Follow:

Ziaja geitenmelk handcrème

Ziaja geitenmelk handcrème

De laatste tijd had ik last van droge handen. Aargh, wat heb ik daar toch een hekel aan! Mijn handcrème was net op en eigenlijk wou ik mijn oude vertrouwde handcrème weer kopen totdat ik deze van Ziaja tegenkwam. Ben jij ook zo benieuwd naar de Ziaja geitenmelk handcrème?

Ziaja geitenmelk handcrème

Ziaja geitenmelk handcrème

Ziaja geitenmelk handcrème

De handcrème zit in een handige tube die prima in mijn tas past. De tube is simpel maar wel stevig. Mijn vorige handcrème was stuk gegaan, super onhandig want mijn halve tas zat eronder. Bij deze handcrème zie ik dat niet gauw gebeuren! En die geit.. hij blijft cute hè!

Ziaja geitenmelk handcrème

Ziaja geitenmelk handcrème

 Van de geitenmelk lijn van Ziaja heb ik ook een nachtcrème. Daar ben ik erg tevreden mee en dat ben ik eigenlijk ook met deze handcrème! De crème is niet te dik maar ook niet te dun en hij ruikt lekker, een beetje naar Nivea –niet naar geit dus, mocht je daar bang voor zijn-. Hij voedt mijn handen, die inmiddels een stuk beter aanvoelen, maar maakt ze niet vettig of plakkerig. Hij belooft ook je nagels sterker te maken, maar of dat klopt vind ik moeilijk om te zeggen en eigenlijk ook niet echt belangrijk.

Ziaja geitenmelk handcrème

De crème kost €3,69, een prima prijs voor zo’n fijne handcrème! De crème is te koop bij Ziaja in Den Haag of online bij Ziaja.

Wat is jouw favoriete handcrème?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

12 Comments

 • Reply beautifulday4makeup

  Deze klinkt goed zeg!

  21 april 2015 at 10:50
  • Reply Sarah

   Jaa, hij is echt fijn!

   21 april 2015 at 12:30
 • Reply mariëlle

  Ik ben zelf ook heel benieuwd naar deze lijn, klinkt erg goed!

  21 april 2015 at 13:16
  • Reply Sarah

   Wat ik heb gehad tot nu toe is super! 🙂

   21 april 2015 at 14:07
 • Reply come-moda

  Ik heb hem ook, fijne creme he!

  21 april 2015 at 17:13
  • Reply Sarah

   Aah leuk! Heel fijn ja! 😀

   21 april 2015 at 18:46
 • Reply Bente

  Ik gebruik eigenlijk nooit handcreme. Alleen als mijn handen echt heel droog is maar dan heb ik niet echt een voorkeur: gewoon alles wat voedend genoeg is 😉

  21 april 2015 at 21:07
  • Reply Sarah

   Ik gebruik het ook niet standaard dagelijks! Maar vind het wel heel fijn, vooral wanneer mijn handen trekkerig voelen 🙂

   22 april 2015 at 19:44
 • Reply Lonneke

  Ik ben zowieso fan van de producten van Ziaja. Deze lijkt me ook fijn ik heb de laatste tijd ook meer last van droge handen.

  21 april 2015 at 22:29
  • Reply Sarah

   Jaa, Ziaja is fijn! 😀

   22 april 2015 at 19:44
 • Reply 4.Balou

  Deze handcreme lijkt me erg fijn!

  22 april 2015 at 09:01
  • Reply Sarah

   Dat is ie zeker! 🙂

   22 april 2015 at 19:45

  Leave a Reply