Follow:

Loves lately #5

Loves Lately

De laatste tijd heb ik weer veel leuke en lekkere dingen ontdekt, gekocht, geproefd en gezien. In deze Loves Lately laat ik je weer mijn liefdes van de afgelopen tijd zien!

IMG-20150808-WA0012

Lauwersoog by night

Dat ik nooit eerder op een avond naar Lauwersoog ben geweest. Wauw, wat is het daar prachtig wanneer de zon onder gaat! Lauwersoog is sowieso mooi, maar dit was bijna een sprookje. Kijk die foto dan, zó mooi!

Theedoeken 

Bij de Sostrene Grene zag ik deze blauwe theedoeken hierboven met dit leuke printje. Ha, theedoeken had ik nog niet! Ik kon ze niet laten liggen en nam 2 mee. Nu nog een keuken. En een huis.

Loves lately

Rolo toetje

Deze week had ik hem voor het eerst. Holy moly, wat is dit lekker! Het toetje bestaat uit een soort karamel crème met chocolade mousse erop. Het toetje is wel behoorlijk machtig dus ook fijn: het toetje is niet heel groot.

Michael Kors tas

Dat mijn nieuwe Michael Kors tas tussen mijn loves lately zit verbaast je vast niet. Ik ben zo ontzettend blij met deze mooie tas! De kleur, de maat, het model, love it!

20150806_174812

Maruti schoenen

Deze sale ben ik een beetje los gegaan met schoenen kopen. Oeps! Het zijn wel allemaal prachtige schoenen en deze ben ik toch wel heel erg blij mee. Ze zien er leuk uit en lopen ontzettend lekker door het zachte voetbed.

Paper Towns

Wanneer ik naar de bios ga dan weet ik meestal precies waar de film over gaat. Bij Paper Towns niet. Het enige wat ik wist was dat het een boekverfilming van John Green was. Ik liet me dus verrassen, en verrast was ik zeker! Het was een ontzettend leuke feel good film waarvan je op avontuur wilt gaan.

Sony headphones

Tegenwoordig luister ik alleen nog maar muziek met mijn nieuwe headphones. Hij zit zo lekker, het geluid is mooi en hij ziet er zo leuk uit!

Wat is jouw liefde van de afgelopen tijd?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Dina

  Het printje op de theedoeken is zo leuk!

  16 augustus 2015 at 22:20
  • Reply Sarah

   Jaa, leuk he! 😀

   19 augustus 2015 at 19:38

  Leave a Reply