Follow:

Wouldn’t mind hanging in my house

Quote poster

Ik ben gek op quotes! Niet de standaard ‘een dag niet gelachen is een dag niet geleefd’ quotes, maar écht leuke quotes. En dan op een poster in een mooie lijst aan de muur. Deze quotes zou ik best wel in mijn huis willen hebben. 

Quote postersbron 1 | bron 2 | bron 3

Quote posters zoek ik altijd op Etsy. Genoeg keuze daar! Het liefst heb ik een zwart/witte poster, maar een beetje kleur mag ook wel eens. Een van bovenstaande posters zou ik wel in mijn hal willen! Leuk om te zien wanneer je net de deur uit gaat om te gaan werken bijvoorbeeld. Bovendien vind ik de hal een leuk plekje om iets aan de muur te hangen.

Quote posters

bron 1 | bron 2 | bron 3

En dan de keuken! Ik vermoed dat ik heel veel tijd in mijn toekomstige keuken zal gaan doorbrengen, aangezien ik gek ben op bakken maar ook op koken. Wanneer ik alleen ben en aan het koken ben dan ga ik altijd stiekem dansen, dus die eerste quote is wel gepast. Een Kitchenaid als op het tweede plaatje staat hoog op mijn verlanglijstje en de laatste quote klinkt als iets wat mijn Amerikaanse hostmoeder die gek was op koken zou zeggen. Alle drie perfect voor in mijn keuken dus!

Quote posters

bron 1 | bron 2 | bron 3

In de woonkamer staat zo’n gave quote natuurlijk ook leuk. Ik ben helemaal gek op pizza en de eerste poster vind ik dan ook geweldig! De tweede is leuk, want ik hou van sprookjes en happy endings en ook van lekker eten en reizen, dus de laatste is ook perfect. Mijn vriend houdt helemaal niet van pizza dus hij wil vast de eerste quote niet in de woonkamer haha! Lekker eten en reizen houdt hij dan ook wel weer van dus wie weet.

Quote posters

bron 1 | bron 2 | bron 3

Last but not least, de beautykamer! Want ja, ik wil graag een beauty kamer met een make-up tafel, rekken vol kleding en kasten vol schoenen. Of nouja, rek en kast, anders is het kamertje zo vol. Op de muren is natuurlijk altijd plek genoeg! Er zijn ontzettend veel leuke beauty quotes te vinden, maar deze zijn wel mijn favoriet. Vooral de middelste, met een dikke knipoog naar mijn biggest inspiration Beyoncé. De quote van Chanel vind ik ook geweldig en schoenen heb je natuurlijk nooit genoeg..

Vind jij zulke quote posters ook zo leuk?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

24 Comments

 • Reply Tineke

  Hoe kan hij nou niet van pizza houden?!
  Ik vind deze quotes heel leuk! 😀 ik weet nooit hoe ik zoiets moet plaatsen, hoe ik het moet vormgeven, zeg maar. Ik heb 1 lijst met quote, in de babykamer ‘let life surprise you’. Vond ik wel toepasselijk 😉

  19 maart 2015 at 06:47
  • Reply Sarah

   Ja dat snap je toch niet?! :p aah jaa, die vind ik heel leuk en toepasselijk inderdaad!

   20 maart 2015 at 13:12
 • Reply Denise

  Woaaah, welk meisje zou die beautykamer nou niet willen. Een droom die hopelijk ooit een keer werkelijkheid wordt <33

  19 maart 2015 at 08:34
  • Reply Sarah

   Aah, ik hoop het maar! 😀

   20 maart 2015 at 13:13
 • Reply alexa

  haha couldn’t agree more!

  19 maart 2015 at 09:16
  • Reply Sarah

   Yeah, high five haha! 😀

   20 maart 2015 at 13:13
 • Reply Northflix

  Wat een ontzettend leuke posters/kreten!

  19 maart 2015 at 11:03
  • Reply Sarah

   Gaaf zijn ze he?!

   20 maart 2015 at 13:13
 • Reply Anouk

  Oh wat een leuke quote! Ik houd er ook van om dit soort quotes in mijn kamer of kantoortje op te hangen!

  19 maart 2015 at 14:08
  • Reply Sarah

   Jaa, het staat zo leuk!

   20 maart 2015 at 13:13
 • Reply Marleen

  Supergave quotes zijn dat! Ik ben er zelf niet zo van om dingen aan de muur te hangen, maar in een fotolijstje op het bureau lijkt me dit dan wel heel erg mooi!

  19 maart 2015 at 15:29
  • Reply Sarah

   In een lijstje op het bureau is inderdaad ook heel leuk!

   20 maart 2015 at 13:14
 • Reply Lisa

  Deze zou ik ook wel willen ja…

  19 maart 2015 at 16:50
  • Reply Sarah

   Hihi, leuk zijn ze he?

   20 maart 2015 at 13:14
 • Reply Nina Simplynspecial

  Ik HOU van quotes!! Die van ‘life is short, buy the shoes’ is ge-wel-dig!!

  19 maart 2015 at 17:01
  • Reply Sarah

   Jaaa, die is echt gaaf! 😀

   20 maart 2015 at 13:14
 • Reply Rebecca

  Ahh op één of andere manier vind ik die van as happy as a bird with a French fry té leuk!! Quotes staan altijd en overal!

  19 maart 2015 at 21:25
  • Reply Sarah

   Haha, die vind ik ook echt súper leuk!

   20 maart 2015 at 13:15
 • Reply Svenja

  Quotes zijn zo leuk om in je huis te hangen <3 Wij hebben er ook een paar, en het is soms echt een reminder om meer van het leven te genieten!

  20 maart 2015 at 07:45
  • Reply Sarah

   Jaaa, zo leuk!

   20 maart 2015 at 13:15
 • Reply Esther

  Ik vind quotes ook altijd erg leuk, inderdaad zoals je zegt niet de standaard quotes maar een keer wat anders!

  20 maart 2015 at 09:46
  • Reply Sarah

   Ja, de standaard quotes vind ik dan weer niet leuk, maar een originele mag zeker in mijn huis! 😀

   20 maart 2015 at 13:16
 • Reply Letitia

  Jaaa, heel leuk! Ik heb een tijd geleden een bord gekocht met het recept van spaghetti bolognese erop. Niet echt een quote, maar wel leuke decoratie voor in de keuken en gelijk een lekker recept haha

  20 maart 2015 at 15:16
  • Reply Sarah

   Ooh, dat is ook leuk! Ook een leuke herinnering aan Italie 😀

   20 maart 2015 at 15:48

  Leave a Reply