Follow:

Bloggen combineren met werk

Bloggen combineren met werk

Sinds een tijdje heb ik weer werk, waar ik ontzettend blij mee ben, maar mijn kindje, a.k.a blog, krijgt nu niet meer alle aandacht. Mijn blog moet ik nu combineren met mijn werk, en dat bevalt anders dan ik in eerste instantie had gedacht. 

Bloggen combineren met werk

Het zit namelijk zo, ik werk niet fulltime, dus ik had verwacht dat ik zin en tijd genoeg zou hebben om te bloggen. Niets blijkt minder waar en ik zal je uitleggen waarom.

Zin

Ik hou van bloggen. Ik vind het ontzettend leuk, ontspan erdoor… wat dat betreft zou ik er altijd zin in moeten hebben toch? Toch kwam ik er al gauw achter dat wanneer ik thuis kom ik niet altijd zin heb in bloggen. De grootste reden daarvoor is de computer. Op mijn werk zit ik al de hele dag achter de computer, en hoewel die van ons een stuk fijner en mooier is (LIEFDE voor iMac’s) wil ik wanneer ik thuis ben even wat anders doen dan zittend naar een scherm staren.

Gelukkig komt er bij bloggen een hoop meer kijken, en ik kwam er al gauw achter dat ik het na een lange dag werken wel heerlijk vind om foto’s te maken voor de blog. Foto’s heb ik inmiddels dus genoeg, maar de rest blijft nog een beetje achter. Gelukkig lukt het al steeds beter om momenten te vinden waarop ik even kan bloggen. Ik hoop dus dat er binnenkort meer op Oh So Beautiful te zien is dan alleen maar The sweet life of Sarah met af en toe een blogje tussendoor.

Tijd

Omdat ik niet fulltime werk had ik verwacht en gehoopt dat ik af en toe een dag vrij zou zijn waarop ik keihard vooruit kon werken. Helaas zijn mijn tijden en dagen nogal regelmatig, waardoor dit nog niet is voorgekomen. In het weekend heb ik wel tijd gehad tot nu toe, maar dan plan je ook andere dingen. Bovendien heb ik een vriend die ook wel een beetje aandacht wil (en dat krijgt ie met liefde hoor). Toch valt het me tegen. Wanneer ik een halve dag werk en ergens in de middag vrij ben, ben ik door reistijd alweer later thuis en wanneer ik dan thuis ben spring ik ook niet direct achter de computer (zie hierboven).

Het combineren van werk en bloggen vind ik dus moeilijker dan verwacht. Maar nieuwe weken op het werk zijn altijd vermoeiend en ik begin steeds meer aan mijn nieuwe ritme te wennen. Ik verwacht dan ook dat het combineren me steeds beter zal af gaan! Vooral met mijn nieuwe doelen van deze maand 😉

Ben jij goed in het combineren van jouw werk/school en hobby’s?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

16 Comments

  • Reply EminasLifestyle

    Heel begrijpelijk en herkenbaar. Ik werk zelf 1 dag p.w. en we hebben 2 kindjes. Maar meer dan 2 of 3 artikelen per week lukt echt niet! En soms wil je in de avond ook even helemaal niets doen. Vooral nu het beetje lekker weer is. Je moet niets, en het is een hobby. Je kan beter leuke en goede artikelen plaatsten en dan minder dan opvul artikelen. Maar ik kan me voorstellen dat het moeilijk is in te delen.

    12 juni 2015 at 08:07
    • Reply Sarah

      Precies, beter leuke en goede artikelen dan opvul artikelen, ben ik helemaal met je eens! Kan me voorstellen dat het met twee kleintjes ook moeilijk combineren is!

      15 juni 2015 at 21:47
  • Reply beautifulday4makeup

    Je zult je eigen ritme wel vinden, maar het is idd niet gemakkelijk

    12 juni 2015 at 12:58
    • Reply Sarah

      Jaa, komt goed! Het lukt al beter met plannen gelukkig (op vandaag na haha!)

      15 juni 2015 at 21:48
  • Reply Lisa

    Tijd is echt mijn probleem, maar ik probeer het in te plannen.

    12 juni 2015 at 21:41
    • Reply Sarah

      Met plannen kom je een heel eind! 😀

      15 juni 2015 at 21:48
  • Reply Bettie

    Heel herkenbaar dit. Ik zit ook de hele dag op stage op een laptop. Dus dan vind ik het juist fijn als ik ’s avonds er ook niet op hoeft te zitten.
    Ik blog nu gewoon in het weekend even vooruit. Dat werkt het beste voor mij nu.

    13 juni 2015 at 10:39
    • Reply Sarah

      Klopt ik blog meestal ook in het weekend vooruit! Alleen afgelopen weekend niet, dus nu loopt mn planning alweer in de soep haha!

      15 juni 2015 at 21:49
  • Reply Marloes/GLAMOURMOES

    Ik heb laatst ook een artikel geschreven over het combineren van bloggen met werk. Ik werk 40 uur, maar niet van maandag t/m vrijdag en van 9-17, maar van 9-17:30 en avonddiensten van 13:30-22:00 uur. Ook werk ik een dag in t weekend van 9:30-18:00 uur. Hierdoor heb ik ’s avonds vaak geen energie meer om te bloggen. Dus ik snap precies hoe jij je voelt.

    13 juni 2015 at 11:01
    • Reply Sarah

      Oh wat grappig, heb hem niet gelezen! 🙁 Ah joh als ik dit zo lees heb ik nog niets te zeuren hihi. Knap van je hoor, dat je nog tijd vindt om te bloggen!

      15 juni 2015 at 21:50
  • Reply Nina Simplynspecial

    Begrijpelijk meid. Ik vind/vond het ook lastig te combineren met werk en andere verplichtingen. Daarom heb ik ervoor gekozen om om de dag een artikel te plaatsen en dat geeft toch wat meer rust 🙂 Hopelijk vind je ook snel een ritme wat prettig voelt.

    13 juni 2015 at 11:43
    • Reply Sarah

      Jaa, om de dag doe ik nu ook! Geeft inderdaad meer rust 🙂

      15 juni 2015 at 21:50
  • Reply Farah

    Het blijft erg lastig! Ik heb na mijn werk er ook totaal geen zin in. Ik doe het meestal op vrije dagen of in het weekend x

    13 juni 2015 at 13:32
    • Reply Sarah

      In het weekend werkt bij mij inderdaad ook het beste. Zo fijn he!

      15 juni 2015 at 21:50
  • Reply Claudia

    Super interessant om te lezen. Ik begin straks met mijn stage, maar ik wil wel blijven bloggen. Ik weet nog niet hoe ik dat ga doen .

    16 juni 2015 at 11:58
    • Reply Sarah

      Wordt vast wennen in het begin, maar het komt vast ook goed! 😀

      18 juni 2015 at 11:20

    Leave a Reply