Follow:

Eyeko Liquid Eyeliner

Eyeko Liquid Eyeliner

Net toen mijn eyeliner op was zag ik dat Beau Make Up Stores producten van Eyeko verkocht. Dit merk kende ik niet, maar oh wat zag het er leuk uit! Dat mijn eyeliner net op was, was een goed excuus om de Eyeko Liquid Eyeliner uit te proberen.

Eyeko Liquid Eyeliner

Eyeko Liquid Eyeliner

Eyeko Liquid Eyeliner

Eyeko bestaat sinds 1999 en is opgericht in Londen. Ze richten zich op oogmake-up dus ze verkopen alleen producten voor de ogen, wimpers en wenkbrauwen. Het merk heeft al vele prijzen gewonnen! Ze werken nu samen met Alexa Chung. De verpakking van de eyeliner vind ik super leuk!

Eyeko Liquid Eyeliner

Eyeko Liquid Eyeliner

Eyeko Liquid Eyeliner

Eyeko Liquid Eyeliner

Zoals je hierboven kunt zien heeft deze liquid eyeliner ook een prijs gewonnen. De eyeliner is zwart, waterproof en hij zorgt ervoor dat je wimpers na 2 weken langer en voller zijn.

Eyeko Liquid Eyeliner

Eyeko Liquid Eyeliner

Eyeko Liquid Eyeliner

De eyeliner zelf ziet er ook al leuk uit! De eyeliner heeft de vorm van een stift. Ik vind zulk soort eyeliners altijd super fijn, ik vind ze heel makkelijk werken. Deze eyeliner ook! Ik ben geen pro in het maken van wings, maar met deze eyeliner gaat het sowieso al een stuk makkelijker. De eyeliner is echt super zwart, ook heel fijn! Hij droogt snel en blijft goed zitten. Hij geeft niet af op het bovenste deel van mijn ooglid, wat nog wel eens gebeurd met mijn asian eyes. Toen ik over de swatch op mijn hand wreef bleef deze ook ontzettend goed zitten! Ik moest echt schrobben met water en zeep om de swatch van mijn hand te halen.

Eyeko Liquid Eyeliner

Eyeko Liquid Eyeliner

Eyeko Liquid Eyeliner

Of de eyeliner een regenbui overleefd kan ik je niet vertellen. Ik heb een hekel aan regen, dus wanneer het regent zorg ik wel dat ik binnen zit of een paraplu bij me heb. Of je wimpers na 2 weken langer en voller zijn kan ik ook niet echt zeggen. Ik ben daar sowieso altijd wat sceptisch over, maar wil je resultaat zien dan moet je de eyeliner vaak gebruiken en ik draag lang niet elke dag eyeliner. Maar goed, dat is ook niet waarom ik de eyeliner heb gekocht. Ik wou graag een git zwarte eyeliner, die goed blijft zitten en waar je makkelijk mee kan werken. De Eyeko Liquid Eyeliner voldoet aan alle punten. Ik ben fan!

Ik kocht de eyeliner voor €17 bij Beau Make Up Stores in Groningen.

Wat is jouw favoriete eyeliner?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply beautifulday4makeup

  Wat leuk dat Eyeko zo’n mooi eyeliner in het assortiment heeft!

  3 april 2015 at 09:15
  • Reply Sarah

   Jaa! 😀

   3 april 2015 at 23:39
 • Reply Denise

  Top is ‘ie he! Ik heb hier de mascara van en ben ook helemaal fan <3

  3 april 2015 at 09:28
  • Reply Sarah

   Ooh die lijkt me ook fijn!

   3 april 2015 at 23:40
 • Reply alexa

  ziet er heel erg leuk uit en vind de verpakking super!

  3 april 2015 at 09:52
  • Reply Sarah

   Jaa de verpakking is echt leuk!

   3 april 2015 at 23:40
 • Reply Anouk

  Oeh wat een mooie eyeliner! En wat heb je een mooi lijntje gezet!

  3 april 2015 at 14:27
  • Reply Sarah

   Thanks! Het was nogal moeilijk om op de foto te zetten haha!

   3 april 2015 at 23:40

  Leave a Reply