Follow:

Sony MDR-10RC Wired Stereo headset

Sony MDR-10RC Wired Stereo headset

Na een dag werken is er niets fijners dan een muziekje opzetten in de bus of trein. Het enige nadeel vind ik altijd de oordopjes; ze zitten niet lekker of ze vallen steeds uit. Gelukkig bestaan er ook nog headsets! Ik heb nu al een tijdje de Sony MDR-10RC Wired Stereo headset in huis. Benieuwd wat ik er van vind?

Sony MDR-10RC Wired Stereo headset

Deze headset ontving ik van GSMpunt.nl! Op deze website kun je ontzettend veel accessoires voor je mobiel vinden. Je vindt er onder andere hoesjes, opladers, batterijen, geheugenkaarten en dus ook headsets. Toen ik bij de headsets keek sprak deze headset mij gelijk het meeste aan. Ik blijf natuurlijk een vrouw en waar ik dan het eerst naar kijk is de looks van de headset. En deze ziet er ontzettend leuk uit! Hij heeft een leuke frisse kleur en is tenminste niet zo lomp als vele headsets.

Sony MDR-10RC Wired Stereo headset

De headset zit heel comfortabel op mijn hoofd. Het deel wat op je hoofd zit en op je oren is heel zacht wat ontzettend comfortabel zit. Je kunt hem ook in grootte verstellen. Wanneer ik muziek luister hoor ik vrijwel geen andere geluiden om me heen, maar andersom horen anderen mijn muziek ook niet. Ook het geluid vind ik erg mooi. Het geluid komt nooit schel of boemerig over, heel fijn!

Sony MDR-10RC Wired Stereo headset

Ook ontzettend handig, je kunt de koptelefoon opvouwen! Er zit een tasje bij waar je de koptelefoon in kan doen. Super handig voor onderweg, zo neemt hij helemaal niet veel plek in beslag. En mocht je de headset op je telefoon gebruiken, er zit ook een microfoon/afstandsbediening aan het snoer. Yes, ik ben zeker blij met deze headset! Ik vind het nu zels nóg fijner om muziek te luisteren. De headset is te koop voor €99.95.

Hoe luister jij het liefst je muziek? Met oordopjes of via een headset?

Liefs Sarah

Ik heb dit product ontvangen ter review

Share
Previous Post Next Post

12 Comments

 • Reply beautifulday4makeup

  Ik vind zo’n headset makkelijk wanneer ik aan het werken ben achter mijn computer in de living

  5 augustus 2015 at 08:32
  • Reply Sarah

   Klopt, dan is een headset ideaal!

   6 augustus 2015 at 10:53
 • Reply Wilma

  Wow! Hele mooie headset!

  5 augustus 2015 at 17:42
  • Reply Sarah

   Thanks Wilma! 😀

   6 augustus 2015 at 10:54
 • Reply Kim

  Wat een leukerd zeg! Ik draag zelf ook het liefst een koptelefoon. Het zit veel comfortabeler en staat ook cute.

  Wist overigens niet dat GSM punt deze ook verkoopt. Bedankt voor de tip!

  5 augustus 2015 at 19:52
  • Reply Sarah

   Jaa een koptelefoon zit veel fijner! Jaa handig he! 😀

   6 augustus 2015 at 10:54
 • Reply Linda

  Oh wauw, het design vind ik al prachtig! <3

  5 augustus 2015 at 20:15
  • Reply Sarah

   Hihi vind ik ook!

   6 augustus 2015 at 10:55
 • Reply Raf

  Die ziet er echt nice uit! Heb laatst van de VVV bonnen een mooie gekocht ook van Sony. Weet zo ff niet welk type maar heel mooi geluid en zit ook fijn.

  5 augustus 2015 at 21:50
  • Reply Sarah

   Ooh nice, handig die VVV bonnen haha! Ik heb er een lippenstift van gehaald :p

   6 augustus 2015 at 10:56
 • Reply Saraya

  Mooie headset ❤️
  X

  6 augustus 2015 at 00:02
  • Reply Sarah

   Thanks Saraya!

   6 augustus 2015 at 10:56

  Leave a Reply