Follow:

The sweet life of Sarah – zon, ijs en eerste werkweek

The sweet life of Sarah

Mijn eerste werkweek zit erop! Gelukkig had ik naast werken ook nog genoeg tijd om leuke dingen te doen en om te genieten van het mooie weer. Kijk je mee? 

The sweet life of Sarah

Maandag was het heerlijk weer! Wat dat betreft was het wel balen dat precies die dag mijn eerste werkdag was haha! Gelukkig konden we tijdens de lunch genieten van het zonnetje. De eerste week was trouwens heel leuk! Ik heb nu nog een training, maar alles is erg leuk en ook mijn collega’s zijn erg gezellig.

The sweet life of Sarah

Rond 4 uur waren we klaar. Ik reed met mijn vriend terug dus ik moest me nog even een uur vermaken in de stad. Ik ging even naar een paar winkels maar ik had het al gauw gezien, dus ik ging een lekker ijsje halen. Ik koos voor de kaneel smaak. Holy moly, die was lekker!

The sweet life of Sarah

Na het eten nam ik nog een restje Ben & Jerry’s. Zo lekker! Daarna ging ik oppassen dus de maandag vloog voorbij.

The sweet life of Sarah

Dinsdag waren we eerder begonnen en dus ook eerder klaar. Rond drie uur nam ik mijn bus naar huis! Het was weer mooi weer dus het eindje naar huis lopen vond ik ook helemaal niet erg. Het is weer zo mooi groen bij ons in het dorp.

The sweet life of Sarah

Bij aankomst zat dit schatje op mij te wachten. Hij was behoorlijk lang alleen geweest, dus hij was mega blij mij te zien.

The sweet life of Sarah

The sweet life of Sarah

Omdat hij zo lang alleen was geweest ging ik een stukje met hem fietsen en daarna wandelen, zo kon hij lekker rennen en zijn energie kwijt. De zon scheen lekker, maar ik was blij dat ik mijn winterjas aan had want de wind was nog behoorlijk koud. Hierboven zie je trouwens mijn awesome fiets van de Hema. Hij is inmiddels al zo’n 12 jaar oud en hij valt bijna uit elkaar maar ik kan hem echt nog niet weg doen. Ik ben er gewoon een beetje aan gehecht haha!

The sweet life of Sarah

In de avond nam ik heel verstandig fruit in plaats van ijs. Goed he?! 😀

The sweet life of Sarah

Ik was maar even verstandig want de volgende dag had ik alweer een nieuwe bak B&J haha! Ik vind het zo lekker en leuk om nieuwe smaken uit te proberen. Deze vond ik trouwens wel een beetje tegenvallen. Hij was best saai.

The sweet life of Sarah

Vrijdag ging ik weer oppassen. Omdat er niet veel leuks op tv kwam nam ik de laptop met de Sims mee. Ik speel nog de Sims 3, maar ik ben mega benieuwd naar de Sims 4! Ik ben echt lichtelijk verslaafd aan dit spelletje, maar het is ook zo leuk haha!

The sweet life of Sarah

Zaterdagochtend gingen we naar de bakker en kreeg ik van mijn vriend een taartje om te vieren dat mijn eerste werkweek erop zat. Zo lief! Ik ben gek op taartjes.

The sweet life of Sarah

In de middag ging ik naar een vriendin haar nieuwe huisje. Twee andere vriendinnen waren er ook en we gingen helpen verven/schoonmaken. Ze heeft echt een leuk huisje en ik ben heel erg benieuwd naar het eindresultaat!

The sweet life of Sarah

Daarna gingen Tineke, Letitia en ik patat eten, hmmm. Het was super gezellig met mijn lieve vriendinnen! We spreken echt te weinig af.

The sweet life of Sarah

Bij mijn vriend aangekomen sprong ik onder de douche, ik deed m’n nieuwe Vogue shirtje aan en heb de rest van de avond op de bank gezeten met de Sims & series. Lekker chill!

Nu ik dit type is het zondag middag. Vandaag heb ik ook lekker rustig aan gedaan. Vanavond ga ik genieten van een pizza (dit artikel zit vol guilty pleasures!) en daarna is het weekend alweer voorbij! De tijd vliegt.

Hoe was jouw week?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

10 Comments

  • Reply Denise

    Waaa zo veel ijs, heerlijk! Leuke foto’s! <3

    18 mei 2015 at 12:02
    • Reply Sarah

      Te veel hihi. Thanks! 😀

      19 mei 2015 at 20:41
  • Reply Svenja

    Hihi, zo te zien was het meer een ijsweek bij jou! Super fijn dat je nieuwe baan zo goed bevalt Sarah <3

    18 mei 2015 at 19:28
    • Reply Sarah

      Oeps, jaa! Jaa heel fijn 😀

      19 mei 2015 at 20:42
  • Reply kim

    Oh lekker. B&J.. YUM! En wat een leuke blog heb je!

    18 mei 2015 at 19:31
    • Reply Sarah

      Té lekker! 😀 aaw, lief thanks! 😀

      19 mei 2015 at 20:42
  • Reply alexa

    ziet er uit als een leuke week, lekker veel ijs gegeten zie ik al maar ook gezonde druiven, waar ik trouwens nu best wel veel zin in!

    18 mei 2015 at 21:02
    • Reply Sarah

      Aah ja druifjes zijn ook zooo lekker! 😀

      19 mei 2015 at 20:43
  • Reply Sylvia

    Haha leuke blog!! Niet leuk om naar te lezen wanneer je geen ijs in huis hebt ;). Haha.

    Heb zelf deze week Sims 3 weer op de laptop gezet, was er direct weer aan “verknocht”!

    19 mei 2015 at 11:43
    • Reply Sarah

      Aaah, had je beter niet kunnen doen! Verslaaaveeend! 😀

      19 mei 2015 at 20:54

    Leave a Reply