Follow:

De dag waarop heel Schiphol mijn ondergoed zag

Florida dag 1 & 2

Ik schaam me niet vaak. Zelfs niet echt tijdens mijn mega blunder, waarbij ik met mijn lunch tegen een muur aan liep. Maar toen dit gebeurde baalde ik als een stekker en schaamde ik me toch best wel.

Het is inmiddels al bijna weer twee jaar geleden dat het gebeurde. Marco en ik hadden een aantal weken een prachtige rondreis door Amerika gemaakt en na een lange vlucht kwamen we weer aan in Amsterdam. Toen we een paar weken eerder in Amerika aankwamen hadden we 2 uur vertraging en moesten we erg snel zijn in Minneapolis om onze overstap nog te halen. Blijkbaar is er toen iets niet goed gegaan met Marco zijn koffer, want hij lag niet op de band toen we aankwamen in St. Louis. Uiteindelijk moesten we een paar uur wachten op het vliegveld tot het volgende vliegtuig uit Minneapolis aankwam, want daar zat Marco zijn koffer in.

Aangekomen in Amsterdam hoopten we heel hard dat er deze keer geen rare fratsen waren gebeurd en dat we gauw naar huis konden. Mede door de jetlag waren we best wel moe namelijk. Toen we eindelijk ons vliegtuig uitliepen -want dat lijkt ook altijd een eeuwigheid te duren- gingen we richting de bagageband. Daar aangekomen moesten we natuurlijk ook weer wachten totdat de koffers van onze vlucht op de band lagen. Gelukkig begon de band redelijk snel te rollen.

Ik had een knalroze koffer, dus ik hoefde niet bang te zijn dat hij niet op zou vallen op de band. Er kwamen allemaal koffers voorbij, maar die van ons nog niet. Ik keek wat om me heen totdat ik ineens achter mij iemand hoorde zeggen: Pff, nou, daar ben je ook mooi klaar mee! Ik keek naar de band, en ja hoor, het was mijn koffer waar hij het over had. De koffer was op de een of andere manier open gegaan en om mijn koffer heen lagen een aantal spullen van mij en op mijn roze koffer lag uitgerekend mijn string! Ik kon wel door de grond zakken.

Marco vond dat ik die koffer zelf maar moest gaan pakken, maar dat zag ik niet zitten dus snel trok ik hem mee naar de bagageband. Samen tilden we de koffer eraf en snel pakte ik de losse spulletjes die op de band lagen. De kofferriem was verdwenen en mijn koffer bleek helemaal kapot. Ik baalde als een stekker en ik schaamde me ook best wel omdat iedereen de inhoud op de band had zien liggen. Thuis aangekomen bleken er ook nog spullen uit mijn koffer te missen! Zo niet cool.

Leuk was dit totaal niet, maar hee laten we het van de zonnige kant bekijken. Mijn kapotte koffer heb ik vergoed gekregen en mijn ondergoed wat op de band lag was gelukkig schoon. Loopt het toch nog een beetje goed af.

Heb jij al eens zoiets meegemaakt?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

32 Comments

 • Reply EminasLifestyle

  Haha, ik moet er wel een beetje om lachen. Maar ik kan me voorstellen dat je het vreselijk vindt als je daar staat met een jatlag! Ik zou ook echt rood aanlopen! Geluukig zelf nooit meegemaakt, maar het zweet breekt me soms wel uit als onze koffers een van de laatste zijn! Dan hoop je echt dat ze mee zijn gekomen, want dat lijkt me echt niet leik om op vakantie achter je koffer te moeten gaan!

  24 april 2015 at 08:40
  • Reply Sarah

   Haha, dat mag ook wel hoor! Ja pff dat is niks aan. Wij hadden nog het geluk dat de koffer in het volgende vliegtuig zat en dat die een paar uurtjes later al aankwam!

   26 april 2015 at 14:17
 • Reply Lonneke

  Nee dat is echt een schaamte momentje zeg, ik zou dan ook wel door de grond kunnen zakken 😉 Gelukkig dat de koffer wel vergoedt werd.

  24 april 2015 at 08:58
  • Reply Sarah

   Ja gelukkig wel zeg! Anders was het écht niet leuk geweest.

   26 april 2015 at 14:18
 • Reply beautifulday4makeup

  Dat is natuurlijk omdat ze altijd aan het gooien zijn met deze koffers. Gelukkig liep alles al bij al nog goed af, maar ik kan mij voorstellen dat het schaamrood naar je wangen steeg.

  24 april 2015 at 09:11
  • Reply Sarah

   Ja vast! Ze zijn niet bepaald voorzichtig met bagage. Hihi ja even wel, ik was blij toen we daar weg konden haha!!

   26 april 2015 at 14:18
 • Reply Nina Simplynspecial

  Wow haha, dan baal je! Al is het achteraf ook wel weer grappig.. toch?! Heb je inderdaad geluk dat je ondergoed schoon was hihi!

