Follow:

Bikini Body Guide – Kayla Itsines – update 3

Bikini Body Guide - Kayla Itsines

Het is alweer even geleden sinds update 2, en dat komt doordat ik eigenlijk niet zoveel over de bikini body guide had te vertellen. Ik was er namelijk mee gestopt. Again! Maar hee, er is ook goed nieuws! 

Ik ben namelijk ook alweer begonnen! Toen ik zag dat thek2movement van start ging dacht ik: dit is m’n kans! Aan zoiets beginnen gaat bij mij toch altijd een stuk beter wanneer je niet in je eentje begint. Bovendien vond ik het wel heel zonde dat ik nooit de bbg had afgemaakt. Ook ben ik deze keer op de een of andere manier wat gemotiveerder. Maarja, dat ik blijf dóórzetten is het belangrijkste. Want ik ben nog steeds een sporthater.

So far gaat het in ieder geval goed! Tot nu toe gaat het me makkelijk af en vond ik het stiekem (heel stiekem) zelfs leuk. Hopelijk denk ik hier in week 2 en 3 en 4 nog steeds zo over, want het wordt natuurlijk steeds zwaarder.

Ik hoop dat jullie de volgende keer een update lezen waarin ik progress heb gemaakt! (Ha, dit heb ik eens eerder gezegd) Mochten er geen updates meer voorbij komen, dan kun je er van uit gaan dat het me weer niet is gelukt, en ik voor eens en altijd een sport hater blijf.

Ben jij ook een sporthater of ben je juist gek op sporten?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

14 Comments

 • Reply Lisa

  Hier was ik best wel benieuwd naar. Leuk om te lezen.

  9 april 2015 at 08:32
  • Reply Sarah

   Dankje Lisa!

   9 april 2015 at 22:13
 • Reply beautifulday4makeup

  Veel succes meisje. Ik duim dat je het volhoudt!

  9 april 2015 at 09:27
  • Reply Sarah

   Dankjewel, lief van je! Ik zal extra goed mijn best doen deze keer 😀

   9 april 2015 at 22:14
 • Reply Linda

  Succes!! Ik lees hier echt heel veel over de laatste tijd. Ik ben geen sporthater maar moet mezelf wel altijd even de deur uit slepen 😉

  9 april 2015 at 10:38
  • Reply Sarah

   Dankjewel! Hmm snap ik, de deur uit gaan of thuis beginnen is altijd het moeilijkst he!

   9 april 2015 at 22:15
 • Reply heidi

  Wat super dat je op nieuw bent begonnen.
  Ik denk dat het iets voor mij zal zijn, ik doe nu al hartlopen en vind dat kei leuk om te doen.

  9 april 2015 at 12:24
  • Reply Sarah

   Ja hopelijk hou ik het deze keer vol hihi. Wat goed dat je bezig bent met hardlopen en wat fijn dat je het ook leuk vindt!

   9 april 2015 at 22:16
 • Reply Esther

  Yeah leuk dat je ook weer begonnen bent! Tot nu toe gaat het bij mij nog goed hihi

  9 april 2015 at 22:32
  • Reply Sarah

   Yeah goed zo! Nu kunnen we elkaar motiveren haha! 😀

   9 april 2015 at 22:54
 • Reply Het Sushimeisje

  Volgens mij is het juist zo moeilijk vol te houden doordat je 6 dagen achter elkaar moet sporten en de oefeningen ook nog heel zwaar zijn. Misschien houd je het makkelijker vol door het om de dag te doen en de oefeningen een beetje aan te passen?

  10 april 2015 at 10:05
  • Reply Sarah

   In het begin hoeft het niet hoor! Je moet maandag en woensdag oefeningen doen, de vrijdag is optioneel. De eerste weken moet je er dan nog LISS bij doen, zo’n 3 kwartier wandelen. Dat moet 2-3 keer per week. Als het mooi weer is en ik ga met de hond dan is dat ook te doen. Verder moet je 1 dag stretchen. Dus je moet minstens 5 dagen waarvan het wandelen en stretchen gewoon wel leuk is, dus dat valt mee! De optionele vrijdag sla ik deze week inderdaad over, want mijn spierpijn is echt te erg hahaha! Maar dat maakt het wel wat makkelijker volhouden ja 😀

   10 april 2015 at 13:16
 • Reply alexa

  wat goed dat je weer begonnen bent maar het is echt niks voor mij!

  10 april 2015 at 12:22
  • Reply Sarah

   Thanks! Hihi, snap ik. We zullen zien of ik het volhoud deze keer, anders is het officieel ook niks voor mij haha!

   10 april 2015 at 13:16

  Leave a Reply