Follow:

Winactie met o.a. Lush, Yankee Candle & Hema!

BWIMG_6617

Cadeautjes krijgen is leuk, cadeautjes geven is leuk, ik ben de 500 volgers op Instagram voorbij en ik heb vele lieve bezoekers. Een goede reden voor een winactie lijkt me! 

BWIMG_6626

De laatste tijd heb ik aantal dingen verzameld die ik zelf ook heb of zelf ook erg leuk/lekker vind. Ik heb er een pakketje van gemaakt als bedankje voor mijn lieve lezers en volgers. Want ik waardeer elk bezoekje en elke reactie die wordt achtergelaten! En een van deze lieve lezers/volgers kan dit pakketje winnen.

BWIMG_6623

Hierboven zie je al een deel van de inhoud. De pinnetjes met snorretjes vind ik super schattig, hetzelfde geldt voor het schriftje met de konijntjes. Genoeg ruimte om lijstjes te maken, want wie houdt daar nou niet van? 😉 Op de achtergrond zie je een blok met 52 bladen waarop je je to do list voor de week kwijt kunt. Handig! De gold/marble ketting is van Forever 21 en deze heb ik zelf ook. Ik heb hem al vaak gedragen en ik vind hem heel mooi.

BWIMG_6627

Yankee Candle! Ik hou er van <3 Het ruikt zó ontzettend lekker! Egyptian Musk is mijn favoriet uit dit rijtje. Hij ruikt een beetje naar Lush. Ik hoor vaak dat iemand Yankee Candle een beetje overpriced vindt voor een geurkaars, dus dit is een mooie kans om ze te winnen toch? 😉

BWIMG_6628

Last but not least, mijn favoriete body spray van Victoria’s Secret in de geur Coconut Passion met kokos en vanille. Hmm! En nog een heerlijke douche gel van een van mijn favoriete merken: Lush 😀

Wil je mee doen? 

Laat dan een reactie achter met daarin wat jij het leukste blogje vond wat je op Oh so beautiful hebt gelezen. Vergeet niet om ook je email-adres erbij te zetten!

Of..

Ga naar mijn Instagram, druk op de volgen knop en repost deze foto van mijn Instagram met #ohsowinactie.

De winactie loopt tot 28 november zodat de winnaar het pakketje vlak voor Sinterklaas in huis heeft. De random gekozen winnaar krijgt van mij persoonlijk bericht. Ben je de winnaar? Reageer dan binnen 4 dagen op mijn bericht. Heb ik na 4 dagen nog niets gehoord, dan zal ik een andere winnaar kiezen. Accounts die alleen maar mee doen aan winacties zijn uitgesloten van deelname en je kunt alleen mee doen als je in Nederland woont.

Bedankt lieve lezers, voor alle leuke comments! Succes!

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

21 Comments

 • Reply Marlotte

  Hey,
  Gefeliciteerd met je 500 volgers!
  Er staat dus dat je moet kiezen welk artikel ik het leukste vind.. ik vind ze allemaal geweldig!
  Je bent echt super goed in bloggen en je verdient zeker nog veel meer volgers/lezers!
  Ik doe natuurlijk super graag mee met deze hele leuke winactie! ❤ Zelf heb ik ook een blog dus het lijkt me super om dit te winnen als unboxing voor mijn blog en het lijkt me ook leuk omdat het van jou komt! je bent echt een heel groot voorbeeld voor me.
  Heel veel liefs, Marlotte

  31 oktober 2015 at 11:39
 • Reply Nadine | My life as Nadine

  Gefeliciteeerd! Super leuk en persoonlijk pakketje zeg! Ik vind je diary’s altijd leuk om te lezen 🙂

  31 oktober 2015 at 12:02
 • Reply Nina Simplynspecial

  Jeej gefeliciteerd meis! Dik verdiend hoor 🙂 Wat leuk dat je hiervoor een winactie organiseert. Vrij snel wist ik welk artikel ik het leukst vond. Kan ook bijna niet anders haha. Waarom het hebben van een hond zo leuk is. Dat is mijn favoriet, vooral omdat ik me hier helemaal bij kan aansluiten.

  31 oktober 2015 at 12:19
 • Reply Chantalle

  Gefeliciteerd met je 500 volgers! Super leuke win actie met heel veel mooie producten. Ik doe graag mee! Om een blogje te kiezen is nogal moeilijk want je schrijft zo goed en zo leuk. Ik vind altijd je blogs van the sweet life of Sarah super leuk. Die zijn altijd zo leuk geschreven.

  Liefs, Chantalle.

  31 oktober 2015 at 12:24
 • Reply Ilsiee prins

  Van harte zeg!! 🙂 Wat een leuke mijlpaal, op naar de volgende mijlpaal met gezellige bloglezers! Wat een superleuk pakketje heb je samengesteld, daar maak ik zeker graag een kansje op. Keileuk! Wat ik zelf het leukste vind? Blogs over producten en natuurlijk de akward momentjes hihihihi. Vele erg herkenbaar (helaas :p)

  Wens je een fijn weekend,
  groetjes ilsiee

  31 oktober 2015 at 12:39
 • Reply Lisa

  Wat een geweldig pakket zeg, echt alles is leuk! Het artikel over ouders en sms’en vond ik té leuk. Ik heb echt stuk gelegen. Mijn moeder is juist precies het tegenovergestelde. Ook vind ik je OOTD’s altijd erg mooi.

