Follow:

Hij zei dat hij van me hield

Busstation

Klinkt best wel dramatisch, de titel hè. Dit verhaal is waarschijnlijk niet zo dramatisch als je zou denken na het lezen van de titel. Het is eerder grappig, awkward en ook een klein beetje creepy. 

Ik moest laatst ineens weer denken aan die man bij de bushalte. Aan die man die zei dat hij van me hield. Ik besloot het verhaal hier te delen, omdat het achteraf best wel grappig was. En misschien is jou vandaag wel iets mega awkwards overkomen, vraag me af of je dat nog steeds zo awkward vindt na mijn verhaal.

Ik stond dus op mijn bus te wachten, op het busstation in Leeuwarden. Ik kwam van school en ik was een beetje in gedachten verzonken. Ineens kwam er een man naast me staan. Hij was denk ik ergens in de 30, hij had donker haar en zijn huid was ook een beetje getint. Hij ging me heel erg aanstaren, wat ik best wel awkward vond, maar ik deed maar alsof ik het niet zag. Opeens zei hij uit het niets: I love you. Hè, had ik dat nou goed verstaan? Wat een grapjas dacht ik. Ik lachte even en ging weer terug naar mijn negeer modus. Hij was even stil en na wat gestaar zei hij weer: I love you. Ehh, hou nu maar weer op hoor, dacht ik, en ik reageerde er niet op.

Hij bleef staren en opnieuw zei hij: I love you. Whaat, nu vond ik het een beetje creepy én irritant worden. Bovendien, hoe kun je direct van iemand houden, als je alleen maar naar deze persoon hebt staan staren. Een beetje geïrriteerd en in de hoop dat hij af zou druipen zei ik lekker droog: No you don’t. Waarop hij zei: Yes, I love you. Please come drink coffee with me. Ha, daar had ik dus mooi geen zin in en ik antwoordde met: No, I’m waiting on my bus, en ik ging weer over in de negeer modus en ik hoopte heel hard dat mijn bus aan zou komen rijden. Hij nam geen genoegen met mijn antwoord en zei weer: Please, come drink coffee with me, please I love you.

Nu had ik het wel weer een beetje gehad met die man. Zijn liefdesverklaringen vond ik erg ongemakkelijk, zijn gestaar werd best wel creepy en bovendien vond ik het strontvervelend dat hij maar bleef doorzeuren. Het liefst was ik boos geworden, had ik naar hem geroepen dat hij eerst I like you zou moeten zeggen voordat hij zei dat hij van iemand hield en had ik daarna gezegd dat hij moest oprotten en me met rust moest laten. Maar hee, zo ben ik totaal niet. Ik probeerde gauw een oplossing te vinden voor hoe ik van hem af kon komen en ondertussen hoopte ik dat mijn bus er gauw aan zou komen. Waarom zijn die altijd te laat wanneer je ze nodig hebt?!

Ineens wist ik het. Ik pakte mijn mobiel en liet de starende, I love you herhalende man een foto van mij en Marco zien. Ik zei tegen de man: This is my boyfriend. Hij kreeg ontzettende zielige puppy ogen toen hij de foto zag en droop direct af. He he, eindelijk snapte hij de boodschap. Terwijl hij weg liep zag ik hem nog een paar keer ontzettend verdrietig achterom kijken. Och gossie, ik vond hem bijna zielig. Kort daarna kwam eindelijk mijn bus eraan waar ik snel in ging zitten. Ik dacht aan die man, die ik een beetje creepy en best wel irritant vond en die ik uiteindelijk toch ook wel weer een beetje zielig vond. Ik besloot zijn liefdesverklaringen maar als een compliment op te vatten.

Heb jij wel eens zo’n awkward moment gehad dat je even niet wist wat je moest?

Liefs Sarah

Bron foto: harry_nl via Compfight cc

Share
Previous Post Next Post

16 Comments

 • Reply Denise

  Uhhhh.. awkward! Haha, wat gek dit! 🙂

  4 april 2015 at 08:17
  • Reply Sarah

   Jaa, echt gek he! En mega awkward haha!

   7 april 2015 at 13:25
 • Reply nina

  HAHAHA ik moet hier heel hard om lachen, waarschijnlijk omdat het bij iedereen kan gebeuren!

  4 april 2015 at 08:24
  • Reply Sarah

   Precies haha! Gelukkig kun jij er om lachen, dat kon ik op dat moment even niet haha!

   7 april 2015 at 13:25
 • Reply Kim | Kimsbloglife

  Haha, wat een gek verhaal zeg! Je hebt soms echt van die vreemde creepy mannen. Ik zou denk ik wat verder gaan staan zijn, haha. Maar goed dat hij dan toch weg ging als je een foto van je vriend toonde, haha!

  4 april 2015 at 08:28
  • Reply Sarah

   Ja pff, vooral altijd bij de bushalte he haha! Ja gelukkig maar!

   7 april 2015 at 13:26
 • Reply Marloes/GLAMOURMOES

  Wejooow, dat is behoorlijk akward ja. Misschien kwam hij aandacht te kort ofzo haha.

  4 april 2015 at 17:20
  • Reply Sarah

   Haha, wie weet! :p

   7 april 2015 at 13:26
 • Reply beautifulday4makeup

  Dat is echt zo bevreemdend en dan is het idd hopen dat de bus snel komt. Waarom denken ze dat dat ooit gaat werken :s

  5 april 2015 at 13:21
  • Reply Sarah

   Ja en dan komt hij nooit snel maar altijd wat later he! Ja pff, die mannen ook altijd :p

   7 april 2015 at 13:27
 • Reply Kaoutar

  Hahahaha! Ik heb enorm hard moeten lachen om dit verhaal! Mijn leven bestat alleen maar uit awkward moments, dus ik begrijp precies wat jij meemaakt! Had ooit een keer een zigeuneres die mij achtena liep en steeds zei dat ze mijn toekomst kon voorspellen. Ken je de film ‘Drag me to Hell’? Zo zag zij eruit 🙁 Kortom heb genoeg verhalen, maar die van jou vind ik echt grappig! Hoewel het toen niet zo leuk leek neem ik aan.

  7 april 2015 at 13:41
  • Reply Sarah

   Oh noo, meen je niet! Dat klinkt inderdaad ook super awkward en irritant! Haha, nee het was toen écht niet leuk maar gelukkig kan ik er nu ook om lachen 😀

   7 april 2015 at 16:14
 • Reply Esther

  haha wtf dit is inderdaad mega awkward! Ik heb ook vaak genoeg van die momenten gehad alleen dit heb ik gelukkig nog nooit meegemaakt!

  7 april 2015 at 14:55
  • Reply Sarah

   Echt he! Hoe komt ie erbij?! Gelukkig maar haha! 😀

   7 april 2015 at 16:15
 • Reply Cynthiiaa

  Sowieso dat iemand al de hele tijd naar je staart, that gives me the creeps. Ik staar ook weleens terug, gewoon om te laten voelen hoe het is als iemand je de hele tijd aankijkt. :”) Maar dat ‘I love you’ erbij.. oh men, eng, awkward, maar heel hilarisch voor een buitenstaander. xD Ik heb ook vaak awkward momenten, maar dit gelukkig niet. 😀

  7 april 2015 at 21:09
  • Reply Sarah

   Echt he!! Inderdaad, met dat I love you werd het nog erger hahaha. Hopelijk overkomt me dit noooooit weer! :p

   8 april 2015 at 13:43

  Leave a Reply