Follow:

Honey I washed my hair shampoo van Lush

Honey I washed my hair shampoo van Lush

Een shampoo in vaste vorm, ik vond het altijd maar een beetje raar. Vast omdat ik het niet gewend was. Toch werd ik erg nieuwsgierig en ik besloot het maar gewoon eens te proberen. Ik nam Honey I washed my hair van Lush mee! 

Honey I washed my hair shampoo van Lush

Als je Lush fan bent weet je misschien wel dat er een populaire zeep is, namelijk Honey I washed the kids. Deze zeep ruikt echt geweldig! Toen ik deze shampoo bar rook was ik dan ook gauw om. Hij ruikt net zo heerlijk als de zeep, een beetje caramel achtig. Er zit honing in de shampoo, wat er voor zorgt dat je haar glans krijgt en ook voedt en verzorgt het je haar.

Honey I washed my hair shampoo van Lush

Deze shampoo bar koop je los. Dit is milieuvriendelijk want het scheelt een verpakking! Omdat dit mijn eerste shampoo bar was heb ik er een tin, oftewel een blikje bij gekocht. De shampoo bar werkt eigenlijk heel simpel. Je maakt je haar nat en je gaat er overheen met de shampoo bar. Daarna zeep je het in, net zoals met andere shampoo, en het begint direct al heel erg te schuimen! Zo erg, dat 4 ‘veegjes’ al meer dan genoeg zijn voor mijn lange en dikke haar.

Honey I washed my hair shampoo van Lush

Honey I washed my hair shampoo van Lush

De shampoo maakt mijn haar goed schoon. Zacht maakte het mijn haar ook zeker. In het begin een beetje te zacht, ik vond mijn haar niet echt mooi meer vallen. Na een paar keer wassen viel dit gelukkig weer mee. Misschien moest mijn haar even wennen? Nu vind ik de shampoo in ieder geval heel fijn! Hij maakt mijn haar goed schoon, het ziet er gezond uit en het laat mijn haar ook nog eens heerlijk ruiken. Mijn haar voelt wel een beetje stroef na het wassen, dus ik gebruik liever wel een conditioner na het wassen.

Honey I washed my hair shampoo van Lush

Wanneer de shampoobar nat is plakt hij een beetje en wordt hij ook wat zacht. Dit is een beetje een nadeel met het opbergen, maar ik vind het niet zo erg omdat ik de shampoo in een blikje bewaar. Een groot voordeel is dat je ontzettend lang met een shampoobar kan doen! En aahhh, die geur! Die is gewoon geweldig. Yup, ik heb weer iets ontdekt van Lush waar ik fan van ben. Honey I washed my hair is te koop bij Lush voor €8,95.

Heb jij wel eens een vaste shampoo gebruikt?

Share
Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Dina

  Wat fijn dat de shampoo goed bevalt! Het kan inderdaad best wel zo zijn dat je haar even moest wennen aan het product.

  31 juli 2015 at 10:13
  • Reply Sarah

   Heel fijn! Jaa ik denk dat dat het was want nu valt m’n haar een stuk mooier dan in het begin 🙂

   2 augustus 2015 at 12:36
 • Reply beautifulday4makeup

  Ik heb eigenlijk nog nooit een shampoobar geprobeerd. Het leek mij altijd wat onhandig, behalve bijvoorbeeld op reis

  31 juli 2015 at 13:49
  • Reply Sarah

   Op reis lijkt hij me inderdaad erg handig, maar dan moet je niet naar een hele warme bestemming gaan, anders kon hij nog wel eens gaan smelten denk ik! Het is wel een stuk lichter dan een fles dus dat is fijn 😀

   2 augustus 2015 at 12:38
 • Reply Annette

  Ja ik heb het wel eens geprobeerd maar ben er geen fan van. Geef mij maar gewoon een lekkere vloeibare shampoo

  31 juli 2015 at 17:09
  • Reply Sarah

   Hihi, dat snap ik ook wel weer! 😀

   2 augustus 2015 at 12:38
 • Reply Marloes

  Ik heb laatst Jumping Juniper gekocht, die paarse. Ze zeggen dat die goed is voor haar dat snel vet wordt (lees: mijn haar 😉 ). Hopelijk is die net zo fijn als Honey I Washed My Hair!

  31 juli 2015 at 21:14
  • Reply Sarah

   Oh die klinkt ook fijn! Ik ben benieuwd wat je er van vindt!

   2 augustus 2015 at 12:38
 • Reply Julie

  Ik heb de shampoo bar Squeeky Green en gebruik hem eigenlijk te weinig! 🙂 Deze staat wel sowieso nog op mijn wishlist, die geur is geweldig!

  9 augustus 2015 at 14:38
  • Reply Sarah

   Jaaa, Honey I washed my hair ruikt écht geweldig!

   10 augustus 2015 at 08:56

  Leave a Reply