Follow:

Dingen die ik mis uit Amerika

Dingen die ik mis uit Amerika

Amerika, mijn tweede thuis, ik heb er ontzettend vaak heimwee naar. Het liefst vloog ik elke maand even naar Amerika toe zodat ik weer kon genieten van alle dingen die ik heel erg mis. 

Dingen die ik mis uit Amerika

Taco Bell

Wij hebben McDonalds, Burger King en af en toe kom je eens een KFC tegen maar in Amerika zijn er zoooo veel meer fast food restaurants. De meeste was ik niet heel erg fan van, omdat het eten vaak heel erg vet is. Taco Bell was en ben ik wel héél erg fan van. Bij Taco Bell heb je niet de standaard hamburgers maar Mexicaans fast food. Mijn favoriet is de Steak Quesedilla, zoó lekker! Ik neem er ook altijd Cheese Fiesta Potatoes, een Cheese Roll Up en een Mountain Dew Baja Blast bij. Hmm, ik kan niet wachten tot ik dit weer kan eten.

Shopping Malls

Ik vind het ontzettend jammer dat we in Nederland niet meer shopping malls hebben, want hoe handig is dit?! Een winkelstraat is wel een stuk gezelliger maar een mall is veel praktischer. Alles is overdekt, de meest geweldige winkels zitten vlak bij elkaar, wc’s zijn altijd in de buurt, wanneer je moe bent kunt je even uitrusten op 1 van de lounge banken en als je honger hebt ga je naar het food court waar je genoeg keuze hebt. Yup, ik mis de Amerikaanse Shopping Malls.

Victoria’s Secret

Als we het dan toch over winkels hebben…. Toen ik net terug was uit Amerika miste ik Forever 21 ontzettend! Inmiddels is daarvan de eerste winkel in Nederland geopend. Een andere winkel die ik heel graag in Nederland zou willen is Victoria’s Secret. Wát een fijne winkel is dit! De paskamer zijn super fijn, het personeel is heel professioneel, de BH’s zitten perfect en alles. is. zo. moooooi.

Dingen die ik mis uit Amerika

Walmart

Oké, nog 1 winkel dan. De good old Walmart. Gewoon omdat het een fijne winkel is die vrijwel altijd open is en alles heeft. En nog meer dan dat. En dan ook van alles heel veel.

Auto’s

Ik heb echt een zwak voor Amerikaanse auto’s. De Ford Mustang, Dodge Charger, Chevrolet Camaro en Dodge Ram, ik vind ze ge-wel-dig. Helaas zijn de meeste niet echt milieu vriendelijk, dus misschien maar goed ook dat deze auto’s in Nederland niet veel voorkomen.

Kokos M&M’s

Deze M&M’s zijn heaven! Kokos is sowieso een van mijn lievelings-smaken en -geuren. Deze M&M’s zijn zelfs in Amerika redelijk zeldzaam omdat wij ze niet overal konden vinden en onze vrienden/familie hadden er nog nooit van gehoord. Dat deze ooit in Nederland in het vaste assortiment komen lijkt me dan ook heel sterk. Volgende keer in Amerika maar heel veel zakken inslaan!

Dingen die ik mis uit Amerika

Krispy Kreme

Oké, nog iets wat je kunt eten. Krispy Kreme… de donuts van Krispy Kreme zijn té lekker! Als ze nog warm zijn dan smelten ze gewoon op je tong, hmmm! Vorige vakantie in Florida heb ik echt te veel van deze donuts gehad, but I can’t help it. Ze zijn gewoon echt te lekker. Eigenlijk maar goed dat ze niet in Nederland te krijgen zijn, want anders was ik nu vast zo rond als een tonnetje!

Familie & vrienden

Mijn familie en vrienden kunnen natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje! Soms baal ik ontzettend wanneer ik niet bij een verjaardag, bruiloft of ander feestje aanwezig kan zijn omdat ze bijna aan de andere kant van de wereld wonen.

Er zijn nog veel meer dingen uit Amerika die ik heel vaak mis! Toch is Nederland soms ook best wel fijn. De openbare toiletten zijn in Nederland véél fijner dan in Amerika, om maar even iets te noemen. Toch ga ik hard mijn best doen om weer een reisje naar Amerika bij elkaar te sparen! En dan ga ik lekker kokos M&M’s en BH’s inslaan en heel veel eten bij Taco Bell en veel mooie herinneringen maken met mijn familie en vrienden. Dan kan ik weer even een tijdje vooruit.

