Follow:

I love Netflix tag

Netflix

Joehoe, big Netflix fan hiero! Ik zou echt niet meer zonder Netflix willen. I love Netflix! En volgens mij ben ik niet de enige, dus daarom heb ik de I love Netflix tag bedacht. 

Kijk je liever series of films op Netflix?

Series! Fo sho. Vroeger keer ik altijd liever films maar tegenwoordig kijk ik vrijwel alleen maar series.

Kijk je op dit moment een serie? Zo ja, welke?

Yes, Orphan Black is net weer begonnen dus daar ben ik mee bezig. Ook komt er van Nashville elke week een aflevering online, dus dat kijk ik ook elke week. Met mijn vriend kijk ik nu Daredevil.

Wat is je Netflix serie top 5?

1. Pretty Little Liars

2. The Walking Dead

3. Sons of Anarchy

4. Dexter

5. Suits

Aah, dat was moeilijk! Ik twijfel nog steeds haha! Verder vind ik New Girl, Modern Family, Breaking Bad, Orange is the new black, Nashville, Gossip Girl & Orphan black ook heel gaaf.

Wat is je Netflix film top 5?

1. Toy Story 3

2. Despicable me 2

3. Machine gun preacher

4. Shooter

5. Lone survivor

Deze was ook wat moeilijker, omdat ik niet zo vaak films kijk op Netflix. Despicable me 2 heb ik stiekem nog niet eens gezien maar ik weet dat ik die geweldig ga vinden. En eigenlijk is de eerste Toy Story mijn favoriete film maar alleen de derde staat op Netflix -_-‘

Wat is je favoriete Netflix snack?

Zoute popcorn of Tony’s Chocolonely. Of Croky bolognese chips.

Wat is je favoriete Netflix plek?

In bad, in bed of bij mijn vriend in bed. In de woonkamer vind ik het ook wel fijn omdat je het dan op een grote tv ziet, maar alleen wanneer ik alleen thuis ben. Bovendien vind ik een bad of bed lekkerder hangen voor bij Netflix dan onze bank haha!

Waar kijk je het liefst Netflix op? Tablet, tv, laptop, mobiel of iets anders?

Mijn vriend en ik kijken Netflix meestal op de iPad, want dat is lekker makkelijk. In bad kijk ik het op de tablet, die is iets kleiner maar ook lekker makkelijk. Het liefst keek ik het overal op de tv want dan heb je een lekker groot beeld, maar de tv kun je niet zo even meenemen in bad of bed helaas. Dat zou best wel awesome zijn.

Wat is je grootste tegenvaller op Netflix?

White Collar vond ik tegenvallen, waarschijnlijk omdat veel mensen daar juist zo enthousiast over waren. Ik vind het best een slappe serie vergeleken met andere series. Ik kijk het ook alleen wanneer ik even niet wil nadenken en er niks leukers is haha.

Stel je mocht nu iets toevoegen op Netflix, wat zou het zijn? 

De laatste twee seizoenen van PLL! Maar dat gaat een beetje moeilijk omdat die nog niet klaar zijn haha! Dus dan ga ik voor seizoen 5 en 6 van The Walking Dead, seizoen 4 en 5 van Suits en seizoen 6 en 7 van Sons of Anarchy. Oh, en de nieuwe seizoenen van New Girl! Ik vind dat zo grappig. Qua films zou ik graag alle delen van The Fast and the Furious op Netflix willen! Nu staat alleen seizoen 6 erop, dat vind ik altijd een beetje stom, wanneer het 3e of 6e deel er al op staat maar de eerdere delen nog niet..

Ik tag Svenja, Esther, Tineke en Mariëlle! Heb ik je niet getagd maar wil jij de tag ook graag overnemen? Dat mag natuurlijk! Vermeld je er dan wel even bij dat je hem via mij hebt? 🙂

Ben jij ook zo’n Netflix fan of heb jij Netflix nog niet ontdekt?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

15 Comments

 • Reply Eva

  Leuk om te lezen! Ik ben ook een echte Netflix fan!

  22 april 2015 at 07:22
  • Reply Sarah

   Thanks! Jaa Netflix is cool haha!

   22 april 2015 at 19:44
 • Reply beautifulday4makeup

  Ik heb nog steeds geen netflix aangeschaft. Daarvoor mis ik nog een paar belangrijke series…

  22 april 2015 at 09:14
  • Reply Sarah

   Ah jammer, hopelijk komen die er gauw bij!

   22 april 2015 at 19:45
 • Reply Lisa

  Wat gaaf dat er een Netflix tag bestaat! Ik vind White Collar juist superleuk, echt een favoriet. Suits en PLL ben ik ook dol op 🙂

  22 april 2015 at 17:20
  • Reply Sarah

   Die heb ik dus net bedacht haha! Aah grappig haha! 😀

   22 april 2015 at 19:45
 • Reply Eilish (artisticstateofmind)

  Ik kijk heel veel, maar zonder netflix. Zo lang ik er aan kan komen zonder netflix, vind ik het allemaal nog prima! Daredevil begin ik straks aan, ben benieuwd!

  22 april 2015 at 21:05
  • Reply Sarah

   Ah ja, dan heb je het ook niet echt nodig! Ik vind Netflix wel super fijn want de kwaliteit is top, er is goede ondertiteling en je kunt gewoon vanalles achter elkaar aan kijken als het hele seizoen erop staat! Leuk, het is echt wel een gave serie, veel leuker dan ik dacht!

   22 april 2015 at 21:20
 • Reply Maxine

  Wat een leuke tag, ik ben een groot fan van Netflix. Vooral de series. Ga binnenkort weer aan een nieuwe serie beginnen alleen weet nog niet welke.

  22 april 2015 at 22:07
  • Reply Sarah

   Thanks! Jaa, leuk de series he! Misschien zie je iets leuks tussen mijn favorieten staan welke jij nog niet hebt gezien? 🙂

   23 april 2015 at 11:01
 • Reply EminasLifestyle

  Ik ben ook een groot Netflix fan! Orphan Black, Walking Dead, en PLL kijk ik ook. Pas heb ik Gossip Girl uitgekeken! Leuke Tag!

  23 april 2015 at 20:06
  • Reply Sarah

   Aah, wij hebben dezelfde smaak haha! 😀 thanks!

   26 april 2015 at 14:17
 • Reply Luna

  Super leuke tag! ik denk dat ik de tag ook is ga doen, ben namelijk een enorme fan van Netflix!

  4 januari 2018 at 14:48
  • Reply Sarah

   Thanks! En leuk Luna, let me know als je hem hebt ingevuld, dan kom ik even kijken 🙂

   7 januari 2018 at 19:03
 • Reply Céline

  Leuke tag! Misschien doe ik hem wel op Instagram

  18 maart 2020 at 13:54
 • Leave a Reply