Follow:

Deborah Lippmann – Between the sheets

Deborah Lippmann - Between the sheets

Toen ik laatst bij Skins Cosmetics in Groningen was kon ik het weer niet laten… Ik heb een nieuwe nagellak aan mijn collectie toegevoegd; Deborah Lippmann – Between the sheets! 

Deborah Lippmann - Between the sheets

Deborah Lippmann - Between the sheets

Deborah Lippmann - Between the sheets

Deborah Lippmann

Een tijdje terug kocht ik mijn eerste nagellak van Deborah Lippmann in de kleur Fashion. Een super fijne lak in een prachtige kleur! Ook deze nagellak van Deborah Lippmann stelt me niet teleur. Hij dekt prima, al vind ik hem met 3 laagjes wel het mooist. Hij droogt aardig snel en blijft zo’n 5 dagen zitten zonder te chippen. Het kwastje lakt ook fijn, je hele nagel is snel bedekt.

Deborah Lippmann - Between the sheets

Deborah Lippmann - Between the sheets

Deborah Lippmann - Between the sheets

Between the sheets

Best een spannende naam heeft het lakje toch? Al snap ik niet helemaal waar deze naam op slaat. Ik had eerder een lichte/witte kleur verwacht in plaats van een knalroze/paars. Het is in ieder geval een prachtig knal kleurtje voor de zomer! Ook deze lak kocht ik in de aanbieding. De normale prijs is zo’n €25, maar ik kocht hem met 50% korting voor €12,50. Dat vind ik een prima prijs voor deze nagellak, zonder korting had ik hem wel te duur gevonden.

Deborah Lippmann - Between the sheets

De swatch foto is niet geweldig, het fotograferen van mijn nagels wou voor geen meter deze keer. But hey, you get the idea. In het echt is de kleur wel iets donkerder en meer paarsig dan op de foto’s. Deborah Lippmann heb ik inmiddels uitgeroepen tot mijn favoriete nagellak merk, omdat ik de lakjes zo fijn vind! Ik hoop dat ik nog een heleboel kleurtjes aan mijn collectie mag toevoegen.

Wat vind je van deze kleur? En wat is jouw favoriete nagellak merk?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

12 Comments

 • Reply beautifulday4makeup

  Ik ben dol op deze paarsroze kleurtjes

  1 juli 2015 at 09:38
  • Reply Sarah

   Ik oook, love them! 😀

   2 juli 2015 at 18:56
 • Reply Lisa

  Aaah, wat een mooi kleurtje!

  1 juli 2015 at 16:04
  • Reply Sarah

   Jaa hij is leuk he!

   2 juli 2015 at 18:56
 • Reply Marleen

  Wauw wat een mooi kleurtje! 🙂

  1 juli 2015 at 16:54
  • Reply Sarah

   Dat dacht ik ook toen ik hem voor het eerst zag haha!

   2 juli 2015 at 18:57
 • Reply Mirjam

  Ah wat een mooie kleur zeg! Helemaal leuk als hij in de korting is 😉

  1 juli 2015 at 19:00
  • Reply Sarah

   Ja, dat is al helemaal leuk! 😀

   2 juli 2015 at 18:57
 • Reply Linda

  Oh wat een lekker kleurtje is het zeg, op en top zomers! <3

  1 juli 2015 at 21:31
  • Reply Sarah

   Inderdaad heerlijk zomers! <3

   2 juli 2015 at 18:57
 • Reply Sharon

  Wauw wat een gave kleur!! Ik dacht eerst dat het een lippenstift was haha

  2 juli 2015 at 21:33
  • Reply Sarah

   Aah, dat was ook gaaf geweest haha! 😀

   4 juli 2015 at 12:34

  Leave a Reply