Follow:

Droomhuis gezocht

Droomhuis gezocht

Zoals je misschien wel weet woon ik nog thuis. Ik heb het thuis prima naar mijn zin, maar toch ben ik er wel aan toe om uit huis te gaan. Eerlijk gezegd kan ik gewoon niet wachten! Marco en ik zijn dan ook al een tijdje op zoek naar ons droomhuis, maar die vinden is makkelijker gezegd dan gedaan. 

Dat het makkelijker gezegd dan gedaan is komt waarschijnlijk doordat wij (ik?) teveel eisen hebben. Ik wil het liefst een nieuw, vrijstaand huis met een grote tuin met veel privacy maar wel in een leuke, mooie woonwijk, een badkamer met bad en douche, grote woonkamer & keuken en toch minstens vier slaapkamers. Eh tsja, tenzij je nogal rijk bent of in een uithoek wilt wonen is dit niet echt haalbaar. Gelukkig heb ik na een tijdje zoeken wel wat minder eisen gaan stellen. Je kunt niet alles hebben natuurlijk!

Een tijdje terug hebben we een heel mooi huis bekeken wat aan vrijwel al onze eisen voldeed. Het huis was al wel meer dan 30 jaar oud, en toen we zagen wat er allemaal nog aan moest gebeuren werden we iets minder enthousiast. Wij houden beide niet van klussen dus we besloten dat we toch liever sowieso een nieuwer huis willen. We zijn nu dus op zoek naar een nieuw huis! Er zijn een aantal nieuwbouw projectjes die lopen en ondertussen houden we Funda goed in de gaten. Tot die tijd hou ik het thuis nog wel even vol. Dat is een voordeel, we moeten niet direct een huis hebben. We zoeken dus rustig verder. To be continued!

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply beautifulday4makeup

  Dat van we moeten niet direct een huis hebben komt mij bekend voor 🙂 Handig he 🙂

  28 augustus 2015 at 09:19
  • Reply Sarah

   Ontzettend handig! Maakt het zoeken een stuk makkelijker 😀

   31 augustus 2015 at 21:31
 • Reply Alie

  Wat spannend!
  Keep us posted en succes met de huizenjacht!
  Waar zijn jullie op zoek? Friesland gewoon of Leeuwarden?

  29 augustus 2015 at 12:24
  • Reply Sarah

   Het liefst gaan we naar Drachten! Thanks Alie! I’ll keep you all posted 😀

   31 augustus 2015 at 21:34
 • Reply Tineke

  Droomhuis komt vast nog voorbij! 😉

  29 augustus 2015 at 23:24
  • Reply Sarah

   Vast en zeker ;D

   31 augustus 2015 at 21:34
 • Reply Anne Geertje

  Waar willen jullie graag gaan wonen? Groetjes

  30 augustus 2015 at 21:29
  • Reply Sarah

   Drachten is het plan! Iets groter dan nu, maar niet te groot 😀

   31 augustus 2015 at 21:37

  Leave a Reply