Follow:

Michael Kors Selma Medium Satchel

Michael Kors Selma Medium Satchel

Tadaaaa, dit is hem dan! Mijn nieuwe grote tassen liefde. De tas die ik eindelijk van mijn wishlist kan afstrepen. De Michael Kors Selma Medium Satchel!

Michael Kors Selma Medium Satchel

Michael Kors Selma Medium Satchel

Ik kocht de tas bij de Michael Kors winkel in de P.C Hooftstraat in Amsterdam. Ik dacht; als ik zo’n tas koop dan wil ik het ook in een officiële winkel doen! Ik ging samen met Julia, mijn zusje, naar de winkel. Toen we binnenliepen werd ik direct afkeurend aangekeken door een arrogante verkoopster. Really?! Ze vond vast mijn Nikies en spijkerbroek niet leuk. We liepen direct naar de Selma tassen en de verkoopster kwam nog even bij ons staan. Toen we haar geen aandacht gaven droop ze gelukkig af, en even later kwam er een hele lieve Aziatische verkoopster aan!

Ik wist eigenlijk al wel vrijwel zeker dat ik de Selma Medium Satchel wou. Dit vind ik wel een van de mooiste modellen van Michael Kors. Alleen de kleur was ik nog niet helemaal over uit. Uiteindelijk is het deze hele moeilijk te omschrijven kleur geworden haha! Op de website wordt hij omschreven als beige maar soms lijkt hij ook wel een beetje rozig. Hij is prachtig in ieder geval. De bovenste foto is trouwens hoe ik de tas het meeste draag, maar de optie eronder kan ook. Je duwt dan gewoon die uitstekende delen naar binnen en je hebt een hele andere tas.

Michael Kors Selma Medium Satchel

Michael Kors Selma Medium Satchel

De maat medium is trouwens perfect! Er past meer in dan ik dacht, maar het is niet zo’n formaat waarbij je weer veel te veel spullen mee neemt. De tas is van Saffiano leer en je merkt echt dat dit goede kwaliteit is. De tas is ontzettend stevig. Er zit ook een hengsel bij zodat je de tas ook aan je schouder kunt hangen. Deze kun je er heel makkelijk af clippen. Hierboven zie je al dat de kleur moeilijk vast te leggen is haha! Hij is minder roze dan de onderste foto maar iets donkerder dan de bovenste foto.

Michael Kors Selma Medium Satchel

Michael Kors Selma Medium Satchel

Details! De tas heeft er gelukkig redelijk subtiel het merk op staan. De meeste Michael Kors tassen hebben een groot logo op de tas, maar dat vind ik echt niet mooi. De binnenkant van de tas vind ik dan wel weer heel leuk met het MK printje! Aan de binnenkant zit trouwens 1 groot vakje met rits en 2 kleine vakjes zonder rits. De details zijn goudkleurig, wat ik echt een stuk mooier vind dat zilver.

Het is even een dure aankoop, maar je hebt er wel ontzettend lang plezier van! De tassen zijn van hele goede kwaliteit en je hebt 3 jaar garantie. Ik heb ook een Selma look a like van de H&M maar deze was na een klein jaar al lelijk. Ik heb lang voor de tas gespaard en ik heb hem ook vanwege een speciale reden gekocht. Zo blijft hij ook speciaal! Elke keer wanneer ik mijn tas pak dan denk ik weer, wauw, wat een mooie tas! Ik ben er ontzettend blij mee.

Welke tas staat al tijden op jouw wishlist?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

12 Comments

 • Reply Denise

  Wat een beauty! <333

  12 augustus 2015 at 10:09
  • Reply Sarah

   Thanks Denies! 😀

   12 augustus 2015 at 19:28
 • Reply Annette

  Supermooi, kan me voorstellen dat je daar enorm blij mee bent.

  12 augustus 2015 at 18:09
  • Reply Sarah

   Haha super blij! Dankje! 😀

   12 augustus 2015 at 19:29
 • Reply Mariëlle

  Ooooh wat een beauty <3

  12 augustus 2015 at 19:16
  • Reply Sarah

   Thanks Mariëlle!

   12 augustus 2015 at 19:29
 • Reply Svenja

  Jaaaa daar is ‘ie dan eindelijk. Ik heb hem natuurlijk al in het echt mogen bewonderen, en het is echt een beauty van een tas. De foto’s die je hebt gemaakt zijn ook ontzettend pretty! Ik weet zeker dat je veeeel plezier zult hebben van je prachtige tas!

  12 augustus 2015 at 19:39
  • Reply Sarah

   Jaaa! 😀 thanks! Dat weet ik ook zeker haha! <3

   15 augustus 2015 at 12:40
 • Reply Lesley

  Wat een mooierd !!

  12 augustus 2015 at 20:42
  • Reply Sarah

   Dankje Lesley!

   15 augustus 2015 at 12:40
 • Reply Letitia

  Hij is mooooooooi! En wat een stomme verkoopster haha

  15 augustus 2015 at 14:23
  • Reply Sarah

   Thanks! ♡ ja stom he, haha!

   16 augustus 2015 at 10:27

  Leave a Reply