Follow:

Winkels die stiekem heel leuk zijn

BWIMG_3993

Er zijn van die winkels die een beetje een suf imago hebben, of die ik zelf gewoon een beetje suf vind. Of winkels waarbij je denkt dat je er toch niets te zoeken hebt. Sommige van deze winkels blijken hartstikke leuke dingen te hebben!Β 

outfit

C&A

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar de C&A vond ik altijd maar een suffe winkel. Nog steeds wel eigenlijk. Maar als je goed zoekt, dan vind je soms hele gave items in de C&A! Bovendien is het helemaal niet een dure winkel. De rok die ik hier boven draag heb ik ook bij de C&A gekocht. Ik was al tijden op zoek naar zo’n rok maar ik kon nergens een leuke vinden. Totdat ik deze bij de C&A zag hangen! Β Ik was direct verkocht. Zeker de moeite waard om even te sneupen dus.

Zeeman

De Zeeman. Vroeger had ik een ontiegelijke hekel aan deze winkel. Er hing altijd zo’n raar luchtje. Bovendien ben ik vroeger een keer flauwgevallen in de Zeeman. Dat kwam door dat rare luchtje, aldus kleine Sarah. Of dat echt zo is weet ik niet, maar ik heb de winkel voor lange tijd vermeden. Na een aantal jaren de winkel te hebben vermeden ging ik voorzichtig weer naar binnen. Inmiddels durf ik er gewoon rond te stappen en dat rare luchtje is ook verdwenen.

Ik kwam erachter dat de Zeeman best veel leuke dingen verkoopt. Natuurlijk is lang niet alles leuk, maar als je even zoekt zit er soms een pareltje tussen! Zo heb ik eens een maxi rok bij de Zeeman gekocht voor nog geen €5. En wat dacht je van al die leuke artikelen met ananas en flamingo print?! Ja, Zeeman is soms best cool.

BWIMG_3993

Karwei

Als je dacht dat je alleen voor bouwmaterialen bij de Karwei moet zijn, dan heb je het mis. Ze hebben namelijk ook heel veel leuke interieur dingetjes. Leuke kaarsen, schalen en manden. Bovenstaande schaal heb ik ook bij de Karwei gekocht. Van de buitenkant is ie wit en de binnenkant heeft een koperkleur. Love it! En dat voor een fijn prijsje.

Welke winkel vind jij stiekem heel leuk?

Liefs Sarah

 

Share
Previous Post Next Post

30 Comments

 • Reply Daphne

  Helemaal mee eens! En mijn tip: vooral Miss Etam en Promiss zijn leuk voor sieraden <3

  18 juni 2015 at 11:23
  • Reply Sarah

   Ah, goede tip! Daar ga ik eens kijken! πŸ˜€

   19 juni 2015 at 11:18
 • Reply Nienke

  Ik kan soms inderdaad ook erg leuke dingen bij C&A vinden! Zeeman ga ik naar toe als ik iets als een simpel wit shirt nodig heb waar op getekend moet worden of iets dergelijks

  18 juni 2015 at 11:51
  • Reply Sarah

   Ja, daar is de Zeeman echt ideaal voor πŸ™‚

   19 juni 2015 at 11:18
 • Reply Mandy

  Alle drie winkels waar je inderdaad gewoon doorheen moet lopen! Stom dat een winkel zo moeilijk van een stoffig imago af komt. Dat vind ik ook met de V&D.

  18 juni 2015 at 12:06
  • Reply Sarah

   Ja stom eigenlijk hè? Met V&D vind ik het inmiddels wel meevallen, het laatste jaar vind ik die steeds leuker worden!

   19 juni 2015 at 11:19
 • Reply Amy

  Ik vind de Zeeman ook erg leuk geworden tegenwoordig, vooral voor decoratiespulletjes! Je kunt er altijd goedkope kussentjes en kaarsen op de kop tikken dus ideaal om je kamer eens te vernieuwen voor een zacht prijsje πŸ˜€ ook haal ik mijn deo’s altijd bij Zeeman, die zijn echt supercheap daar.

  18 juni 2015 at 12:12
  • Reply Sarah

   Ja klopt, heel veel leuke decoratie spulletjes hebben ze! πŸ˜€

   19 juni 2015 at 11:19
 • Reply Ysanne

  Ja dit soort winkels vergeet ik altijd, maar zijn stiekem heel leuk idd πŸ™‚

  18 juni 2015 at 12:56
  • Reply Sarah

   Haha, je skipt ze makkelijk tijdens een shopping tripje he? :p

   19 juni 2015 at 11:19
 • Reply Marloes/GLAMOURMOES

  Ah ja, Karwei is leuk! Mijn broertje heeft er gewerkt dus ik wist wel dat ze daar leuke dingen verkochten. Net zoals de Zeeman, daar moet je gewoon eens naar binnen gaan.

