Follow:

Bio-Oil

Bio-Oil

Ik heb altijd gedacht dat Bio-Oil iets is wat alleen zwangere vrouwen gebruiken. Tegen striemen enzo. Maar inmiddels gebruik ik het zelf ook! En nee, ik ben niet zwanger. 

Bio-Oil

Bio-Oil

Bio-Oil

Bio-Oil vermindert striemen, littekens en pigmentvlekken maar hydrateert en voedt de huid ook. Deze huidolie komt uit Zuid-Afrika en dankzij het ingrediënt PurCellin Oil trekt de olie snel in en is hij niet vet. Hiernaast bevat de olie ook vitamine A & E en plantenextracten gehaald uit lavendel, kamille en rozemarijn.

Bio-Oil

Bio-Oil

Bio-Oil

Verpakking

De fles Bio-Oil zit verpakt in een kartonnen doosje, waarop je informatie kunt vinden zoals de ingrediënten. Daarin zit een simpele plastic fles met een draaidop. De fles is gelukkig wel lekker stevig! De opening lijkt erg onhandig met dat gat zo, maar dat valt gelukkig reuze mee. Ik ben nogal onhandig en tot nu toe is er nog niets mis gegaan haha!

Bio-Oil

Bio-Oil

Werking

Bio-Oil heeft een fijne, zachte bloemen geur. Ik was een beetje sceptisch over Bio-Oil omdat je bij een olie toch al gauw aan vettig denkt. Dit valt gelukkig ontzettend mee! Ik vind niet dat Bio-Oil helemáál niet vettig is, maar hij trekt wel snel in. Met andere olies durf ik zowat een uur niet te bewegen en niks aan te raken. Met Bio-Oil durf ik direct alles te doen, alleen mooie kleding zou ik niet direct aan trekken wanneer ik me net heb ingesmeerd. De werking vind ik verder ge-wel-dig. Ik heb een aantal dagen achter elkaar Bio-Oil gebruikt en ik stond er versteld van hoe mijn huid gevoed was. Zo fijn! Ik zal dit dus zeker vaak gebruiken, wanneer mijn benen droog zijn door het scheren of zonnebaden of gewoon als ze wat extra’s kunnen gebruiken.

Van mijn heerlijk geurende body butters ben ik ook nog steeds fan, dus die zal ik afwisselend met Bio-Oil gebruiken deze zomer. Maar wanneer mijn huid erg droog is dan kies is sowieso voor Bio-Oil, omdat dit zo ontzettend goed voedt. Ik ben fan! Bio-Oil is te koop bij de drogist en apotheek (60 ml – €12,15, 125 ml – €20,29, 250 ml – €28,49). De kleine versie is handig voor mee op vakantie!

Heb jij Bio-Oil al eens gebruikt, of gebruik je liever een bodybutter of lotion?

Liefs Sarah

Dit product heb ik ontvangen ter review

Share
Previous Post Next Post

14 Comments

  • Reply Svenja

    Ik vind het een ontzettend fijn product. Ik gebruike het eerst altijd voor mijn litteken. Maar laatste tijd vind ik het ook heerlijk om de olie te vervangen voor mijn body butter!

    10 juni 2015 at 07:50
    • Reply Sarah

      Ja heerlijk he! Had ik niet verwacht!

      10 juni 2015 at 19:19
  • Reply Mariëlle

    Ik heb het nog nooit geprobeerd, maar ik ben er wel super benieuwd naar!

    10 juni 2015 at 08:39
    • Reply Sarah

      Zeker eens proberen, het is echt fijn!

      10 juni 2015 at 19:25
  • Reply Mandy

    Gelukkig niet zwanger, maar ik gebruik het ook. Alleen dan voor mijn littekens, of het nu daadwerkelijk werkt geen idee. Het voelt wel fijn aan en daar gaat het om toch?

    10 juni 2015 at 08:57
    • Reply Sarah

      Haha, precies! Ik gebruik het ook op mn striae. Of het helpt geen idee, maar het voelt idd wel fijn! 😀

      10 juni 2015 at 19:25
  • Reply beautifulday4makeup

    Toen ik die laatst probeerde, was ik eigenlijk verwonderd hoe snel hij introk

    10 juni 2015 at 09:25
    • Reply Sarah

      Ja he, heel fijn! 😀

      10 juni 2015 at 19:25
  • Reply Daisy || Diyaata

    Ik gebruik het ook regelmatig, heerlijk spul!

    10 juni 2015 at 19:20
    • Reply Sarah

      Aah fijn! Het is inderdaad heerlijk! 😀

      10 juni 2015 at 19:28
  • Reply Yvonne

    Ik heb bio-oil een maandenlang gebruikt voor de striae op mn benen, maar ik zag eigenlijk totaal geen verschil. De striae was de voornaamste reden waarom ik het kocht, dus ik gebruik het nu niet meer. Ik heb liever bodybutter 🙂 (al werkt dat ook niet tegen striae natuurlijk)

    10 juni 2015 at 21:19
    • Reply Sarah

      Ah balen! Ik gebruik het soms ook op m’n striae maar tot nog toe zie ik ook geen verschil. Vind dat sowieso altijd moeilijk zeggen! Als je denkt dat je wél verschil ziet verbeeld je het je misschien ook wel, je weet het nooi haha! :p

      11 juni 2015 at 15:03
  • Reply Linda

    Fijn om te lezen dat hij je zo goed bevalt! Hij klinkt echt heerlijk en zal de mijne ook snel gaan testen <3

    11 juni 2015 at 00:41
    • Reply Sarah

      Aah jaa jij hebt hem ook! Gauw testen deze zomer 🙂

      11 juni 2015 at 15:04

    Leave a Reply