Follow:

Wat ik heb geleerd van series

20150212_212551

De laatste tijd kijk ik vrijwel altijd series en bijna nooit meer films. Ik heb dan ook al behoorlijk wat series versleten door de jaren heen! Inmiddels heb ik van al deze series ook een hoop geleerd… 

The sweet life of Sarah

Mocht ik eens wakker worden en de wereld is overlopen door zombies, dan weet ik hoe ik moet overleven! Zombies kun je alleen verslaan door hun hersenen te doorboren. Met een bijl, stok, kogel, speer, pijl, het maakt niet uit, als de hersens maar geraakt worden. Zijn jij en je vrienden toch ingesloten door een paar van die enge walkers? Tackel dan je populaire beste vriendin en ga er snel vandoor! De zombies hebben het dan druk met het opvreten van je vriendin waardoor jij snel weg kunt rennen. Die populaire zogenaamde beste vriendin is waarschijnlijk toch een gemene biatch. Grote kans trouwens dat ze niet dood blijkt te zijn en later gewoon weer opduikt. Misschien dat ze dan ook een zombie is of misschien ineens een lieve bff. Of toch weer een gemene biatch? Maakt niet uit. Wat ook niet uitmaakt trouwens, is als je in de gevangenis wordt gegooid vanwege het tackelen van je vriendin, wanneer de orde is teruggekeerd. Ontsnappen uit een gevangenis is namelijk een stuk makkelijker dan het lijkt.

Wanneer je dan ontsnapt bent, is het natuurlijk wel moeilijk om een baantje te krijgen he. Toch kun je altijd stinkend rijk worden als je dat wilt hoor! Gewoon een camper kopen, deze dopen tot je Crystal Ship en vervolgens daar meth in gaan koken. Mocht je in de problemen komen, dan bel je je buddie Saul die alles oplost en dan komt het allemaal weer goed. Mocht het hele zombie gebeuren nou nooit gebeurd zijn, dan heb je geluk! Scheelt een hoop gedoe. Dan kun je lekker je school af maken en daarna werken. Of niet. Als je hartstikke slim bent kun je ook doen alsof je een Harvard diploma hebt gehaald terwijl dat helemaal niet zo is. Wedden dat je het zonder diploma ook wel gaat maken? En als er dan iemand achter komt dat je toch niet naar Harvard bent geweest.. ach who cares?! Je kunt nooit iedereen te vriend houden. Als je maar niet een congreslid tegen je krijgt. Die kun je beter te vriend houden! Net als seriemoordenaars! Behalve seriemoordenaars  met een bepaalde code. Daar kun je dan best wel weer vrienden mee zijn. Alleen een relatie beginnen met zo’n seriemoordenaar is dan weer niet aan te raden. Dat zou nog wel eens verkeerd kunnen uitpakken.

De levenslessen en andere handige dingen die ik heb geleerd van series zijn waarschijnlijk toch niet echt heel handig. Maar ah, wat is mijn leven heerlijk simpel als ik dat zo vergelijk met series.

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

20 Comments

 • Reply Kim | Kimsbloglife

  Haha leuk en origineel artikel!

  1 maart 2015 at 11:22
  • Reply Sarah

   Thanks Kim!

   2 maart 2015 at 12:38
 • Reply Nicky

  Haha, ik weet inmiddels ook als de beste hoe ik vampieren moet herkennen e.d.!

  1 maart 2015 at 12:30
  • Reply Sarah

   Haha! Daar loop ik nog wat in achter, vampieren series trekken me totaal niet! :p

   2 maart 2015 at 12:39
 • Reply beautifulday4makeup

  Hihi zo’n grappig artikel

  1 maart 2015 at 13:23
  • Reply Sarah

   Thanks!

   2 maart 2015 at 12:39
 • Reply Lisa

  Geweldig artikel, haha. Voor mijn gevoel zijn series heel leerzaam…:) Van White Collar leer ik het meest, ondertussen voel ik me bijna een professionele oplichter.

  1 maart 2015 at 13:38
  • Reply Sarah

   Ooh White Collar kun je ook een hoop van leren ja haha!

   2 maart 2015 at 12:39
 • Reply 4.Balou

  Heerlijk idd om af en toe weg te dromen in series! Daar is vaak alles mogelijk 😉

  2 maart 2015 at 10:29
  • Reply Sarah

   Ja klopt, lekker even weg dromen! 😀

   2 maart 2015 at 12:40
 • Reply Dina

  Haha geweldig! Laatst bedacht ik me ook hoe ongelooflijk gecompliceerd mijn leven zou zijn als ik bijvoorbeeld Spencer was uit PLL, Jesse uit BB of Dexter uit Dexter. Man man man, wat een levens hebben die mensen toch.

  2 maart 2015 at 13:13
  • Reply Sarah

   Ja, pff! Wat is mijn leven dan heerlijk saaaai haha!

   2 maart 2015 at 14:00
 • Reply Letitia

  Haha leuk geschreven. En mocht je in een heel klein stadje wonen in the USA en een goede vriend van je werkt in the local diner, dan weet je dat je beter gelijk een relatie met hem kunt beginnen. Je zult uiteindelijk toch met hem eindigen. Al ligt het voor jou misschien iets anders aangezien je al een vriend hebt haha. (Ja, ik ben verslaafd aan Gilmore Girls).

  2 maart 2015 at 20:08
  • Reply Sarah

   Ah dat heb ik nog nooit gezien maar het klinkt wel leuk haha!

   2 maart 2015 at 22:28
 • Reply Cynthiiaa

  AMEN voor de zombies! Inderdaad, je kan gewoon rijk worden als je ontsnapt uit de gevangenis, geen probleem. Bel je vriend Micheal Scofield op en hij tekent wel weer een hele map uit. Wat een leuk artikel, zo’n positieve vibe zit eraan, I like it! Relaties en seriemoordenaars.. uch. Stel je voor, je gaat met zo’n persoon, maar je hebt het niet eens door? Oh. Inderdaad, als wij onze levens vergelijken met personages uit series o.a. The Vampire Diaries.. goddamn, ik zit nu al met mijn handen in het haar. :”)

  2 maart 2015 at 21:29
  • Reply Sarah

   Thanks! 😀 oh men, moet er niet aan denken! Hoe creepy zou dat zijn?!

   2 maart 2015 at 22:30
 • Reply Evelien

  Wat een superleuk artikel! Ik herken al direct een aantal favoriete serie’s van me 😉 Heel erg leuk haha! P.s.: ik volg je nu! 🙂

  9 maart 2015 at 19:50
  • Reply Sarah

   Dankjewel, leuk om te horen! 😀 ah lief! Thanks!

   9 maart 2015 at 20:29
 • Reply Sandra

  Hihihihihi, vet leuk geschreven, je gaat er helemaal in op, je hebt al heel wat seizoenen meegemaakt, maar dan vind ik het wel vreemd dat je zo druk maakt over de winter en zo graag de lente wil…je moet van elk seizoen leren toch!? 😀 :-D:-D

  9 maart 2015 at 23:26
  • Reply Sarah

   Dankjewel Sandra! 😀 Haha, grapjas! :p

   10 maart 2015 at 19:09

  Leave a Reply