Follow:

Ik heb een haat/liefde verhouding met….

The sweet life of Sarah

Er zijn een aantal van die dingen, daar hou ik van en ben ik helemaal gek op, maar er zijn ook momenten dat ik ze bijna haat en er even gek van word. 

Remington Ci9532 Pearl Wand

Mijn haar

Ik hoor vaak van mensen dat ze jaloers zijn op mijn haar en dat ze het zo mooi vinden! Ze hebben helemaal gelijk, al zeg ik het zelf, want ik heb een prachtige bos met lang en dik haar. Toch kan het ook strontvervelend zijn hoor! Met douchen ben ik ontzettend lang bezig, ik heb veel shampoo nodig, het duurt heel lang voordat mijn haar droog is en soms heb ik gewoon geen zin om iets met mijn haar te doen. Dan zit het de hele dag in een rare knoet op mijn hoofd en dan denk ik: ik kan het net zo goed afknippen! Zoveel chiller! Maar dan zie ik weer een foto met mijn lange haar en iemand die zegt dat ik daardoor op Pocahontas lijk en dan denk ik: aaah, toch maar niet !

Winkelen

Winkelen is super leuk, wie houdt er nou niet van? Lekker nieuwe spullen kopen en leuke winkeltjes bekijken. Maar soms is het mega druk, blokkeren honderden kinderwagens met schreeuwende kinderen mijn pad, passen is niet leuk, pashokjes stinken en zijn heet, lange rijen bij de kassa en een bankrekening die naar beneden keldert. Nee, winkelen is eigenlijk écht niet leuk.

PicMonkey Collage4

Dierentuinen

Ik hou van dieren! En waar kan je die nou beter bekijken dan in de dierentuin? Maarja, daar zitten de dieren in een kooi en dieren horen niet in een kooi. Yup, haat/liefde verhouding met de dierentuin.

Slagroom, ijs, chips en chocola 

Zoo lekker, maar zooo ongezond.

Mobiel

Mobieltjes zijn super handig en super leuk! Ik ben lichtelijk Instagram verslaafd en ik krijg niets liever dan een leuk appje of telefoontje van mijn vriend of vriendinnen. Maar soms spreek ik af met iemand die vervolgens alleen maar met de mobiel bezig is in plaats van gezellig praten, of ik ga ‘s avonds veel te laat slapen omdat ik Instagram bij langs ga en mijn dieren eten moet geven en mijn gewassen moet oogsten bij Hay Day… en dan denk ik: ik wou dat mobiels niet bestonden!

Waar heb jij een haat/liefde verhouding mee?

Liefs Sarah

 

Share
Previous Post Next Post

18 Comments

 • Reply Denise

  Het is inderdaad heel anders nu iedereen op zijn of haar telefoon zit tijdens een afspraakje. Hoeft niet altijd leuk te zijn! Leuk artikel 😀

  1 april 2015 at 08:31
  • Reply Sarah

   Precies, dat is niet altijd leuk 🙁 thanks!

   1 april 2015 at 15:34
 • Reply beautifulday4makeup

  Er zitten enkele herkenbare punten tussen 🙂

  1 april 2015 at 09:00
  • Reply Sarah

   Hihi, leuk dat je dingen herkent!

   1 april 2015 at 15:35
 • Reply Claudia

  Die laatste is zo waar! Ik vind je haar ook prachtig, maar ik ken het verhaal. Soms heb ik ook echt geen zin om er iets aan te doen en dan lubbert het een beetje langs mijn gezicht.

  1 april 2015 at 10:46
  • Reply Sarah

   Echt he! Ja meh, dan heb ik liever even kort haar haha!

   1 april 2015 at 15:35
 • Reply 4.Balou

  Haha ik kan de haar-irritatie goed voorstellen. Vaak ben ik dol op mijn haar maar soms zit het gewoon voor geen meter of wil ik iets totaal anders met mijn haar. Uiteindelijk bij de kapper kies ik dan weer voor veilig puntjes knippen haha

  1 april 2015 at 10:55
  • Reply Sarah

   Haha ja uiteindelijk ga ik ook altijd voor de veilige alleen puntjes! :p

   1 april 2015 at 15:36
 • Reply Dina

  Ik heb ook absoluut een haat/liefde verhouding met mijn haar.

  1 april 2015 at 12:52
  • Reply Sarah

   Haha, ik denk iedereen met lang haar! Zouden mensen met kort haar dat ook hebben?

   1 april 2015 at 15:37
 • Reply Nienke

  Haha, vooral het stukje over winkelen is herkenbaar! Inderdaad die drukte en moeten passen… Maar vervolgens met een hoop nieuwe spullen thuiskomen is dan wel weer leuk!

  1 april 2015 at 16:59
  • Reply Sarah

   Ja bah, niks aan! Maar nieuwe spulletjes zijn inderdaad wel weer leuk haha! 😀

   1 april 2015 at 17:06
 • Reply Sandra

  Ik zie er herkenbare dingen tussen staan! Vooral dat laatste punt. Ik vind het erg vervelend als je inderdaad afspreekt met iemand diegene grijpt dan continue naar zijn/haar telefoon. Zelf leg ik mijn telefoon soms een paar uur ergens neer, ver weg van mij vandaan. Je wordt niet gestoord en het is ook niet verleidelijk om steeds te kijken, haha. Leuk artikel!

  1 april 2015 at 20:52
  • Reply Sarah

   Super vervelend he! Je mobiel even weg leggen af en toe is een goed idee 🙂

   2 april 2015 at 14:23
 • Reply Deisy

  Wat een heerlijk stukje heb je geschreven zeg. Ik heb ook haat/liefde verhouding met mijn haar haha! Als het goed zit, ben ik er blij mee (dik en krullend) maar O my god wat kost het veel tijd om dat stomme haar te onderhouden. Dus soms had ik liever inderdaad ander haar gewild of inderdaad lekker afknippen haha 😉 Maar volgens mij is nooit iemand blij met zijn haar (als je krullen hebt, wil je stijl haar enz)? Ik moest trouwens zo lachen om dat winkelen en je uiteindelijk conclusie. Dat dacht ik namelijk ook, maar elke keer trap ik er weer in en waag ik mezelf meer aan een shopmarathon haha 😉 X

  1 april 2015 at 21:38
  • Reply Sarah

   Dankjewel! Haha je hebt helemaal gelijk, volgens mij is niemand helemaal tevreden met haar haar! Hihi 😀

   2 april 2015 at 14:24
 • Reply Nina Simplynspecial

  Aan de hand van jouw titel was ik best nieuwsgierig geworden hihi. Wat leuk 🙂 Ik kan me eigenlijk wel vinden in jouw lijstje ! Dierentuinen vind ik ook super tof, maar ergens ook weer zielig…

  1 april 2015 at 23:32
  • Reply Sarah

   Jaa sommige diertjes zijn best zielig he! 🙁

   2 april 2015 at 14:25

  Leave a Reply