  18 juni 2015 at 13:14
  • Reply Sarah

   Ooh wat leuk! πŸ˜€

   19 juni 2015 at 11:20
 • Reply Saraya

  hahaa leuk artikel! De zeeman vind ik ook eens leuk voor in rond te wandelen en soms hebben ze idd leuke spulletjes πŸ™‚
  X

  18 juni 2015 at 13:33
  • Reply Sarah

   Thanks Saraya! Jaa om gewoon even door te wandelen is het ook een leuke winkel haha!

   19 juni 2015 at 11:21
 • Reply Lauryn

  Aah dat is echt zo! C&A vond ik ook altijd niks, de eerst volgende keer dat ik weer in de stad ben ga ik toch even rondneuzen. Zelf vond ik de HEMA altijd best oudbollig maar tegenwoordig hebben ze super leuke schoolspullen en gadgets!!!

  18 juni 2015 at 14:13
  • Reply Sarah

   Doen! Maar je moet wel in de goede hoeken zoeken bij C&A, niet alle merken zijn leuk. Ooh echt? Ik heb altijd een zwak voor Hema gehad haha! Maar hij wordt inderdaad ook steeds leuker! πŸ˜€

   19 juni 2015 at 11:23
 • Reply Nicole

  Wat een goede tips! Met C&A merk ik inderdaad steeds vaker dat ze best wel leuke kleding hebben. Hetzelfde geldt voor Miss Etam en Promiss!

  18 juni 2015 at 15:59
  • Reply Sarah

   Jaa, Miss Etam en Promiss hebben soms inderdaad ook super leuke kleding!

   19 juni 2015 at 11:23
 • Reply EminasLifestyle

  Leuk artikel! C&A loop ik idd niet vaak in. Maar wel Zeeman, voornamelijk omdat daar Cars artikelen worden verkocht en ons zoontje van 4 daar altijd binnen wil kijken.

  18 juni 2015 at 20:15
  • Reply Sarah

   Thanks! Ooh jaa, super leuk voor je zoontje al die Cars spullen πŸ˜€

   19 juni 2015 at 11:23
 • Reply Dina

  Het suffe imago dat sommige winkels hebben, doet mij helemaal niets. C&A en Zeeman kijk ik soms ook graag even rond. Bij de Karwei kom ik eigenlijk nooit, maar bouwmarkten vind ik meestal wel altijd heel leuk (oke, dat klinkt dan zeker weer suf).

  18 juni 2015 at 20:30
  • Reply Sarah

   Mij vroeger wel, dan wou ik echt niet in de Zeeman of C&A gezien worden! Dat was gewoon niet cool :p valt mee hoor, ik vind bouwmarkten ook altijd heel leuk. Het ruikt er ook zo lekker!

   19 juni 2015 at 11:24
 • Reply Lisa

  Ik zocht deze lente een nieuwe jas en mijn moeder zei: kijk eens bij C&A. Ik zat echt zo van: naaah…nee hoor, niks aan. Uiteindelijk vond ik daar mijn perfecte jas.

  18 juni 2015 at 21:15
  • Reply Sarah

   Aaah, leuk! πŸ˜€ je weet het maar nooit he, ze hebben echt leuke dingen soms!

   19 juni 2015 at 11:25
 • Reply Yvonne

  Herkenbaar, haha! Ik vond de C&A ook altijd maar suf, maar ze zijn echt verbeterd. Ze hebben nu hele leuke kleding πŸ™‚

  19 juni 2015 at 20:10
  • Reply Sarah

   Ja, ze zijn echt een stuk leuker dan ‘vroeger’ he! πŸ˜€

   21 juni 2015 at 12:22
 • Reply Laura - Dagelijkse hap

  De Zeeman is zeker leuk πŸ˜€ Lekker goedkoop en verkopen prima spul πŸ™‚ Ik kom er graag πŸ˜€

  21 juni 2015 at 11:48
  • Reply Sarah

   Ik ook! πŸ˜€

   21 juni 2015 at 12:22
 • Reply Marloes

  Ik vind de zeeman (wibra trouwens ook) tegenwoordig ook echt leuke dingen hebben (soms)! En de Hema, xenos en action, al zijn deze denk ik niet ‘stiekem’ leuk.. πŸ˜‰

  29 juni 2015 at 22:06
  • Reply Sarah

   Wibra heeft soms inderdaad ook leuke dingen! πŸ˜€ Haha, nee die zijn inderdaad niet stiekem leuk, die zijn gewoon leuk! πŸ˜€

   30 juni 2015 at 19:10

  Leave a Reply