Follow:

Buffy van Lush

Buffy van Lush

Buffy van Lush, een scrub in vaste vorm die ook nog eens je lichaam verzorgd en glad achterlaat. Met mooi blote benen weer in de aantocht besloot ik deze eens te proberen! 

Buffy van Lush

Buffy van Lush

Buffy is een mix van rijst, gemalen amandelen, adukibonen en vochtinbrengende oliën. Je gebruikt hem in de douche of in bad wanneer je huid nat is en hij zorgt ervoor dat je bloedcirculatie wordt gestimuleerd en je dode huidcellen verdwijnen! Buffy is vooral bedoeld om je billen gezond en glad te maken, maar je kunt hem natuurlijk overal gebruiken. Ik scrub graag tegen onthaar ongemakken en zodat de dode huidcellen verdwijnen waarna ik in de zon kan gaan en lekker lang mijn bruine kleurtje hou!

Buffy van Lush

Buffy van Lush

Buffy is een scrub in vast vorm. Handig en goed voor het milieu, want Buffy heeft geen verpakking nodig. Je koopt Buffy ook gewoon los! Omdat je hem wel ergens in moet bewaren heb ik er een blikje van Lush bij gekocht. Deze kun je natuurlijk hergebruiken wanneer Buffy op is. Buffy ruikt kruidig en de scrub is behoorlijk grof. Ik hou er wel van, maar op gevoelige stukjes van je huid kun je deze scrub beter niet gebruiken. Je beweegt Buffy gewoon over je natte huid en dan ben je al aan het scrubben, easy peasy!

Buffy van Lush

Buffy van Lush

Buffy doet goed zijn werk en laat een olie laagje na op je huid, wat super handig is, want dan hoef je na het douchen je huid niet meer in te smeren met bodylotion. Een nadeel van deze olie in Buffy is dat hij smelt wanneer het warm is. Je kunt hem dus het beste op een koele plek bewaren en wanneer je een roadtrip door een warm land maakt is Buffy niet zo handig om mee te nemen, omdat de kans groot is dat hij dan smelt. Wanneer je hem in een warme douche gebruikt smelt hij natuurlijk ook, waardoor hij sneller op lijkt te gaan en waardoor hij ook weer plakt in het blikje.

Bovenstaande nadelen zijn maar kleine nadelen, want de scrub doet erg goed zijn werk. Dat hij een laagje olie achterlaat vind ik ook heerlijk! Ik wissel hem af met mijn minder grove scrubs, op die manier gaat Buffy ook niet te snel op. Buffy (90gr) is te koop bij Lush voor €10,95. Er is ook een grotere versie te koop!

Hoe scrub jij je huid het liefst?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

12 Comments

  • Reply robin

    fijne review en mooie foto’s! ik heb is een keer zoiets van Lush gehad maar bij mij was die helaas wel gesmolten >< liet hem ook in de badkamer staan dus eigen schuld haha

    12 juli 2015 at 16:47
    • Reply Sarah

      Dankjewel! Aaah dat is balen 🙁 ik had een keer een massage bar in de kofferbak laten liggen tijdens een vakantie in LA.. Zo niet handig! De hele kofferbak zat er onder hahaha!

      13 juli 2015 at 19:17
  • Reply Kim

    Klinkt goed! ik scrub eigenlijk nog veel te weinig.

    12 juli 2015 at 18:53
    • Reply Sarah

      Snap ik wel, want je moet er even tijd voor hebben. Maar ik vind het zooo fijn!

      13 juli 2015 at 19:17
  • Reply Julie

    Ik heb deze ooit ook al eens opgemaakt en was er erg tevreden over! 🙂 Hij is inderdaad behoorlijk ruw, al gebruikte ik hem wel op heel mijn lichaam. De geur vond ik niet spectaculair, eerder vrij neutraal! 🙂

    12 juli 2015 at 20:05
    • Reply Sarah

      De geur is idd niet spectaculair, een ander geurtje was lekkerder geweest! Maar het geurtje is niet het belangrijkste toch? 🙂

      13 juli 2015 at 19:19
  • Reply Irma

    Wat is Lush toch onwijs fijn altijd!

    12 juli 2015 at 21:13
    • Reply Sarah

      Jaa, love Lush!

      13 juli 2015 at 19:20
  • Reply Come-Moda

    Klinkt goed, lijkt me super fijn

    13 juli 2015 at 10:22
    • Reply Sarah

      Dat is ie zeker! 🙂

      13 juli 2015 at 19:20
  • Reply beautifulday4makeup

    Ik heb nog geen ervaring met een solid scrub. Het lijkt mij wel speciaal

    14 juli 2015 at 11:21
    • Reply Sarah

      Dat is ie zeker!

      18 juli 2015 at 10:59

    Leave a Reply