Follow:

The (not so very) sweet life of Sarah – griep

PicMonkey Collage

Mijn week was best saai en hij begon ook best wel heel slecht. Ik had namelijk griep! Zo stom. Kijk gauw mee naar misschien wel mijn saaiste The sweet life of Sarah ever. The not so very sweet life of Sarah deze keer dus.

20150505_073802

Zondag begon het al met last van mijn keel en ik werd verkouden… Het werd steeds erger en uiteindelijk had ik ook koorts dus maandag en dinsdag heb ik de hele dag op de bank gelegen. Thank God for Pienie, paracetamol en Apple TV.

20150506_133442

Woensdag voelde ik me iets beter maar ik was nog steeds erg verkouden. Ik vond deze adem vrij douche gel! Hij was super fijn met een heerlijke mint eucalyptus geur. Veel kon ik woensdag en donderdag nog niet hebben dus ik heb rustig aan wat geblogd en vooral veel blogjes gelezen.

20150508_163503

Eigenlijk wou ik maandag al mijn shoplog opnemen maar dat ging natuurlijk niet. Woensdag en donderdag klonk ik nog ontzettend verkouden maar vrijdag had ik echt geen zin meer om nog weer te wachten. Gelukkig deed een hoop make-up wonderen en zag ik er al wat frisser uit! Wel ging er van alles mis dus eind van de middag was ik pas klaar.

20150508_175821

Toen kwam vriendlief alweer langs! We gingen samen Indonesisch koken uit mijn nieuwe kookboek die ik van mijn oom had gekregen. Koken from scratch met allemaal verschillende kruiden vind ik super leuk en Marco gelukkig ook.

20150508_180944

In de pan! Ziet er best nasty uit he? Maar men, het was lekker hoor! Dit gaan we vast vaker maken. Het koken duurde even dus we waren redelijk laat klaar. In de avond hebben we The Hunger Games gekeken. Ik vond de film verrassend leuk!

20150509_110734

Omdat ik vrijdag geen tijd meer had gehad -en geen zin na het koken- moest ik zaterdagochtend nog mijn filmpje editen. Gelukkig was ik redelijk snel klaar, alleen het uploaden naar YouTube duurt altijd zo lang! In de middag ging ik wat bloggen. Ik wou de hele week vooruit werken voor de komende weken maar doordat ik ziek was was dat niet echt gelukt.. In de middag gingen we nog even naar Drachten omdat ik iets wou halen wat natuurlijk weer uitverkocht was. Het was mijn eerste keer weer buiten in deze week en bah, wat een vies weer! Gelukkig had ik me goed ingepakt.

20150509_191305

Bij thuiskomst maakte ik een spruitjesroerbak naar een recept van Foodgloss. Ik nam lekker veel spruiten voor de vitamines haha. Ook nam ik drankjes met veel honing en citroensap want ik kreeg alweer last van m’n keel..

20150509_203623

Op de bank met een toetje! Niet zo gezond maar wel heel lekker en ook fijn voor mijn keel.

20150510_110808

Zondag was het gelukkig weer heerlijk weer! Toch deed ik tijdens het wandelen met Pien weer mijn winterjas aan met een dikke sjaal om. Ik wil echt niet het risico lopen dat ik weer ziek word. De rest van de dag heb ik weer geblogd en veel fruit gegeten haha, ik ben druk bezig om een goede weerstand op te bouwen want ziek zijn is stom.

Hoe was jouw week? Hopelijk wat spannender dan die van mij?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Nina Simplynspecial

  Ah ziek zijn sucks!!! Maarja, liever vorige week in plaats van deze want het zou super mooi weer worden. Fijn dat je dan in ieder geval lekker met de hond kan kroelen en dat ze je zo komen vergezellen. Ik ben benieuwd naar je shoplog, ga ‘m nog kijken 😉

  11 mei 2015 at 09:11
  • Reply Sarah

   Ja man 🙁 ja dat is waar! En jaa, hondjes zijn zo leuk! Ah leuk!

   13 mei 2015 at 18:48
 • Reply beautifulday4makeup

  Dat gerechtje van foodgloss ziet er wel lekker uit

  11 mei 2015 at 09:15
  • Reply Sarah

   Vond het wel ietsepietsie saai, maar wel heel lekker!

   13 mei 2015 at 18:49
 • Reply Anouk

  Balen dat je ziek was! Ik hoop dat je je nu weer helemaal goed voelt en dat je deze week lekker kan genieten van het zonnetje! <3

  11 mei 2015 at 19:45
  • Reply Sarah

   Ik ben gelukkig bijna weer helemaal fit! Hoop dat jij ook wat van het weer kan genieten! 😀

   13 mei 2015 at 18:55
 • Reply alexa

  ziet eruit als een prima weekje!

  13 mei 2015 at 20:49
  • Reply Sarah

   Niet dus, want ik was het grootste gedeelte van de week ziek haha!

   16 mei 2015 at 19:47

  Leave a Reply