  31 oktober 2015 at 15:30
 • Reply Nynke B

  Gefeliciteerd zeg! Ik vond je blogje over klein zijn is niet zo fijn, zo herkenbaar. Ik merk wel dat ik nu ik wat ouder wordt, het minder erg vindt dan vroeger. Toen werd ik ook veel jonger geschat en dat vind ik nu niet meer zo erg.

  31 oktober 2015 at 19:18
 • Reply Jana

  Wat een superleuke winactie, gefeliciteerd met de 500 volgers! Mijn favoriete artikel van jouw hand is dat van je schoenenstash, since I’m a shoe addict <3 haha. Dus alles met schoenen = I like! Ik doe graag mee aan deze leuke winactie, je geeft echt superleuke dingen weg, vooral de ketting en kaarsen trekken mijn aandacht! Groetjes

  31 oktober 2015 at 21:02
 • Reply Esmée

  Gefeliciteerd met je 500 volgers op instagram! Je favoriete artikel? Die vind ik lastig. Maar als ik dan echt moet kiezen vind ik: je weet dat het bijna weer herfst is wanneer.., omdat ik er blij van wordt als ik het lees, en het herkenbaar is! Ik vind het een hele leuke winactie en de dingen die in het pakket zitten vind ik erg leuk! Ik ben dol op Victoria’s secret en Lush! En Yankee Candle lijkt me ook erg lekker aangezien ik daar veel over hoor! We wachten nieuwsgierig af…

  1 november 2015 at 13:05
 • Reply Kirsty

  Gefeliciteerd met je volgers! En leuke winactie ook! Ik sla hem alleen over omdat ik de body splash al heb en hem daarom een ander meer gun. Hij is trouwens wel echt heel lekker, dus iedereen die hem nog niet heeft moet zeker mee doen 🙂 De andere goodies zien er ook erg leuk uit!

  1 november 2015 at 20:49
 • Reply Milou

  Aah super leuk ik doe mee ! Mijn favoriete artikels zijn producten van Mac omdat het gewoon een prachtig merk is

  1 november 2015 at 21:23
 • Reply Mariska

  Gefeliciteerd met de 500 volgers, dik verdient! Ik doe mee via m’n instagram account. Vind trouwens echt dat je een super leuke blog hebt!

  1 november 2015 at 21:25
 • Reply Jolijn

  Hi Sarah,
  Wat een leuk cadeaupakketje, ik maak graag kans (:
  Ik vond het erg leuk om te lezen over je taalreis, dan heb ik het over deze post: https://ohsobeautiful.nl/blog/2015/08/een-taalreis-reizen-en-leren/#more-5889
  Liefs, Jolijn

  4 november 2015 at 22:39
 • Reply Malissa

  Gefeliciteerd met je 500 volgers, heb je verdient! Hele leuke actie heb je bedacht! I love alles wat lekker ruikt <3. Ik doe dan ook graag mee.

  Ik denk dat ik de 'The sweet life of Sarah' artikelen het leukste vind, ik kijk gewoon graag mee met wat anderen nou doen en wat voor leuke dingen ze meemaken :)!

  5 november 2015 at 16:57
 • Reply sabrina

  Gefeliciteerd! Wat veel! Je schoenen vond ik erg leuk om te zien. En je sweet life leest ook lekker weg 🙂 ik waag graag een gokje mee!

  7 november 2015 at 01:09
 • Reply Sofie

  Superleuk pakketje, ik doe graag mee aan de winactie ! Mijn favoriete artikels zijn reviews van mac-lipsticks 🙂 Ik vind de kwaliteit namelijk top en het is altijd leuk om nieuwe kleurtjes te ontdekken 🙂

  7 november 2015 at 15:01
 • Reply zoë

  ik vond de primark shoplog erg leuk!
  Was natuurlijk meer een filmpje dan een artikel maar goed haha.

  7 november 2015 at 16:32
 • Reply Tamara TS

  Van harte gefeliciteerd! Het leukste artikel vind ik Bordeaux – Fall essentials, omdat ik zelf ook helemaal weg ben van die kleur. Ik kom dan alleen niet verder dan een trui of een rok, dus vooral de foto’s spraken me meteen aan.

  9 november 2015 at 10:14
 • Reply Mandy

  Ik had de post even gemist, maar zag de gave foto op je Instagram verschijnen. Werd spontaan verliefd op de ketting, ik moest wel mee doen met je winactie. Wel een beetje met een schuldgevoel omdat ik te weinig tijd neem om te reageren op je blogs, maar het blijft leuk! Ik vond de blog leuk dat jullie eindelijk je droomhuis hadden gevonden, omdat ik het je zo gun!!

  27 november 2015 at 20:48
 • Reply Birgit

  hai lieve Sarah! ik doe graag mee aan de winactie, omdat ik jou een super meid vind, je blog + instagram super gaaf vind, en het altijd heel leuk vind als je onder mijn instagram foto’s reageert! ook zijn de producten uit het pakketje super gaaf! je favo artikel vind ik het recept van de nutella cupcakes, omdat ik het heerlijk vind om te bakken 🙂 xx Birgit (xbbirgit op instagram)

  27 november 2015 at 23:09
 • Reply Kaylani

  Jeetje, gefeliciteerd met je 500 volgers, dat is wel echt enorm veel! Ik vind vrijwel al je reviews het beste, want je maakt zulke mooie foto’s!

  28 november 2015 at 00:11
 • Leave a Reply