant! Slip-ons vind ik heel gaaf, maar ze zijn altijd of niet in de goede kleur, of net te duur. Deze lichtbeige kleur vind ik heel mooi en het printje is ook leuk! Ook dit paar schoenen kost €79,95.

Primark

De gele jas linksonder vind ik heel gaaf! Lekker vrolijk voor in de lente. De witte blouse is ook van de Primark! De blouses van Primark vind ik ontzettend fijn en wit is een kleur die altijd en overal bij kan. Deze items zijn ook eindelijk een stuk betaalbaarder, de jas kost €28 en de blouse heb je voor €11 al in de kast hangen.

Vanilia

Last but not least, Vanilia een van mijn favoriete winkels van het moment! Ik vond het altijd al een prachtige winkel, maar tegelijkertijd ook een beetje een oude vrouwen winkel, dus het bleef altijd bij kwijlen bij de etalage en ik ging nooit naar binnen. Dankzij de meiden van Livelifegorgeous kwam ik erachter dat de winkel niet alleen voor oude vrouwen was! Inmiddels heb ik al twee prachtige items van Vanilia in mijn kast hangen, maar ik zou er ook nog een paar lente items aan toe willen voegen. De baby blauwe top (€89,95) heeft een hele mooie kleur en hij lijkt me ook heerlijk zitten, de licht beige top (€69,95) is een prachtige basic en het gele truitje (€69,95) heeft een super leuk motiefje.

He, waarom heb ik toch zo’n dure smaak. Als ik al deze kleding kocht zou ik een leuke lente garderobe hebben, maar een fortuin kwijt zijn. Dan hou ik het toch maar even bij de spulletjes die ik al heb. Al hoop ik wel dat ik tenminste 1 ding aan mijn kleding kast kan toevoegen haha!

Heb jij al lente items gescoord?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

12 Comments

 • Reply tineke

  Jaa, ik vind het allemaal ook echt bij jouw passen, haha! Prachtige kleurtjes!

  4 maart 2015 at 10:01
  • Reply Sarah

   Aah, leuk om te horen haha! 😀

   7 maart 2015 at 14:24
 • Reply Anouk

  Heerlijk die lichte kleurtjes! Super toffe items. Ik heb ook zin om weer lente inkoopjes te doen!

  4 maart 2015 at 10:31
  • Reply Sarah

   Ja heerlijk he! 😀

   5 maart 2015 at 17:25
 • Reply beautifulday4makeup

  Wat een leuke pastelkleurtjes

  4 maart 2015 at 14:54
  • Reply Sarah

   Jaaa, vind ik zo leuk!

   5 maart 2015 at 17:25
 • Reply Claudia

  Die gele jas is zoo mooi. Ik wou dat geel mij stond, maar dat vloekt zo erg bij mij :p

  5 maart 2015 at 14:26
  • Reply Sarah

   Aaah, stom is dat he! Ik heb nog nooit iets geels aangehad maar ik denk dat het mij wel staat 🙂

   5 maart 2015 at 17:26
 • Reply alexa

  ziet er heel leuk uit met die pastel kleurtjes!

  9 maart 2015 at 11:02
  • Reply Sarah

   Ja lekker vrolijk he! 😀

   9 maart 2015 at 12:34
 • Reply Evelien

  Ahh wat een heerlijke wanted collage! Al die pastel kleuren.. ik word er hebberig van ^_^

  9 maart 2015 at 19:53
  • Reply Sarah

   Echt he! Heb ik ook haha!

   9 maart 2015 at 20:29

  Leave a Reply