Follow:

Bloggers clichés waar ik aan mee doe

Yankee Candle

De laatste tijd lees ik vaak over bloggers die aan bepaalde bloggers clichés niet mee doen. Het grappige is, dat ik aan vele van deze clichés juist wél mee doe. Iedereen moet natuurlijk zelf weten waar hij of zij van houdt. Maar deze dingen, waar sommige anderen niets mee hebben, daar ben ik helemaal gek op. En ik zal je vertellen waarom! 

The sweet life of Sarah

Starbucks

Veel mensen vinden Starbucks overpriced. Dat snap ik best, want goedkoop is Starbucks niet. Ik zal dan ook niet gauw een normale koffie bij de Starbucks gaan halen. Waar ik wél helemaal fan van ben zijn de frappuccino’s. De eerste keer dat ik een frappuccino nam was in New York, en dat kan ik me nog heel goed herinneren. Sindsdien ben ik hooked aan frappuccino’s! Ze zijn super lekker, ze zien er leuk uit en dat ze niet heel goedkoop zijn is misschien maar goed ook, anders kocht ik ze veel te vaak haha!

Mason Jars

Mason Jars zijn toch écht wel bloggers clichés. Ik denk dat het grootste deel van de bloggers wel een foto van een mooie Mason Jar met  een leuk rietje en een lekkere smoothie erin op zijn of haar blog of Instagram heeft staan. Ik ben ook fan van Mason Jars want ze zijn zo ontzettend fotogeniek. Bovendien zijn mijn normale glazen altijd te klein voor mijn smoothies. Yup, ik vind Mason Jars pretty awesome!

BWIMG_3877

Tony’s Chocolonely

Ik heb ooit eens gelezen dat een blogger de Tony’s Chocolonely hype niet snapte, maar ze had nog nooit een Tony’s reep geproefd. Shame on you! Hoe kun je iets niet leuk vinden als je het nog nooit hebt geproefd? Ik was namelijk ook een beetje sceptisch toen ik nog nooit een Tony’s reep had geproefd, maar toen ik dat eenmaal had gedaan was ik om. Ik vind het gewoon écht lekkerder dan repen van andere merken! Vooral de spannende smaken vind ik super zoals zeezout karamel. Bovendien wil Tony’s de chocoladewereld helemaal slaafvrij maken. Om bovenstaande redenen vind ik het dus echt niet erg om iets meer voor een reep te betalen en daarom komen er dus ook lekker veel repen voorbij op mijn Instagram.

Ben & Jerry’s

Dat ik gek ben op B&J is denk ik wel duidelijk. Dat iemand B&J te duur vindt snap ik helemaal. Voor mij is dit een beetje hetzelfde verhaal als bij Tony’s Chocoloney. Heerlijk, spannende smaken en ook nog eens fairtrade. Die paar euro’s extra heb ik er wel voor over!

Plog

Lush

Wanneer ik lees dat een blogger niks aan Lush vindt omdat het zo duur is en je voor een shampoo of douchegel ontzettend veel meer betaald dan bij de drogist, dan snap ik dat wel. De grootste reden waarom ik van Lush hou is dan ook vanwege hun badproducten. De bubble bars en bath ballistics zijn geweldig! De geuren, kleuren, glitters, geluidjes, als je nog nooit in bad bent geweest met Lush dan mis je iets in je leven. Als je geen bad hebt dan is dat natuurlijk een dikke bummer, maar dan heb je wel een goede reden om eens een weekendje naar een hotel met een bad te boeken. En als je de bubble bars of bath ballistics ook wat te duur vind, oké dat snap ik ook. Maar de bubble bars kun je in stukjes breken waardoor je ze vaker kunt gebruiken. En je mag jezelf best eens verwennen toch? Bovendien is Lush ook nog eens dierproefvrij! Yes, ik ben obviously helemaal fan van Lush!

Yankee Candle

Oké, I admit, de kaarsen van Yankee Candle vind ik ook wat overpriced. Hoe gek ik ook ben op Yankee Candle, ik ga geen €27 voor een geurkaars betalen. De votives daarentegen vind ik wel ontzettend betaalbaar en de geuren van Yankee Candle zijn gewoon heel erg super. Ontzettend veel keus en heel natuurlijk! De votives vind ik dus echt geweldig en mijn nachtkastje staat er vol mee.

Influencer summer event - Maison PR

Michael Kors

Als je veel blogs leest, dan zie je Michael Kors vast ook vaak voorbij komen. Ik vind het een super mooi merk, de sieraden en de tassen vind ik geweldig. Als je niet van high-end items houdt, dan snap ik dat je helemaal niets hebt met dit merk en deze bloggers cliché. Ik heb zelf een prachtig horloge van Michael Kors, die vaak voorbij komt in mijn outfits, en een tas staat hoog boven aan mijn wishlist!

Doe jij ook mee aan bloggers clichés? Of heb jij helemaal niets met deze clichés?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

32 Comments

 • Reply Denise

  Ah wat een leuk artikel! Ik moet bekennen dat ik ook echt mee doe aan veel van deze clichés, heerlijk toch!

  27 mei 2015 at 07:41
  • Reply Sarah

   Aah, idd heerlijk! Het zijn dan ook wel hele leuke clichés he 😀

   28 mei 2015 at 19:51
 • Reply Dina

  Wat een leuk stukje! Alleen de Tony’s Chocolonely voor mij. 😛

  27 mei 2015 at 08:42
  • Reply Sarah

   Thanks! Hihi, looooove Tony’s!

