Follow:

10 dingen die je kunt doen op een zonnige dag

10 dingen die je kunt doen op een zonnige dag

Heb je vakantie en weet je even niet zo goed wat je moet doen op een zonnige dag? Bekijk hier 10 dingen die je kunt doen op een zonnige dag. Misschien zit hier nog een leuk idee voor je tussen!

10 dingen die je kunt doen op een zonnige dag

Picknicken

Picknicken is zo leeeeeuk! Zeker doen wanneer het mooi weer. Vorig jaar ging ik met Tineke picknicken en het was super gezellig. We gaan gauw weer een dagje picknicken plannen! Mijn picknick tips kun je hier lezen.

Hoelahoepen/touwtje springen

Lekker buiten actief zijn is ook heel fijn wanneer het zonnetje schijnt! Ga hoelahoepen of trommel je vriendinnen op om met zijn allen te gaan touwtje springen. Net als vroeger met zijn allen in een groot touw, leuk!

Op een kleedje liggen met een boek

Wanneer het zonnetje schijnt vind ik het heerlijk om lekker buiten op een kleedje te liggen met een boek of een paar leuke bladen. Lekker in de tuin, maar je kunt natuurlijk ook in het park gaan zitten!

10 dingen die je kunt doen op een zonnige dag

Wandelen/toerist uithangen

Wanneer de zon schijnt is alles mooier, dus doe eens alsof je een toerist bent in je eigen provincie! Ga naar plaatsen waar je nog nooit bent geweest, maak een wandeling en neem je camera mee om je iniemini vakantie vast te leggen.

Terras

Altijd goed op een zonnige dag, genieten op een terras. Met een heerlijk koud drankje en nacho’s. Hmm!

Bootje varen

Bootje varen op een zonnige dag is ideaal! Je bent lekker buiten, geniet van de zon en wanneer het te warm wordt spring je gewoon in het water. Ga kanoën met vrienden, huur een bootje met je partner of zo’n leuke waterfiets!

Water gevecht

Trommel iedereen uit de buurt op voor een oldskool watergevecht, inclusief emmers, tuinslangen, waterballonnen en waterpistolen! Smeer je goed in, trek een bikini aan en je wordt ook nog lekker bruin.

10 dingen die je kunt doen op een zonnige dag

Zoveel mogelijk smaakjes ijs proberen

IJS! Wie houdt er niet van ijs! En als het erg warm is heb je een mooi excuus om lekker veel ijsjes te eten. Bij sommige ijssalons zoals Min12 kun je ervoor kiezen om heel veel kleine bolletjes ijs te nemen zodat je veel verschillende smaken ijs kunt proberen. Ik zeg doen!

Skeeleren

Ik denk dat vele van ons wel skeelers ergens in de schuur of op zolder hebben liggen. Haal ze weer onder het stof vandaan! Of gewoon uit de kast als je ze nog gebruikt. Er is namelijk niets lekkerders dan een skeelertochtje maken terwijl de zon op je bol schijnt.

Stoepkrijten

Als kind heeft iedereen dit wel eens gedaan, maar wie zegt dat het nu niet meer kan?! Fleur je straat op met mooie tekeningen op de grond!

Dit waren dan 10 dingen die je kunt doen op een zonnige dag! Welke vind jij het leukst? En wat doe jij het liefst op een zonnige dag?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

9 Comments

 • Reply beautifulday4makeup

  Picknicken is zo leuk met dit weer!

  10 juli 2015 at 08:58
  • Reply Sarah

   Jaa picknicken is awesome! 😀

   13 juli 2015 at 19:13
 • Reply Deisy

  Hahaha.. die zoveel ijsjes smaken proberen vind ik een hele goede tip doen. Misschien dat ik mij morgen daarin ga verdiepen 😉 X

  10 juli 2015 at 09:26
  • Reply Sarah

   Ennn? Heb je heel veel smaakjes geprobeerd? Ik ga het eind deze week misschien maar eens proberen, dan wordt het weer heerlijk weer geloof ik!

   13 juli 2015 at 19:14
 • Reply Lysanne

  Leuke ideetjes om te doen met het mooie weer. Ik hou ook erg van picknicken. Helaas denkt mijn vriend daar anders over. Die ploft liever neer op een terras en laat zich bedienen haha. Terwijl picknicken zo gezellig kan zijn

  10 juli 2015 at 22:45
  • Reply Sarah

   Ach, die mannen ook altijd! :p daarom picknick ik ook met vriendinnen en niet mer vriend haah!

   13 juli 2015 at 19:15
 • Reply Sandra

  Wat een leuke tips. Picknicken vind ik altijd zó leuk! Ik doe het alleen nooit, dus dat is echt stom haha. Moet ik zeker zomer toch maar gaan doen! Lekker wandelen en zonnen vind ik ook leuk om te doen als het zonnetje schijnt. De zomer is gewoon fijn!

  11 juli 2015 at 20:06
  • Reply Sarah

   Aah vaker doen ja! 😀 de zomer is inderdaad super fijn ♡♡

   13 juli 2015 at 19:16
 • Reply Nova

  Echt hele leuke dingen vooral dat picknicken!

  22 april 2019 at 13:34
 • Leave a Reply