Follow:

Update on life

The sweet life of Sarah

Tijd voor een persoonlijke update! Er is namelijk een verandering bezig die misschien gevolgen voor jou heeft. Oeh, dat klinkt spannend he? Valt best mee hoor. 

Zoals je in de vorige aflevering van The sweet life of Sarah al had kunnen zien heb ik namelijk weer werk! Yay! Deze week ben ik begonnen –gister dus– en terwijl ik dit type heb ik er al super veel zin in. Weer gaan werken zal wel even wennen zijn, vooral omdat alles de eerste tijd nog helemaal nieuw is, en dat betekent dat ik waarschijnlijk wat minder tijd zal hebben om te bloggen. Ik moet natuurlijk wel weer een beetje een goed ritme weten te vinden. Vandaar even een heads up, dat er misschien wat minder artikelen online komen!

Voorheen probeerde ik altijd minstens 5 artikelen per week te plaatsen, maar of dit gaat lukken de komende 3 weken weet ik niet. Hoeveel dat er wel worden? Dat weet ik niet en ik ga ook niets beloven, want wat je beloofd moet je ook doen, zoals de vader van Dina altijd zegt. Ik ga in ieder geval mijn best doen om zo veel mogelijk leuke artikelen te plaatsen!

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

16 Comments

 • Reply Deisy

  Wat heerlijk dat je een baan hebt dame, daar natuurlijk van harte gefeliciteerd mee! Ik hoop dat je het lekker naar je zin gaat krijgen en je mooie dingen mag gaan doen en aanpakken. Voor wat betreft je blog is het inderdaad even uitzoeken, maar hoe dan ook blijf ik wel komen hoor 😉 Lekker alles op je eigen gemak doen en waar jij je goed bij voelt lieve dame. X

  12 mei 2015 at 08:23
  • Reply Sarah

   Dankjewel! Tot nu toe is het super leuk dus dat is goed 🙂 thanks voor je lieve comment! <3

   13 mei 2015 at 18:56
 • Reply beautifulday4makeup

  Gewoon kijken wat lukt meissie. Het zal natuurlijk wel wat zoeken zijn 🙂

  12 mei 2015 at 08:50
  • Reply Sarah

   Ja het is natuurlijk even zoeken en wennen maar het komt vast goed 🙂

   13 mei 2015 at 18:57
 • Reply Nina Simplynspecial

  Fijn dat je weer werk hebt meid. (Ik wist niet eens dat dit niet het geval was eerlijk gezegd..) Maar: good job! Heel veel succes in ieder geval 🙂

  12 mei 2015 at 09:30
  • Reply Sarah

   Dankje Nina!

   13 mei 2015 at 18:58
 • Reply Marleen

  Wat leuk dat je een baan hebt! Als je straks gewend bent kun je je draai vast weer vinden en gaat het combineren weer wat beter.

  12 mei 2015 at 13:42
  • Reply Sarah

   Jaa heel leuk! Komt vast goed ja 🙂

   13 mei 2015 at 18:58
 • Reply Linda

  Wat heerlijk dat je een nieuwe baan hebt! Begrijpelijk dat jou tijd en energie daar nu naar uit gaan, heel veel succes en vooral veel plezier!

  12 mei 2015 at 15:51
  • Reply Sarah

   Ja super fijn! Dankjewel! 🙂

   13 mei 2015 at 18:59
 • Reply EminasLifestyle

  Wat fijn dat je een nieuwe baan hebt! Ik kan me voorstellen dat het in begin even zoeken is. Eerste weken zullen ook itensief zijn, nieuwe omgeving, inwerken, dingen onthouden enz… Dus een avondje ontspannen is ook erg lekker! Succes met je nieuwe baan en ik blijf je natuurlijk volgen!

  12 mei 2015 at 18:17
  • Reply Sarah

   Super fijn ja! Ah lief van je, dankjewel! 😀

   13 mei 2015 at 18:59
 • Reply Farah

  Gefeliciteerd met je baan meissie! Ik wil je heel veel succes wensen x

  12 mei 2015 at 21:57
  • Reply Sarah

   Thanks Farah! 😀

   13 mei 2015 at 19:00
 • Reply Claudia

  Gefeliciteerd meid! Je klinkt alsof je er helemaal weer zin in hebt, super om te lezen. Heel veel plezier en het is super begrijpelijk dat er soms geen artikel online komt.

  13 mei 2015 at 12:41
  • Reply Sarah

   Dankje Claudia! Ja ik had er super veel zin in en tot nu toe is het gelukkig heel erg leuk 🙂 thanks!

   13 mei 2015 at 19:01

  Leave a Reply