   28 mei 2015 at 19:51
 • Reply Lonneke

  Hahah heel herbaar 😉 Vooral Yankee Candle is zo lekker ik snap deze hype wel.

  27 mei 2015 at 10:06
  • Reply Sarah

   Jaa, Yankee Candle is zooo lekker! Love it!

   28 mei 2015 at 19:51
 • Reply beautifulday4makeup

  Starbucks & Lush: ik versta het helemaal!

  27 mei 2015 at 11:33
  • Reply Sarah

   High five! 😀

   28 mei 2015 at 19:52
 • Reply Svenja

  Leuk artikel geworden Sarah <3 Stiekem ben ik ook schuldig aan deze allemaal!

  27 mei 2015 at 11:54
  • Reply Sarah

   Thaanks! Hihi, hoef je helemaal niet stiekem over te doen want het is allemaal awesome! 😀

   28 mei 2015 at 19:52
 • Reply Esther

  Zo leuk Sarah! Ik ben ook guilty haha

  27 mei 2015 at 12:25
  • Reply Sarah

   Haha, yes! Ben benieuwd naar jouw artikel 😀

   28 mei 2015 at 19:52
 • Reply Kirsty

  Leuk artikel! Ik doe eigenlijk aan best wel veel van deze clichés wel mee haha! Alleen de mason jars, Tony en Michael Kors sla ik over!

  27 mei 2015 at 13:30
  • Reply Sarah

   Aah, leuk! 😀 Whaaat? Hou je niet van Tony’s?! :p

   28 mei 2015 at 19:53
 • Reply Nienke

  Aan deze cliches doe ik ook allemaal mee, op Michael Kors na. Ook Starbucks drink ik eigenlijk niet zo vaak. Toen er in het zuiden nog geen Starbucks was moest ik bij iedere Starbucks waar ik langs kwam wat drinken, totdat ik er iedere schooldag voor bij kwam, toen was dat zo over haha

  27 mei 2015 at 15:40
  • Reply Sarah

   Haha, in Friesland is er geen Starbucks dus ik zit nog steeds een beetje in de fase van OH IK WIL STARBUCKS wanneer ik het zie!

   28 mei 2015 at 19:53
 • Reply Mariëlle

  Oeeeps ik ben een buitenbeentje denk ik. Ik heb maar vier producten van Lush geprobeerd en de rest doe ik allemaal niet!

  27 mei 2015 at 15:41
  • Reply Sarah

   Aah, maakt je geen buitenbeentje hoor! 😀

   28 mei 2015 at 19:54
 • Reply Saraya

  Wat leuk hahaha, zelf heb ik nog geen Yanke Candles geprobeerd shame On me!
  X

  27 mei 2015 at 22:34
  • Reply Sarah

   Oeeh, gauw eens naar de winkel toe en ruiken! Ben benieuwd wat je er van vindt!

   28 mei 2015 at 19:54
 • Reply EminasLifestyle

  Leuk stukje! Ik heb alle artikelen gekocht, geproeft of gebruikt, ook toen ik geen blog had.

  28 mei 2015 at 08:01
  • Reply Sarah

   Ah dus toen was jij al hartstikke hip haha!

   28 mei 2015 at 19:54
 • Reply Mandy

  Haha, wat leuk om te lezen. Stiekem maak ik me ook schuldig aan een aantal verslavingen zoals Tony’s (ze zijn ook te lekker) en Yankee Candle. Voorheen was ik gek op Starbucks, af en toe nog steeds wel, maar ik merk wel dat de ergste verliefdheid al een tijdje over is. Ook beter voor de portemonnee ;).

  28 mei 2015 at 11:50
  • Reply Sarah

   Jaaa Tony’s is onweerstaanbaar! Precies, dat is wel goed voor de portemonnee. Scheelt weer haha!

   28 mei 2015 at 19:55
 • Reply Lena

  Geweldig! Ik moet ook bekennen dat ik aan al deze clichés mee doe, behalve met de laatste drie. Maar starbucks en die mason jars bijvoorbeeld? Daar doe ik gewoon lekker mee mee, zonder me te schamen 😉

  28 mei 2015 at 20:57
  • Reply Sarah

   Leuk dat jij ook met de clichés mee doet! We hoeven ons er ook helemaal niet voor te schamen toch? 😀

   30 mei 2015 at 00:21
 • Reply alexa

  Het enige waaraan ik heel af en toe meedoe is aan Starbucks maar voor de rest heb ik dat allemaal niet hoor.. Haha, ja ik heb wel iets van lush (een lipscrub) maar dat is alles. Ik val nu wel buiten de boot zie je?

  28 mei 2015 at 22:33
  • Reply Sarah

   Hahaha, valt mee hoor Alexa!

   30 mei 2015 at 00:21
 • Reply Claudia

  Ik wil dus dolgraag een mason jar, maar ik kan het gewoon niet vinden! En ze waren bij de Hema elke keer uitverkocht.

  30 mei 2015 at 23:03
  • Reply Sarah

   Aahh, balen! Die van mij is van de Xenos! Daar al eens gekeken? 😀

   1 juni 2015 at 19:36
 • Reply Myrthe

  haha Frappuccino in New York kan ik me ook nog goed herinneren. Het was eentje met chocola en banaan en de halve inhoud viel in mijn net nieuw gekochte witte Abercrombie trui 🙁

  31 mei 2015 at 15:07
  • Reply Sarah

   Nooooo, meen je niet! Dat is shit! 🙁

   1 juni 2015 at 19:39

  Leave a Reply