Follow:

Loves lately #4

Loves lately

Wat hebben een Tony’s reep, kandelaar, top, ijs en kermis met elkaar gemeen? Ze verdienen allemaal een plekje in mijn nieuwe Loves lately! 

BWIMG_3877

Tony’s Chocolonely – Puur, pecan, kokos

Dat ik fan ben van Tony’s is denk ik wel duidelijk. Dat ik fan ben van kokos is denk ik ook wel duidelijk. Toch? Ook hou ik van noten; van cashews en walnoten tot aan paranoten en pecan noten. Toen ik deze combinatie zag werd ik dan ook helemaal happy. Wat een heerlijke combi! De reep is dan ook echt super lekker, al had er wel íets meer pecan en kokos van me in gemogen.

Loves lately

Vanilia top

Toen ik deze top kocht had ik al verwacht dat het een favorietje zou worden. Want wauw, wat is ie mooi! Ik draag hem ontzettend vaak omdat hij zo lekker zit en ja, omdat hij zo ontzettend mooi is. Ik ben helemaal hoteldebotel verliefd op de kleur en het model. I love it! De foto doet de top trouwens niet helemaal justice. Misschien binnenkort eens een outfitje maken?

Loves lately

Xenos kandelaar

I’m still such a sucker for copper details. Toen ik deze kandelaar zag was ik dan direct ook helemaal verliefd. Aangezien mijn kamer al best vol staat en ik nog geen eigen huis heb liet ik hem heel verstandig staan in de winkel. Om hem vervolgens een aantal dagen later toch te kopen, want ik kreeg het ding maar niet uit mijn hoofd. Marco is wat minder gecharmeerd van deze kandelaar en zei dan ook: die wil ik niet in mijn huis! Waarop ik zei: nou, dan zet ik hem wel op mijn blogkamer. Waarna ik hem gauw pakte. Een mooi plekje ga ik hier zeker voor vinden in ons toekomstige huis. Tot die tijd staat ie in m’n kamer te pronken.

IMG-20150502-WA0004

Kermis

Het mooie weer komt er weer aan en dat betekent dat de kermissen één voor een weer tevoorschijn komen en verdwijnen om vervolgens weer tevoorschijn te komen in een andere stad of dorp. Vroeger vond ik de kermis verschrikkelijk, tot een jaar terug ongeveer. Opeens vond ik de kermis geweldig! Wanneer er een kermis in de buurt is moet ik dan ook altijd even minions grijpen en een heerlijke suikerspin halen. Oh wat zal ik balen wanneer het kermis seizoen weer voorbij is.

Softijs met discodip

Met mooi weer komt deze guilty pleasure ook weer tevoorschijn. Softijs met discodip! Zodra de eerste zonnestralen zich laten zien heb ik hier weer zin in. Wie zegt dat softijs met discodip alleen voor kinderen is is gek! Softijs met discodip is onwijs hip 😀

Wat zijn jouw favorieten van de laatste tijd?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Sas

  Leuke favorieten! Tony’s is zo lekker<3

  14 juni 2015 at 11:02
  • Reply Sarah

   Jaa, I looooove Tony’s!

   15 juni 2015 at 21:50
 • Reply Ysanne

  Wat een leuke dingetjes allemaal 🙂 Die top is idd heel mooi, fijne kleur!

  14 juni 2015 at 11:43
  • Reply Sarah

   Thanks Ysanne! 😀

   15 juni 2015 at 21:51
 • Reply beautifulday4makeup

  Vanilla top is erg mooi. ik kan begrijpen dat je er dol op bent

  14 juni 2015 at 12:32
  • Reply Sarah

   Dankje hihi!

   15 juni 2015 at 21:51
 • Reply Raffika

  discodip <3 en suikerspin <333 🙂 🙂

  15 juni 2015 at 11:35
  • Reply Sarah

   Jammer dat de kermis alweer weg is 🙁 nu moeten we maar samen ijs met discodip halen! 😀

   15 juni 2015 at 21:52

  Leave a Reply