  24 april 2015 at 09:24
  • Reply Sarah

   Jaa, achteraf was het wel grappig! 😀

   26 april 2015 at 14:19
 • Reply Nicky

  Nee, nog nooit meegemaakt, maar het lijkt me echt geen aanrader. Maar weet je? Lingerie verkopen ze ook in de winkel.. Dus wat maakt dat uit? Het was gelukkig schoon, zoals je zelf zei. Al is het niet leuk natuurlijk.. Het gedacht dat iedereen ziet wat jij draagt..

  24 april 2015 at 10:14
  • Reply Sarah

   Ja precies, daar heb je helemaal gelijk in! Als je het zo bekijkt valt het best mee. Al denk je daar dan natuurlijk niet aan.

   26 april 2015 at 14:19
 • Reply Jeltine

  Haha die koffer is me er een :p

  24 april 2015 at 10:23
  • Reply Sarah

   Ja man, die gebruik ik mooi niet weer haha!

   26 april 2015 at 14:19
 • Reply tineke

  Oh no, wat awkward!

  24 april 2015 at 11:43
  • Reply Sarah

   Jaa 🙁 maar toch, nog altijd iets minder awkward dan de ‘rubber’ situatie haha!

   26 april 2015 at 14:20
 • Reply mariëlle

  Hihi ik moet stiekem wel lachen hoor, maar zoiets id niet jouw schuld hoor!

  24 april 2015 at 12:51
  • Reply Sarah

   Haha, dat mag wel hoor! Ik kan er nu ook wel om lachen 🙂

   26 april 2015 at 14:20
 • Reply Nicole

  Haha, ik moest er toch wel een beetje om lachen ondanks dat er spullen uit de koffer miste. Erg jammer en balen zeg na zo’n vermoeiende reis.

  24 april 2015 at 13:29
  • Reply Sarah

   Ja dat was echt wel balen! Allemaal mooie gekochte goodies kwijt 🙁

   26 april 2015 at 14:21
 • Reply Esther

  Wow dit is echt iets waarvan je hoopt dat het je nooit overkomt! Damn, ik snap wel dat je je schaamde, niet cool en wat vervelend dat er spullen uit je koffer miste zeg! Liefs

  24 april 2015 at 14:39
  • Reply Sarah

   Precies, en echt hoe vaak gebeurt zoiets?! Bijna nooit en dan moest het net weer mij overkomen he haha! Ja, dat vond ik nog het stomste!

   26 april 2015 at 14:22
 • Reply Eilish (artisticstateofmind)

  Jeetje wat een drama! Gelukkig is het bij mij nog nooit mis gegaan

  24 april 2015 at 22:33
  • Reply Sarah

   Ah gelukkig maar, hoop dat het zo blijft!

   26 april 2015 at 14:22
 • Reply Lisa

  Grappig verhaal, maar ik begrijp heel goed dat je toendertijd liever door de grond zou zakken…

  24 april 2015 at 22:56
  • Reply Sarah

   Jaa, gelukkig kan ik er nu wel om lachen haha!

   26 april 2015 at 14:22
 • Reply Bettie

  Dat is awkward! Wel stoer dat je het nu durft te delen en dat je er nu wel gelukkig om kunt lachen.

  26 april 2015 at 18:18
  • Reply Sarah

   Hihi, ja nu schaam ik me er gelukkig niet meer voor. Kan iedereen overkomen!

   27 april 2015 at 12:52
 • Reply Celeste

  Oh jeetje wat vervelend zeg! Als het mijn koffer was geweest had ik hem ook niet zo 1, 2, 3 van de band af durven halen. Gelukkig kan je er achteraf wel om lachen.

  26 april 2015 at 18:42
  • Reply Sarah

   Haha nee het is ook zo onhandig omdat die band maar doorrolt en ik de spullen eromheen ook moest pakken. Ik moest eerst even bedenken hoe ik dat ging doen haha! Gelukkig wel ja! 😀

   27 april 2015 at 12:53
 • Reply Tessa - Dazzling Beauty

  Aiii, idd awkard momentje! Achteraf ook wel grappig, behalve dan dat er spulletjes weg zijn. Was daar pas niet iets over op tv dat er in Amerika veel uit koffers wordt gestolen?

  26 april 2015 at 19:14
  • Reply Sarah

   Ja dat er spullen weg waren was echt niet leuk! Ooh geen idee, maar het komt vast veel vaker voor! Naja hopelijk is iemand anders nu blij met mijn spullen haha!

   27 april 2015 at 12:54
 • Reply Kaoutar

  Haha stiekem wel hierom gelachen maar wat vervelend zeg :s Gelukkig is je koffer nog vergoed!

  26 april 2015 at 20:46
  • Reply Sarah

   Haha, dat mag hoor! :p jaa, gelukkig wel!

   27 april 2015 at 12:56

  Leave a Reply