Zijn er ook dingen die jij heel erg mist uit het buitenland?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

18 Comments

 • Reply Tineke

  Walmart <3
  En de lekkere maaltijden die mijn hostmom maakte. En gewoon mijn high school, en track en field. Fantastische tijd gehad!

  12 april 2015 at 07:16
  • Reply Sarah

   Hmm jaa, eigenlijk al het eten haha! En de rest inderdaad, ik mis gewoon alles aan Amerika meh. Konden we maar weer even terug in de tijd he?!

   13 april 2015 at 09:57
 • Reply Mariëlle

  Ik wist niet dat je familie er woont! Maar ik zou zelf ook dolgraag naar Amerika willen, het lijkt me zo gaaf!

  12 april 2015 at 09:47
  • Reply Sarah

   Mijn hostfamilie woont in Missouri en in Californië heb ik een hostzusje! Niet echte familie dus maar zo voelt het wel 🙂 Jaa, het is zeker gaaf!

   13 april 2015 at 09:58
 • Reply Yvonne

  Wat een leuk lijstje om te lezen, al is het wel balen dat je het moet missen natuurlijk. Ik ken al die snacks en eten niet eens :’) Zou wel heel graag een keer naar Amerika willen!

  12 april 2015 at 10:11
  • Reply Sarah

   Hihi, nou goed onthouden, wanneer je eens naar Amerika gaat moet je het allemaal proberen! 😀

   13 april 2015 at 09:58
 • Reply beautifulday4makeup

  Dat zijn enkele herkenbare dingen. Ik ben wel benieuwd hoe taco Bell smaakt

  12 april 2015 at 11:57
  • Reply Sarah

   Echt té lekker! 😀

   13 april 2015 at 09:59
 • Reply Nienke

  Ik mis vooral Target en Wall Mart, zou daar echt uren rond kunnen lopen haha en dan nog winkels als Hot Topic

  12 april 2015 at 22:33
  • Reply Sarah

   Haha, ja ik kan me daar ook uren vermaken! Jaa, Hot Topic is ook wel een leuke winkel!

   13 april 2015 at 09:59
 • Reply alexa

  ik zou vooral het eten en het winkelen missen, hetzelfde als jij dus. nouja misschien het eten wel minder want het is allemaal zo vet en vol van suiker!

  13 april 2015 at 09:56
  • Reply Sarah

   Jaa het meeste is écht niet gezond! Maar zoooo lekker. Wat dat betreft is het maar goed ook dat ik niet in Amerika woon hihi.

   13 april 2015 at 17:27
 • Reply Het Sushimeisje

  Taco Bell vond ik ook heel lekker, en dan vooral hun pasta’s ( ja die hadden ze in Manila ook 😉 )

  En Victoria’s Secret hebben we in ieder geval op Schiphol maar ik dacht ook in de Bijenkorf. Maar dat weet ik niet zeker.

  En ik mis vooral de lekkere Taiwanese thee, snoepjes en het ijs daar!

  13 april 2015 at 10:08
  • Reply Sarah

   Wow pasta’s bij Taco Bell?! Cool! Ja maar op Schiphol hebben ze vooral beauty dingen en bijna geen ondergoed 🙁 bij Bijenkorf wordt het niet verkocht! Hmm dat ken ik niet maar het is vast super lekker! 😀

   13 april 2015 at 12:29
 • Reply EminasLifestyle

  Ik kwam op je blog omdat ik beetje over Amerika aan het googlen was. Leuk artikel! Heel herkenbaar. Wij hebben dan geen famillie wonen, maar Amerika mis ik wel. Wij gaan daar heel graag op vakantie.

  16 april 2015 at 21:05
  • Reply Sarah

   Wat leuk om te horen, dankjewel! 😀 leuk dat jullie daar graag op vakantie gaan! Heb je al veel staten bezocht? Ik hoop dat ik Amerika gauw weer eens kan bezoeken!

   16 april 2015 at 21:17
   • Reply EminasLifestyle

    Wij zijn 2x naar New York geweest. 1x Miami en daarna op Caribische cruise. En 2 jaar geleden naar Orlando met kids.

    17 april 2015 at 07:12
    • Reply Sarah

     Gaaf! New York ben ik ook geweest, maar dat is al weer 7 jaar geleden dus ik zou er graag weer naar toe willen. Een Caribische cruise lijkt me ook heel gaaf! 😀

     17 april 2015 at 10:51

  Leave a Reply